Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben de sureklı fontoden degıstırmekden bıktım .
cunku bır turlu ıstedıgım tonu bulamıyorum .
fondotenı ılk surdugum de tonu tamam bu dıyorum ama ,
surdukten sonra resmen yuzumde koyulasıyor ton .
off cıldırcam artık ya
macın fondotenlerı cok mu koyu kızlar .acık renk zor mu ?
genel de koyu dıye duymustum .
ayrıca macın en cok hangıs fondotenınden memnunsunuz ?
tatlım aynı durum bendede vardı bırsuru font denedım ama mac gıbısını gormedım kesınlıkle muhtesem .. Nc 15 studıo fıx fondten ve çok açık rengı beyaz tenlıyım ben buda bembeyaz yapıor bebek gibi ama ben ustune beyaz nude pudrada surup sabıtlıorum yoksa bu fondten kullanılmaz
kızlar ben de sureklı fontoden degıstırmekden bıktım .
cunku bır turlu ıstedıgım tonu bulamıyorum .
fondotenı ılk surdugum de tonu tamam bu dıyorum ama ,
surdukten sonra resmen yuzumde koyulasıyor ton .
off cıldırcam artık ya
macın fondotenlerı cok mu koyu kızlar .acık renk zor mu ?
genel de koyu dıye duymustum .
ayrıca macın en cok hangıs fondotenınden memnunsunuz ?
Tatlımmm yaa çok özr dılerım yanlış soymeişim ismini şimdi baktım Allahtan studıo sculpt nc 15 olucAk
macin en acigi bile beni turuncumsu yapti.eger cok beyazsan ve cildin sorunlu degilse mac body and face beyaz rengi var
onun disinda nars a bakmani öneririm.ben sheer glow sberia kullaniyorum cok memnunum.ya da missha bb krem kullanabilirsin.turkiyeye gelmis.o da super.oyle
merhaba kızlar, günlük fondöten pek kullanmam , ama özel günler için kaliteli bir ürün almak istedim epey araştırdıktan sonra, m.a.c. Mağzasında buldum kendimi, tabi niyetim sadece fondöten almaktı ama tabi 500 liralık faturayla çıktım :) yok pudrası yok allığı, aman da fırçası olmazsa olmaz gibi.. Neyse ordaki ışıklardan sanırım tenime uygun diye aldığım ürünü gün ışığına çıkınca biraz koyu kaldığını gördüm. Neyse 2 gün geçti bu gün direk mağzaya gitmekti niyetim ambalaj fln açık değil sonuçta bir numara açığı ile değişim yaparım diye. şeytan dürttü bi tlfnla onay alayım sonra gideyim dedim, değişimimiz yok demezmi görüştüğüm arkadaş o kadar izzah ettim, açık deği ki zaten bunu sizde görürsünüz. Biz size uygulama yapıyoruz burada onay alıyoruz sonra satış yapıyoruz yarın müdürü gelecekmiş ama sonucun değişeceğini sanmıyorum şikayetim var da ki sitede inceleme yaptım, meğer böyle bir sorun varmış bu mağazada çok üzüldüm bu tavır karşısında , kırk yılın başında dedim adam gibi alışveriş yapayım kozmetiğe para kıyayım şu yaşadığım duruma bakın. Bir daha mağzadan çöp almam keşke kryolan dan alsaydım diye bin pişmanım şimdi. Numarayı yazıyorum ihtiyacı olan varsa %10 indirimli olarak veririm.
Numarası : Nw25
bi de pompa parası alıyorlar, anam ben bu tongaya nasıl düştüm ya fatura tutarı 68,00 tl pompasız fiyatı,
ürün kesinlikle çok kaliteli buna tek lafım yok, mağazada uygulandıktan sonra 10 saat sıcak olmasına rağmen sabit ve hiç bozulmadan durdu yüzümde , parlama akma çizgi asla oluşturmadı, ama firma politikası beni çok rahatsız etti ve asla bir daha buradan bir ürün almam. Not düşmek istiyorum ayrıca powerpoint eye pencıl ' 40,00 tli asla hak etmiyor , almak isteyenlere lütfen bunu göz önünde bulundurun.
Eki Görüntüle 405623
allahım pudrayı da nw 30 vermiş bu fondötenden bile daha koyu bu da elimde patladı
mac izmirde yok.ben 4 çeşit ürünü seçip ankaradan getirtmiştim..mağazasını aradım..kargo ücreti almıyrlar..studio fix pudra çok güzeldi...ama kalemi ya olduğu için biraz akabilir..allığıda kalıcı..rimeli istediğimden göndermemişler ama yinede beğendimm.fakat bi zaman sonra içi donuyo..
mac in pudralrı harika son derece kalıcı ve doğal duruyor yüzde un gibi durmuyor 2 snedir kullanıorum tavsiye ederim
nc 15 çOk açık gibi duruor nette dierleride koyu gbii tonunu nasl buldnz ve pudramı fondotenmi ?m.a.c in studıo fıx bende kullanıorm ve cok guzel benım cıldım karma olmasına rağmen gun boyu kalıo ve elımı yuzume urdugumde yaplı bı sekılde gelmıo ama kurutmuoda pamuk gıbı oluo
atlım sen studıo fix kullanmıyor musun ?
sculpt ılk defa duydum .onun kapatıcılı nasıl ?
tatlım bı de sen fondotenı fırcayla mı elınle mı uyguluyorsun ?
mac fondotenlerı genel de mac fırcasıyla uygulanıyormus .
bu ay zaten fondotenlere dunyanın parasını baydım ,bı de mac fırcası cıkması basıma
malum az para da degıl
Büyük bir uğraş sonrası fodötenimi değiştirebildim, müdürle görüştüm önce telefonla, uygulama yapılmış size sizde onay vermişsiniz dedi, Bende tam te rengi istedim ancak bu yüzümde maske olarak duruyor kesinlikle kendi rengim değil diye ısrar ettim, gelin uygulayalım eğer fark var ise değişiriz dedi Neyse gittim uyguladılar bir tarafa da nw 15 uygulandı tam rengim. Neyse değiştiler çok şükür ama pudram kaldı elimde bir kere kullanmıştım onu çünki , o daha da beter bir koyulukta nw 30 artık dediğin gibi yapıcam canım , salak satıcıların tongasına düşmeyeceğim