maas haksizligi

Ama gidiciymişsiniz? yani böyle olması çok normal değil mi?
ayrıca muhasebeden yönetici asistanlıgına terfi diye birşey olamaz yönetici asistanlığı sekreterliğin yumaşık hali

ayrıca muhasebeden yönetici asistanlıgına terfi diye birşey olamaz yönetici asistanlığı sekreterliğin yumaşık hali
Tm amenna gidiciym ama bn bugüne kadar asgari geçim indirimimi ayrı almadım . Herkes servisle gelirken bn arabamla geliyorum nie yol güzergahında oturmuyorum. Bna hep 100 lira zam yaparken bu ay bonkorlugu tutup yeni gelen elemana 235 tl agi ile birlikte zam yapamasi da mi normal ?

Tm amenna gidiciym ama bn bugüne kadar asgari geçim indirimimi ayrı almadım . Herkes servisle gelirken bn arabamla geliyorum nie yol güzergahında oturmuyorum. Bna hep 100 lira zam yaparken bu ay bonkorlugu tutup yeni gelen elemana 235 tl agi ile birlikte zam yapamasi da mi normal ?
Yani olabilir sonucta işveren acısından bakınca cok olaagan gelmiyormu?
iş hukukunda nasıl bilmiyorum ama yol güzergahında oturmayan kişilerin cogunlukta yol paralarının tamamı bile ödenmiyor sonucta özel sektör?

Bende onu anlamadım. Muhasebecilikten sekreterliğe terfi olunmaz
Ha hemn muhasebe işine bakarsın hem sekreterliğe... terfi buysa ok.

Bende onu anlamadım. Muhasebecilikten sekreterliğe terfi olunmaz
Ha hemn muhasebe işine bakarsın hem sekreterliğe... terfi buysa ok.
hemde bu arkadas gıdıcı oldugunu soylemeseydı 230 tl zammı kendısı alırdı dıye dusunuyorum .

Yaptığın muhasebe genel mi? ön muhasebe mi?
Muhasebeden yönetim asistanlığına nasıl terfi ettin?
Aldığın maaş cidden inanılmaz düşük.

siz de patron olsanız ,gideceği tarihi belli olan çalışana zam vermezdiniz..yerine yetişecek olana vermeyi tercih ederdiniz..şahsen ben anormla bir durum görmedim..100 tl zam almanız bile iyi sayılır bu durumda..

siz de patron olsanız ,gideceği tarihi belli olan çalışana zam vermezdiniz..yerine yetişecek olana vermeyi tercih ederdiniz..şahsen ben anormla bir durum görmedim..100 tl zam almanız bile iyi sayılır bu durumda..
Arkadaşım 100 liranın 90 tl si zaten agi anlatamıyormuyum ? Sadece 10 tl zam ypildi . Bu da normalse peki dicegim bisey yok. Dilenciye sadaka verir gbi . Bn abartiyorum . Bn muhasebeyr bakiodum yönetici asistanlıgi demek sekreterlik demek olmuo bana göre yeri geldi imalatta yeri geldi montajda yeri geldi cizimde çalıştım m çizimler bn yapıyorum etiketleri bn yapiorum müşterilerle bire bir irtibatta olan bnm . Ayrıca proje çalışıp teklif hazırlıyorum . Yatmiyorum sizin deyisinizle .

Arkadaşım 100 liranın 90 tl si zaten agi anlatamıyormuyum ? Sadece 10 tl zam ypildi . Bu da normalse peki dicegim bisey yok. Dilenciye sadaka verir gbi . Bn abartiyorum . Bn muhasebeyr bakiodum yönetici asistanlıgi demek sekreterlik demek olmuo bana göre yeri geldi imalatta yeri geldi montajda yeri geldi cizimde çalıştım m çizimler bn yapıyorum etiketleri bn yapiorum müşterilerle bire bir irtibatta olan bnm . Ayrıca proje çalışıp teklif hazırlıyorum . Yatmiyorum sizin deyisinizle .
ama bu terfi olmuyor şekerim.

sen bu kafayla devem ettiğin için patron sana zam yapmamış bence

Millet buraya eğlence için yorum yapio kendi egosunu tatmin etmek için. Ayyy tatmin oluo mu bari egon . :KK47:
görev tanımınız dısında yaptıgınız hersey yardım etmektır ıyı nıyettır
ıste boyle oldugun ıcın 10 tl zam almıssın
sen teknık ressamısında cızım yapıyorsun , satıscımısında teklıf hazırlıyorsun?
yönetici asistanlıgına nasıl terfi ettiğinizi düşünüyorsunuz bende anlamadım kendınızı kullandırmısınız

görev tanımınız dısında yaptıgınız hersey yardım etmektır ıyı nıyettır
ıste boyle oldugun ıcın 10 tl zam almıssın
sen teknık ressamısında cızım yapıyorsun , satıscımısında teklıf hazırlıyorsun?
yönetici asistanlıgına nasıl terfi ettiğinizi düşünüyorsunuz bende anlamadım kendınızı kullandırmısınız
ayyy ne doğru dedin
ben cevap bile vermeyecem çünkü olmuyor iletişim kopuyor bir yerden sonra

Cevap vermicem dedikce cvp üstüne cvp vermişsiniz. Ayyyyy verme mümkünse. Burda insanlar sinirli anında daha da tetiklemek için varsınız bnce başka işiniz gücünüz yok . :KK45:
valla canım işimizi gücümü sen karar veremezsin istersen uzatma
beni tahrik etme daha fazla.
allah versin gönlüne göre
bize karsı tavrını keşke 3 senedir seni ezen patronunada yapsaydında zamanında alamadığın haklarını alsaydın.
geçmiş olsun

valla canım işimizi gücümü sen karar veremezsin istersen uzatma
beni tahrik etme daha fazla.
allah versin gönlüne göre
bize karsı tavrını keşke 3 senedir seni ezen patronunada yapsaydında zamanında alamadığın haklarını alsaydın.
geçmiş olsun
Tahrik eden sizsiniz benim zaten cnm burnumda yok öyle saniosunuz yok böyle saniosunuz die gir gira alıyorsunuz . Bnm onceki konularımda patronumla alakalı skntm var bi göz gecirseydiniz burda ezmeye çalışmak yerine bu kadar uzamazdi. Nese yorumların için Saol . Hiç deglse kzgnlgm başka boyuta tasnms oldu . İnsanın sinirli halinde destek olun biraz köstek olmak yerine.

X