maalesef bendede pko çıktı :( ve kafam çok karışık

deerrryyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
723
1
96
Ağrı
mrb kızlar
4 ay sonra adet olabildim...ama ilaçla..3.ayında doktora gitmiştim adet söktürücü ilaç verdi ama 1 ay sonrasında hastalanabildim..bugün 3. günümdü hormon testleri yaptırdım,gittim..doktor pko olduğunu söyledi ve ultrasonda baktı yumurta belirsiz..4 günlük klomen verdi yumurtamın olgunlaşması için cuma günü vajinadan muayenem olucak..

çok üzüldüm yaa ne adetim ne yumurtam ne çatlama günüm belli...belirsizlikler içinde ne olacak bilmiyorum..eşimde bi isteyip bi istemiyor yaz geçsin tatile çıkalım ondan sonra başlayalım diyor .. ciddiyetin hiç farkında değil ..biz istediğimiz zaman bebek sahibi olamıcaz... şimdi ben bu ilacı boşuna mı kullanmış olucam? kullanıp kullanmama konusunda kafam karıştı..lütfen fikirlerinizi eksik etmeyin

canım sakin ol derin bi nefes al yazdıklarımı oku . pko her kadında bulunan bir durum ciddiyeti değişiyor sadece. bu bende de var annemde de var br çok kadında var o yumurtalığı saran ufacık minicik kistler ancak cocuk sahibi olmaya engel değil. ilacını düzenli kullandığında çocuk sahibi olunabilir. ben çok pko li gebe gördüm. sıkma canını üzülme rahat ol o kistler hep seninle olacaklar ilaçlar sadece hormonal düzeni sağlayıp düzenli adet olmana ve bebek sahibi olmana yardımcı olacaklar. geçmiş olsun stres yok üzüntü yok içimizi ferah tutuyoruz tamam mı

sağol cnm yaa aslında soğuk kanlı sakin biriyim ama pat diye öğrenince insan üzülüyor yaa ( bide 4 ay sonra adet oldum ama yumurta görememesi beni üzdü.. adet söktürücü ilaçlar bazen yapay bi kanamaya sebep olabiliyormuş.. zaten kullandım 1 ay sonra hastalandım..ve adetim o kadar az geldiki ki 3.gün ama kesildi gibi

merhaba bende malesef pko hastasıyım aynnen benzer şeyler adet gecikmesi filan doktora gittim lutnly diye bir hap verdi adetin 15 günü içiip 10 günlük kullanacağım 3 ay boyunca böyle d
devam edecekmşim bu hapa ama soncu ne olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…