baharcim diger baslikta sperm cikisinizin oldugunu okumustum umarim yanlis hatirlamiyorumdur.ne ler yaptiniz ayrintili ayrintili yazarmisin.birde siz hic msure kullanmdinizmi?
herkese merhaba ,
arkadaşlar biliyorsunuz eşim için Kaan hoca bizede M sure tavsiye etmişti ama ben güvenemediğim için almamıştım, şu anda tedavimizin 8. ayındayız ve 0'dan 6milyona çıktık ÇOK ŞÜKÜR :))) bu ay sonunda IVIde tüp bebek tedavimiz başlıyor ,eşim bugün spermlerini dondurttu, darısı hepinizin başına umarım bizden daha iyi sonuçlarınız olur
görüşmek üzere......
herkese merhaba ,
arkadaşlar biliyorsunuz eşim için Kaan hoca bizede M sure tavsiye etmişti ama ben güvenemediğim için almamıştım, şu anda tedavimizin 8. ayındayız ve 0'dan 6milyona çıktık ÇOK ŞÜKÜR :))) bu ay sonunda IVIde tüp bebek tedavimiz başlıyor ,eşim bugün spermlerini dondurttu, darısı hepinizin başına umarım bizden daha iyi sonuçlarınız olur
görüşmek üzere......
arkadaşlar ben bugün Türkiye deki firmayla görüştüm m sure ile ilgili olarak.öncelikle bitkiselterapi.com sitesinin neden kapatıldığını sordum sitede server değişikliği yapıldığını bu yüzden bir süreliğine kapalı kalacağını söylediler.Ayrıca m sure şu an stoklarında yokmuş bilginiz olsun arkadaşlar yakın zamanda tekrar ithalatını yapacaklarmış.
Valla karışık gibi duruyo ama sonuçta kontrol belgesi var istedim bana mail attılar.Türkiyedeki denetlemeye güvenmeyip hindistana mı güvenicez.orası Türkiyeden bin beter bence.bunca olanlardan sonra nasıl güvenecez. ithalatını yapsa bile kesinlikle o siteden ilaç falan almam. sizi bilemem. çünkü gerçekten güvenmiyorum.
merhaba canım bu çok güzel bir haberrrr.
darısı bizlerin başına inşallah.
inşallah tedavin hep olumlu yönde gider ALLAH tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah.
canım peki ne kullandınızda böyle güzel sonuçlar aldınız...
tebrikler cok guzel bir gelisme insallah daha da artar
merhaba Cervan, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim,inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz,ben hemen hemen duyduğum herşeyden denedim ama sanırım demir dikeninin çok faydası oldu,uzun bir süre bu çaydan içti,yediklerine çok dikkat ettik,biraz kilo verdi,Allahıma sonsuz şükürler olsun sayımız yükseldi, eşimin doktoru Kaan Aydos,sağolsun o da bize çok moral vermişti,bakalım inşallah önümüzdeki günlerde tüp bebek tedavisinede başlıyoruz :) inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız
fundacığım gözün aydın canım demek spermleri dondurucuya attınız sıra mercimeği fırına vermeğe geldi.işin espirisi bir yana canım benim adınıza çok sevindim tatlım senin eşinin fsh değeri yüksekmiydi.biliyorum eşinde önce sıfır olan değerler şimdi çok yükseldi.sizin azo sebebi belli mi?.benim eşimde genetik azolu acaba sizin kullandığınız ilaçlar bizede faydalı olurmu?tekrar tedaciniz hayırlı olsun inşallah bbeğine kavuşursun
merhaba canım,çok teşekkür ederim ,benim eşimin testosteron hormonu düşüktü,birde çok kilolu,çok şükür Allahıma bugünleri gösterdi bize,yarın akşamda benim yumurtalık testim çıkacak,testin adını hatırlamıyorum ama yumurtalık yaşınımı ne gösterecekti,inşallah o da iyi çıkar,sonrasında da 3-5 gün içinde tedavimiz başlayacak inşallah,
sen eşinin sonuçlarını Kaan hocaya göndermişmiydin? eşim Kaan hocanın verdiği ilaç ve iğneleri kullandı,sigarayı bıraktı,ayrıca ben duyduğum tüm bitkiselleri uyguladım :)))
darısı başınıza inşallah en kısa sürede eşinde sağlığına kavuşur,Rabbim en kısa sürede hepimize evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah
merhaba funda sizin azo sebebi tam olarak neydi ve bitkisel olarak neler yedi eşin bunları anlatırsan bizede ışık olmuş olursun canım bizde uygulayalım bu demir dikeni dediğin şey nedir nerden bulunur inşlh en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz..
merhaba canım,
azonun sebebini açıkcası tam bilmiyoruz,aşırı kilo olabilir,sigara olabilir,testosteron hormonunun düşüklüğü olabilir,Kaan bey de net birşey söyleyemedi, Kaan hoca öncelikle testosteron hormonunu yükseltmeye çalıştı,biraz kilo vedi,sigarayı bıraktı,eşim özellikle testosteron hormonunu yükseltecek şeyler kullandı,demir dikeni Demirdikeni - Tribulus aktarlarda bulabilirsiniz,eşim pek çok şeyi kullandı mesela zeytinyağında bekletilmiş incir, hurma,proxeed plus,mega men,e vitamini,c vitamini ,omega 3 ,birde elimden geldiğince düzenli beslemeye çalıştım,abur cuburları elimden geldiğince aldırmadım,diyetisyene gitti,ilk başlarda dişi ısırgan otu çayı yapmıştım, yani ne duyduysam yapmaya çalıştım, inşallah sizde en kısa sürede şifa bulursunuz ve bebeğinize kavuşursunuz,
bu arada bugünlerde de arı sütü polen almayı düşünüyoruz,bebeğin daha sıkı tutunmasına yardımcı oluyormuş,az bir zaman kaldı tüp bebek için ama şansımızı deneyelim diyoruz
ne güzel canım darısı bizlerin başına inşlh emekleriniz yer bulur inşlh hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz bu demirdikeni tiribulus terresrist diye bi ilaçmı eşim onu kullanıyor mega men ,e vitamini bunlar ne canım nerde satılıyor yol gözsterdiğin için saolasın canım allah gönlünüzün muradını versin inşlh cnm..
arkadaşlar ben bugün Türkiye deki firmayla görüştüm m sure ile ilgili olarak.öncelikle VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs sitesinin neden kapatıldığını sordum sitede server değişikliği yapıldığını bu yüzden bir süreliğine kapalı kalacağını söylediler.Ayrıca m sure şu an stoklarında yokmuş bilginiz olsun arkadaşlar yakın zamanda tekrar ithalatını yapacaklarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?