- Konu Sahibi eylultamer
-
bencede üzerine çok düşme
bırak o arasın
canım aklıma başka şeyler geliyor aslında
başka kız gibi mesela CADIARZU
senden ilgi alaka görünce şımarmış anlaşılan
bu kız beni seviyo havasına çabuk girmiş
onun havasını söndürmek için ilgilenmemen gerekiyor bi süre
o aramadan arama daha da uzaklaşıp biterse de en azından başından anlamış olursun sana göre olmadığını
kendini çok kaptırmamaya çalış canım
tamemen şımarıklık...
erkekler, çocukluklarından kaynaklı psikolojik birşey galiba, sürekli anneleri üstlerine düşüyor ve neyaparlarsa yapsınlar, anneleri onları mazur görüyor ya, o hesap. sen ilgi gösterdikçe şımaracak, kendini ağırdan satmaya falan kalkacak, sen biraz daha ilgi göstereceksın o yine aynı şekilde havalanacak. senin sabrın ne zaman ki taşacak işte o zaman, gerçekten seviyorsa aklı başına gelir, ama sevmiyorsa sana keyfin bilir der...
En başından sen işi sıkı tut derim. Arama, sorma, ilgi gösteren değil ilgi gören ol.
Hoş sonra da adımız çıkıyor, çok mızmızmışız, çok nazlıymısız die. Ama onlar kıymet bildi de biz mi yapmadık....
Sanki kizlar, erkeklerden önce davranip hoslandiklarini söylediklerinde, erkek 1-0 önde basliyor.
Yarisa cevirmek cok yanlis biliyorum, ama erkekler kolay elde ettikleri seylere karsi kisa sürede soguyorlar, etrafimdan gördüklerime dayanarak söylüyorum.
Keske biraz daha bekleyip, hoslandiginizi söylemeseydiniz.
Ama simdi olmusla ölmüse care yok, bence geri adim at ve o aramadan sakin arama.
Seven erken bunlari yapmaz.
çok ilgi gösterme erkeklere ilgi gösterince uzaklaşıyolar
burunları kalkıyo kendi haline bırak
istemiyosa zaten belli eder ama sanki sevmiyo gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?