Ben 3 yıldır aynı firmada muhasebeci olarak çalışıyorum kendimi ilerletip yön. Asistanligina kadar yükseldm ama maaş olarak 1100 almaya geçen sene başladm. Sonra yanıma bayan eleman alındı herşeyi ben gösterdm bn öğrettim . Sonra nisanlandim . Patronuma bunu solemek büyük hata yaptım farkindaym ama evlendiğim zaman calisacagm die kandırmak bana göre değil . Eleman alsn yetistirsn die mayısta ckacagimi Soledim. Nese dün zam günüydü yeni gelen kiz asgari ücret aliodu 810 tl şimdi agiyle birlikte 1045 tl alcak. Bana 1200 yaptı sadece 100 tl oda agiyle birlikte. Bn nefret ediyorum böyle adeletsizlik olmaz yazk günah bn geldiğimden beri 100 100 arttitdi hep . Büyük haksızlık . Helal degl hakkmda
Ne zammı allah askna 10 tl zam 90 lira da agi zaten ne zammı . Alsın başına calsnHemen hemen aynı zammı almışsınız. Şirket sahiplerinin çoğu kimsenin kaç yıldır orada vs. gibi durumlarına bakmaz.
Siz evlenince çalışmayacağınız için bu zammı uygun görmüş. Çünkü siz artık ayrılacak çalışansınız. Yanınıza gelen elemanda işi öğrendiği için itiraz etseniz bile vereceği cevap bellidir. Bence üzülmeyin. Evet hak yemektir falan ama siz üzülsenizde üzülmesenizde bunlar değişmiyor yani boşa canınızı sıkmayın
Evlenince neden ayrılıyorsunuz işten.Alakasız olmuş olabilir ama herkes kendi penceresinden bakıyor olaya malum.Ben işsizliğin işkencesini çektiğim için.Ben 3 yıldır aynı firmada muhasebeci olarak çalışıyorum kendimi ilerletip yön. Asistanligina kadar yükseldm ama maaş olarak 1100 almaya geçen sene başladm. Sonra yanıma bayan eleman alındı herşeyi ben gösterdm bn öğrettim . Sonra nisanlandim . Patronuma bunu solemek büyük hata yaptım farkindaym ama evlendiğim zaman calisacagm die kandırmak bana göre değil . Eleman alsn yetistirsn die mayısta ckacagimi Soledim. Nese dün zam günüydü yeni gelen kiz asgari ücret aliodu 810 tl şimdi agiyle birlikte 1045 tl alcak. Bana 1200 yaptı sadece 100 tl oda agiyle birlikte. Bn nefret ediyorum böyle adeletsizlik olmaz yazk günah bn geldiğimden beri 100 100 arttitdi hep . Büyük haksızlık . Helal degl hakkmda
MUHASEBECİLİKTEN YÖNETİCİ ASİSTANLIĞINA geçiş ilerletilmiş mı sayılıyor anlamadım????Ben 3 yıldır aynı firmada muhasebeci olarak çalışıyorum kendimi ilerletip yön. Asistanligina kadar yükseldm ama maaş olarak 1100 almaya geçen sene başladm. Sonra yanıma bayan eleman alındı herşeyi ben gösterdm bn öğrettim . Sonra nisanlandim . Patronuma bunu solemek büyük hata yaptım farkindaym ama evlendiğim zaman calisacagm die kandırmak bana göre değil . Eleman alsn yetistirsn die mayısta ckacagimi Soledim. Nese dün zam günüydü yeni gelen kiz asgari ücret aliodu 810 tl şimdi agiyle birlikte 1045 tl alcak. Bana 1200 yaptı sadece 100 tl oda agiyle birlikte. Bn nefret ediyorum böyle adeletsizlik olmaz yazk günah bn geldiğimden beri 100 100 arttitdi hep . Büyük haksızlık . Helal degl hakkmda
Teklif veriorm her işi bn yapiodum yeni alınan elamanlara bn öğrenttim 10 tl olmamalydi emeğimin karşılığı . Nese ya taklmicm artkMUHASEBECİLİKTEN YÖNETİCİ ASİSTANLIĞINA geçiş ilerletilmiş mı sayılıyor anlamadım????
Allahtan onu geçen yıl almistm . 1 Yllk tazminatm var onu da vermez saten hediyem olsun ne dymEvlenince işten ayrılacağını keşke baştan söylemeseydin. Yeni evlenen kadınlar, evlendikleri tarihi takiben 1 yıl içerisinde "eşim çalışmamı istemiyor" diye işten çıkarlarsa, tazminatlarını da alıp çıkabiliyorlar. Yazık olmuş 3 yılının tazminatına, onu da alıp çıkardın. Patronun da "nasıl olsa işten çıkacak" diye adaletsizlik yapmazdı
teklif vermek mı her olay.Teklif veriorm her işi bn yapiodum yeni alınan elamanlara bn öğrenttim 10 tl olmamalydi emeğimin karşılığı . Nese ya taklmicm artk
Kotuluk yapsaydım degl mi insanlık yapmak yaranmioteklif vermek mı her olay.
söylemeseydın ayrılacağını kimse alınmazdı yerınede sende o çok kıymetlı bılgılerını öğretmemiş olurdun.
kim hak ettiğini alıyor ki