Maaşımı alamadığım için işten ayrildim, avukat arıyorum

1.5aydir çalışıyordum ve maas alamadigim icin fesh ettim. Sozlesmemde cezai şart var buna uyulmadığı takdirde 15net maaş tazminat ödenir ve isveren buna itiraz edemez diye. Karsilikli imzalarimiz var ve olay net acik.
Birsey alamazsin diye yazan avukatlar bu detaylarin olabilecegi ihtimalini bilmiyor sanırım.

Özel madde, maaş ödenmediğinde veya ücret aşağı çekildiğinde, işveren isciye x15 net maaş tazminat öder ve itiraz edemez şeklinde

Konuyu acarken bu durumdan bahsetmemissiniz, simdi gelmis avukatlar bilmiyor sanirim diyorsunuz , sizin avukata ihtiyaciniz yok, gidin acin kendiniz davanizi

Not: Yorum yazanlar da avukat degil Sanirim.

Konuyu acarken bu durumdan bahsetmemissiniz, simdi gelmis avukatlar bilmiyor sanirim diyorsunuz , sizin avukata ihtiyaciniz yok, gidin acin kendiniz davanizi

Not: Yorum yazanlar da avukat degil Sanirim.
Konuyu detay vermeden ve ozel madde icerdiginden bahsederek yazdim.
Bence kıdemli bir avukat için "tazminat alamazsiniz" diye ahkam kesmeden önce yeterince açık bir ipucu, her sozlesme ve her dava içeriği farklidir.
evet bilmiyormussunuz sizde. Kendinizi geliştirmeniz dileğiyle

Son düzenleme:
Merhabalar avukat tavsiyesi sormussunuz eşim iş davalarında uzman avukat dilerseniz yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…