Erkek İnfertilitesi M-SURE kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ödemenizi yapmışmıydınız?inşallah paranız ziyan olmamıştır

inşallah şifa olur,bizde bu hafta proxeed kullanmaya başladık

insallah gerek kalmaz canim benimde icim rahat etmiyor iste dr ne dediyse harfiyen uygulamak istiyorum hayirlisi bakalim

merhaba siz nerden temin ettiniz fiyat 400 tlmi yardimci olurmusun daha siparis vermedim

biz internetten bitkisel terapi sitesinden 320 tl ye alıyorduk.
ama internet satış fiyatı 400 den 420 tl ye çıkmış.. bu ay sonu yine sipariş vereceğiz. ne kadar oldu bilmiyorum yeni fiyatı arttı diyorlar..

ne kadar kullandıktan sonra tahlil yaptırmayı düşünüyorsunuz? inşallah şifasını görürsünüz
ekim sonunda tahlil yaptıracağız..
inşallah faydasını göreceğiz...
(AMİN))

insallah tahlil sonuclariniz iyi olur sonuclari bizimle paylasirsan bizde etkilimi degilmi ogreniriz

merhaba yvirilin .com dan mi aldin ben yurt disindayim bulundugum ulkeye belki gumruk problem olmaz bende arastiriyorum trden alinmadigini yeni ogrendim bende peki parani geri iade ettilermi

siz yurtdışında iseniz sıkıntı yok. sipariş verebilirsiniz. güvenilir bir sitedir. ve orjinaldir. evet paramı geri aldım ama 2 ay sonra hesabıma geçti. ben 1 ay bekliyicem bu ilacı ithal edicekler. daha uygun fiyata. türkiyede 1 kişi olduysa fiyat tabiki yüksek olur. ama 2 kişi de oldumuydu daha ucuz olur, en azında rekabet olur. bizde yararlanmış oluruz.

insallah gerek kalmaz canim benimde icim rahat etmiyor iste dr ne dediyse harfiyen uygulamak istiyorum hayirlisi bakalim

bende doktor ne dediyse yapayım dedim ama biraz daha bekleyelim bakalım ,çok şükür diğer yedikleri işe yaradı gibi onlara biraz devam edelim,inşallah sizlere faydalı olur

tesekkurler emr000 sansliymissin bazen gumrukten urun geri gitmeyebiliyor ve bu durumda parani alamiyorsun insallah trye gelir ve herkes ucuza yararlanir siz kullandinizmi daha once peki

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ,tahlil sonuçlarınızı merakla bekliyorum eminim benim gibi herkes bekliyordur :))

bende doktor ne dediyse yapayım dedim ama biraz daha bekleyelim bakalım ,çok şükür diğer yedikleri işe yaradı gibi onlara biraz devam edelim,inşallah sizlere faydalı olur

canim kaan hocanin hastasisiniz heralde ne kadar etkiledi biz yeni baslayacagiz neler yaptin

cnm çok teşekkürler cevabın için.

bizde kullanıyoruz m- sureyi ikinci kutu bitmek üzere birde proxeed i sadece gece bir kere alıyor eşim. m- sure kullanan başka bir arkadaş mikrotesede sperm bulamadıkları halde m-sure kullanımının 9.ncu kutusunda sperm çıkışı oldu.hatta şuan kaan hocada tedavideler.inşallah hepimiz onun gibi şanslı oluruz allahın izniyle.

insallha sifa olur ne kadara aldiniz canim m sure yi bizde almayi dusunuyoruzda

merhaba arkadaşlar bu başlığın açılmasına bende cok sevindim.kaan hoca bizede 1 ay önce msure yazdı.1 ay eşim kullandı ama ben içimde hiç rahat değil ne olduğu belli olmayan bir ilaç. içerik hakkında tam bir bilgi yok.kaan hoca yazdı diye kullanıyoruz.ilk oldığımızda 400 tl ye aldık internetten sipariş verdik.bu ay yine sipariş verdik 405 tl.ben sizlerin yadığı 320 yi görünce cok şasırdım.bana kazık attılar desenize.
bu ilaç hiçbir ezcanede yok.tanıdık eczacı arkadaşlar el altından bu ilaçı aradılar bulamadılar.eczacıların bulamadığı bu ilaç ne kadar güvenilir acaba?
bu riski aldığımıza inşallah pişman olmayız

canim bizede kaan hoca yazdi gecen hafta herkese kullanin diyor bende guvenilirlik konusunda supheliyim ve asiri pahali insallah sonuc alirizda verdigimiz paralar bosa gitmez bende almayi dusunuyorum

merhaba arkadaşlar eşim bu vitamini kaan hocanın tavsiyesiyle kullanıyor
1 buçuk kutu kullandı ,sperm testi değilde fsh testimiz kullanmadan önce 3.22 di şimdi yaptırdık 6.20 olmuş.
ekim ayında aşılama düşünüyoruz reglimi bekliyorum o zaman sperm sonuçlerına yansımasınıda göreceğiz.
tek diyeceğim eşimin değeri 3 len 5 mil arası fsh 3lerdeyken 5 olduğunda 20 mil oluyor.şimdi ise 6 oldu
inşallah düşündüğümüz gibi ,hayırlı sonuçları alırım.
bu arada benim eşimde elden alıyor 400 tl ye şişliden((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…