- 4 Mayıs 2022
- 1.242
- 1.605
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Merhaba arkadaşlar, aslında bu konuyu verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha bana hissettirmeniz için açtım.ben geçen yaz eşimle çok severek evlendim.eşim de öğretmen ben de öğretmenim.Ama evlendiğimiz daha ilk günlerde eşimin ve ailesinin gerçek yüzünü gördüm.Malesef ki benimle sadece çift maaş olmak için evlenmiş gibi düşünüyorum çünkü düğün takılarını zorla almaya çalıştı daha bir haftalık evliyken ben de karşı çıktım ve bunların bana ait olduğunu vermeme hakkımın olduğunu belirttim. Zaten benim ailem 7 bilezik aldı bana(bir kısmının parasını ben verdim.) eşimin ailesi de 7 bilezik taktı ama göstermelikmiş onu da anladım sonradan.Neyse daha ilk haftadan başladı çatırdamalar sonra da zedelendi gitti. Maaş zamanları geldiğinde eşim hep sorun çıkarıyordu. Çok uzun süre küs kaldık öte yandan annesi bana laflar söyledi gerçekten üzücü kırıcı cümleler daha on günlük evliyken hem de. İnanın kafanızda naif bir öğretmen hanım nasıl canlanıyorsa tam olarak öyle sakin biriyim. Hiç kavgaya dalaşa girmedim ama sertçe karşılık verdim. Sonra eşim maaşımdan bir miktar harçlık almamı ve geri kalanı olduğu gibi onun hesabına atmamı söyledi ben afalladım. Çünkü daha çok yeni evliyiz bunlara kafa yoruyor sürekli kafasında para,altın var. Ben eve en ufak bişey satın aldığımda ya da bir giysi aldığımda bana küsüyor ters davranıyordu. Ben de yıllardır alışkınım rahat yaşama istediğimi alıp giymeye tuhaf geldi yani yeni evliyim eski mi giyineyim her gün okula gidiyorum düzgün giyinmeliyiz. Bu böyle sürdü durdu kızlar asla düzelmedi kısacası ben bu adamı çözdüm ve burada yazılan benzer olayları okuduktan sonra bu işin böyle gitmeyeceğine karar verdim ve boşanıyoruz çünkü inkar etmiyor tek derdi maaşıma el koymak beni esir etmek ailesine ezdirmekmiş. Enayi gelin arıyorlarmış beni buldular ama malesef yanlış ata oynamışlar ters kayaya çarptılar. Gerekirse boşanırım yine de kartımı vermem dedim tamam boşanalım dediler annesiyle birlikte burdan ne anlarsınız. Daha ben size yüzeysel anlattım sürekli annesiyle gizli para kaçırma planları vs de var . Allah beni korudu diyorum. Çok üzgünüm ama malesef beterinden korusun rabbim ilerisi yoktu kızlar…