Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu Maci deneyeceğim . Ama gaziantepte nerede bulabilirim kii? .
canım açık gelmez emin ol
ben m.a.c kullanıyorum senelerdir...birgün yoldayürürken bi adam bütün m.a.c ürünlerini bi tezgaha dizmiş bekliyordu..ayyy şaka gibiiiiii hepsi orjinall..ve fiyatlarını söylesem şok olursunuz...
adama nerden buldun bunları diyorum söylemiyooo....iki aydır ona takılıyorum ve istediğim ürünüde getiriyo ..hırsızlık malımı acaba amaaan ne bilimm günahı onaa....
şu fırçayı sorayim bakimm ne kadar dicekkk kesin 5 lira filan der herhalde onada
canm senelerdir kullanyrm dedğin bu adamn sattklrı mı ,bna sanki imitasyon (şu pzarlrda da satılan MAC ürünlrndenmiş gbi gldi)memnunsan biz de mi denesek acaba o ucuz a tezgahta satlnlrdan bir de memnunsan bu adamn tezghı nrede tam olrk tatlm
senelerdir kullandığımm orjinali cnmm...o sahteleri ayıracak kadar bu konuda bilgimm var mac ürünleri hakkında...pazarlarda hepsi var ama bu onlardan değil emin olabilirsinn..benim şaşkınlığımda bundan zaten...
M·A·C Cosmetics | Studio Fix Fluid SPF 15
canım baktım ama öyle bi numara yok ki
studio fix nc37 kullanıyorum ben :131: çok da güzel ama pul pul oluyor yüzüm! yoğun nemlendirici gerektiriyo bu da cildime ağır geliyo body and face c5 denemiştim keşke onu alsaydım keşkeeee ayrıca c5 yüze oturduktan sonra çok güzel duruyordu bitince kesinlikle onu alıcam