Erkek İnfertilitesi M-SURE kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bitkisel terapi sitesi.
0212 234 26 60 tlfon. Ama biz ararken 400 tl yazıyodu internet sitesinde. şimdi baktım 420 tl yazıyo. Artmış olabilir fiyatı.

cok ucuzdu yha zam gelmıs
Yazık bızım gıbı ınsalara yemın ederım
tup bebek dunya para
bu ılaclar dunya para
allh bıldıgı gıbı yapsın bızı sızlatan yasaları

RACESH BAGLA Türkiye de...
Azosperm terapisinde kullanılan tek ürünün mucidi olan Hindistanlı Racesh BAGLA 25 eylül ile 5 ekim 2010 tarihleri arasında Türkiyemizi ziyaret ederek istanbul CNR EXPORT Fuarın da bütün ürünlerini sergileyip bütün hastalarınını cnr export'a bekliyor.
Helal Bitkisel ürünler Fuarı 30 eylül 3 ekim tarihleri arasında 3.hol 3daire a
Adres: Helal Bitkisel ürünler Fuarı 3.hol 3daire

arkadaşlar böyle bir bilgi var nette.
biz de bu ilacı kullanacağız. şu şişlide ki yeri arayacağım bugün.
size de bilgi veririm.

arkadaşlar, bir site buldum, m-sure.net ve m-sure.org bu sitede şu an için satışı yok. fakat siteye mail gönderdim neden satışı yok diye yazdım. bana en geç 20-25 gün sonra satışı olcak dediler ve fiyatını sordum bana çok ucuz satıcaz dediler. biraz bekleyin ve sabredin satışını gerçekleştiricez dediler. lütfen sizler de www.m-sure.org sitesinden info@m-sure.org sitesine lütfen herkez mail atın. belki bir an önce erken satışı olurda ucuza alırız.

bakın cevabı ne yazmış.

göndermiş olduğunuz mail için teşekkür ederiz. m-sure gıda takviyesi dünyada ünlü azosperm ve oligosperm tedavilerinde yardımcı en güçlü gıda takviyesidir. bunun yanında azosperm'e etkisini gösterecek bir takviyemiz daha var.m-sure satışı yapıldığı zaman o takviyeden ücret alınmayacak.fiyatı da bütün azosperm ve oligosperm hastalara sürpriz olacak. ithalat belgemiz çok yakın zamanda yani 1 ay içerisinde çıkacaktır.

acil şifalar dileriz

Istanbul da olup bu fuara gidebilecek arkadaşlar bilgi verirlerse onun aracılığıyla da bu hafta sonu alabiliriz.

baharcım yazdığın tarihte 25 eylül ile 5 ekim 2010 yazıyor yani geçen yıl olmuş bu fuar sanırım.

arkadaşlar ben bu M-sure denen ilaçtan tam olarak emin olamıyorum (( hadi parasından geçtim alıştık zaten para vermeye de ya eşime zararı olursa diye korkuyorum

arkadaşlar ben bu M-sure denen ilaçtan tam olarak emin olamıyorum (( hadi parasından geçtim alıştık zaten para vermeye de ya eşime zararı olursa diye korkuyorum

funda biz kaan aydosun hastasiyiz etkili olmasaydi onermezdi heralde ben bir site buldum ingilizce yvirilin .com m sure y virilinin gelistirilmis haliymis burda 3 kutu 300 dolar hindistandan geliyomus bende arastiriyorum bu site guvenlimi diye yakinda siparis vercez heralde umarim iyi gelir

bizde başta emin değildik.
hatta ilaç geldikten sonra biraz kullandırmadım eşime..
ya bişey olursa diye..
ama 1,5 aydır kullanıyo artık..
Rabbim şifa versin..
hepimize...

hadi bakalım inşallah fiyatlar burdada düşer.
dediğin siteyi eşime söyleyim o da baksın bakalım..

baharcım yazdığın tarihte 25 eylül ile 5 ekim 2010 yazıyor yani geçen yıl olmuş bu fuar sanırım.
aaaaa haklısın hiç dikkat etmedim.

arkadaşım siteyi link olarak yazar mısın. biz de hala sipariş vermedik bu ilaçtan. güvenilir bi site bulmak lazım. aslında kaan hocaya sorsak en iyisi. nerden sipariş verelim diye.

ben 40 gün önce hindistandan dediğiniz siteden sipariş ettim. ama kesinlikle gümrük vermedi. 3 ay önce bakanlıktan çıktı. dünyaca bütün gıda takviyelerin türkiyeye girişi yasaklandı. türkiyedeki bütün gümrüklere resmi yazı iletilmiş. benim ürünüm 15 gün gümrükte kaldı vermediler. ve geri gitti. bence denemeyin.

merhaba yvirilin .com dan mi aldin ben yurt disindayim bulundugum ulkeye belki gumruk problem olmaz bende arastiriyorum trden alinmadigini yeni ogrendim bende peki parani geri iade ettilermi

merhaba yvirilin.com sitenin adi ama trden sipariste gumruge takiliyormus bende yeni ogrendim ben yurt disinda yasiyorum gumruk meselesini arastirip siparis verecegim

merhaba siz nerden temin ettiniz fiyat 400 tlmi yardimci olurmusun daha siparis vermedim

Son düzenleme:
slm kızlar benim eşimde bir buçuk aydıe kullanıyor ama ben başka yerden siparişle getirttim fiyatı daha uygundu

selam sizde sorun neydi acaba birde faydasını gördünüzmü??? bizde sperm hareketsizliği problem acaba onun içinde kullanılıyormu bilgi verirsen çok sevinirim...

canım merhaba bizim problem sıfır sperm yani hiç yok hareketsizliğe bir faydası varmı bilmiyorum bizde şansa kullanıyoruz sonuçta sizde sperm varmış proxed plus hareketliğe iyi geliyormuş kaan hoca genelde onu öneriyor

inşallah şifa olur,beni korkutan konu internet üzerinden satışı olması ,biliyorsun ülkemizde herşeyin sahtesini yapıyorlar ((
biz almamaya karar verdik,şimdilik diğer ilaçlar ve bitkisellerle devam edicez,Rabbim inşallah msure gerek kalmadan şifa verir

ne kadar kullandıktan sonra tahlil yaptırmayı düşünüyorsunuz? inşallah şifasını görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…