- 15 Mayıs 2022
- 98
- 57
- 3
- Konu Sahibi Hayvanlari severim
-
Evet şikayet ettim gerekli yerlereAlo 170'i aradınız mi? Belki ihbar olusturursaniz onlar ilgilenirler
Ufak bir miktar degil.Bi ilan eksikti bdv’den
Gidin avukatlarla görüşün, şartınızı kabul eden birileri çıkacaktır muhakkak. Alacağınız ufak bir miktarsa uğraşmak istemezler belki.
Özel madde nedir bu sürenin tazminatı olmaz..sadece işçi alacağı davası açarsınız..şartlarınızı kabul eden avukat olsa bile masraf yapacaksınız davayı açarken.. kazanırsanız geri alırsınız.Selamlar kizlar,
Özel sektörün çilesini bitmek bilmiyordu.
1.5aydir özel bi firmada çalışıyorum. Doğum sonrası işe başlayacağım diyr bakici vs tuttum neyse ama maaş alamadim hicbi türlü bu yuzden de ihtar cekip ayrıldım
Maddi manevi zarar gördüm bakicinin parasini bile cepten ödedim, kredi kartlarımiz patladı vs..
Neyse geçtim onları, şimdi maaşlarımi ve sozlesmemde yazan özel bir madde üzerinden tazminatımı almam icin dava açacağım.
Şuan için avukata ayirabilecek butcem yok, davayi kazandigimda belirli bir yüzde verebileceğim avukat arkadaş varsa çalışmak isterim
Up up
1,5 sene sandım aymış . 1,5 ayda maaşLAR ve tazminat dediğiniz ne ki?Selamlar kizlar,
Özel sektörün çilesini bitmek bilmiyordu.
1.5aydir özel bi firmada çalışıyorum. Doğum sonrası işe başlayacağım diyr bakici vs tuttum neyse ama maaş alamadim hicbi türlü bu yuzden de ihtar cekip ayrıldım
Maddi manevi zarar gördüm bakicinin parasini bile cepten ödedim, kredi kartlarımiz patladı vs..
Neyse geçtim onları, şimdi maaşlarımi ve sozlesmemde yazan özel bir madde üzerinden tazminatımı almam icin dava açacağım.
Şuan için avukata ayirabilecek butcem yok, davayi kazandigimda belirli bir yüzde verebileceğim avukat arkadaş varsa çalışmak isterim
Up up
Alo 170'e resmi tatilde çalışıyoruz ve mesai almıyoruz diye şikayette bulunmuştum 3 ay geçti hala ses yok. Çalışma bakanlığı çalışmıyor maalesef.Alo 170'i aradınız mi? Belki ihbar olusturursaniz onlar ilgilenirler
Ben 2015te ilk ve son defa aramıştım. Çok yardımcı olup problemimi cozmuslerdi. Ama geçen 7 senede salmış olabilirler, bilemiyorum:/Alo 170'e resmi tatilde çalışıyoruz ve mesai almıyoruz diye şikayette bulunmuştum 3 ay geçti hala ses yok. Çalışma bakanlığı çalışmıyor maalesef.
doğum iznine çıkmış öncesi vardır onunSiz feshetmissiniz onu sonradan fark ettim, ihbar alamazsiniz. 1.5 aya zor acikcasi bir seyler almaniz.
yazık ama gerçekten bu sistemi kuruyorsun ama hiç takibin olmaması ne acı..Ben 2015te ilk ve son defa aramıştım. Çok yardımcı olup problemimi cozmuslerdi. Ama geçen 7 senede salmış olabilirler, bilemiyorum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?