Erkek İnfertilitesi M-SURE kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

funda58

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.620
15
358
İstanbul
merhaba arkadaşlar,

M-SURE bildiğim kadarıyla yeni kullanılmaya başlanan bir ilaç ve doktorumuz eşime bu ilacı tavsiye etti,hindistan kaynaklı bir ilaç olduğu için ne kadar güvenilir bilemiyoruz ayrıca çokta pahalı ,sadece internette satılıyor kk da sanırım m sure başlıklı bir topic yoktu bu yüzden ben açayım ve kullananlar varsa birbirimize yardımcı olalım dedim,

bu ilacı alan ve kullanan varsa lütfen sonuçlarını paylaşırmı,birde lütfen nerden aldığınızı ve kaçliraya aldığınızı yazarmısınız,
bizim bulduğumuz 420 tl M-SURE tabi daha uygun bulursak tercihimizdir ama daha uygun olursada sahtesimidir değilmidir nasıl ayırıcaz hiç bilemiyorum,yurt dışından bu ilacı alan varmı ? yurt dışında fiyatlar nasıll ?

hadi bakalım kızlar yardımlarınızı bekliyorum

Böyle bir başlık gerekliydi.Sağol fundacım!
Bende çok merak ediyorum bu fiyata mucievi bir etki bekliyor insan..
Ben özellikle kullanıp ardından test yaptıranların sonucu paylaşmalarını çok çok rica ediyoorum..

Böyle bir başlık gerekliydi.Sağol fundacım!
Bende çok merak ediyorum bu fiyata mucievi bir etki bekliyor insan..
Ben özellikle kullanıp ardından test yaptıranların sonucu paylaşmalarını çok çok rica ediyoorum..

ekincim diğer topicte bir hesaplama yaptım şu ana kadar harcamalarım 4000 tlyi geçmiş,bunlara birde Msure ve proxeed vs eklenecek yani tüp bebek parasını ilaçlara verdik gitti...insan parça parça verince tam anlayamıyor ama çok pahalı bir süreç,inşallah tüm bu tedavilerin sonucunda eşim sağlığına kavuşur ver normal yolla bebek sahibi oluruz, Msure ile ilgili yorumlarda genelde fiyatının pahalı olduğundan bahsedildiğini gördm ama kimse kullanıp sonuçlarını yazmamış, eşimden rica edicem yurt dışındaki sitelerede baksın belki orda bilgi vardır

ekincim diğer topicte bir hesaplama yaptım şu ana kadar harcamalarım 4000 tlyi geçmiş,bunlara birde Msure ve proxeed vs eklenecek yani tüp bebek parasını ilaçlara verdik gitti...insan parça parça verince tam anlayamıyor ama çok pahalı bir süreç,inşallah tüm bu tedavilerin sonucunda eşim sağlığına kavuşur ver normal yolla bebek sahibi oluruz, Msure ile ilgili yorumlarda genelde fiyatının pahalı olduğundan bahsedildiğini gördm ama kimse kullanıp sonuçlarını yazmamış, eşimden rica edicem yurt dışındaki sitelerede baksın belki orda bilgi vardır

Gördüm o iç hespalşmanı:)
Yorumda yaptım.
Ben 1,5 yılda kaç milyar harcadık inan hiç bilmiyorum sadece 8.paket proxedayız düşün artık:)

Gördüm o iç hespalşmanı:)
Yorumda yaptım.
Ben 1,5 yılda kaç milyar harcadık inan hiç bilmiyorum sadece 8.paket proxedayız düşün artık:)

bazen eşime diyorum ki oturup kalkıp şükretmemiz lazım,düşünsene bu yaptıklarımızı yapamayanlar var,hatta belkide bir kutu ilaçla bebek sahibi olabilecekken doktora gidemediği için bebek sahibi olamayan kaç kişi vardır Allah bilir,en kötü günlerimiz böyle olsun Rabbim kimsye muhtaç etmesin inşallah
ben çıkıyorum iyi akşamlar

Son düzenleme:
fundacım bizim topikten cervan arkadaşımızın da eşi M SURE kullanıyor... sanırım onlar pazarlıkla 350tlye almışlardı... ben ona söyleyeyim o yazsın nereden sipariş verdiklerini...

slm kızlar benim eşimde bir buçuk aydıe kullanıyor ama ben başka yerden siparişle getirttim fiyatı daha uygundu

merhaba arkaşlar bizde kaan hocada tedavi görüyoruz.eşime m sure ve proxed kullanmasını önerdi.eşim yaklaşık 20 25 gün oldu ilaçlarabaşlayalı.400 tl idi 350 tl ya indi.proxed de ayda iki kutu gidiyo kutusu 115 lira yani ayda 230 da proxed tutuyo.ALLAH yardımcımız olsun bu gidişle elimizde avucumuzda hiçbirşey kalmayacak. buarada ilacı aldığım sitenin sayfasını göndereyim arkadaşlar başka bir yerde satılıyormu bilemiyorum ben bir tek bu siteyi buldum yinede araştırın belki daha uyguna satan yer vardır. İletişim

yardımlarınız için çok teşekkür ederim,gördüğüm kadarıyla herkes yeni başlamış kullanmaya ve henüz kimse tahlili yaptırmamış, sanırım bu durumda bizler bizden sonra bu durumda olanlar için denemiş olucaz,

bu ilacı yurt dışında da araştırmaya çalıştık ama herhangi bir bilgi bulamadık,inşallah gerçekten faydalı olur ve yan etkisi olmaz

yarın şişlideki yere gidip bakmayı düşünüyorum,bakalım yardımcı olacaklarmı

kizlar oncelikle selam herkese..bizde kaan hocanin hastasiyiz..kaan hoca sanirim herkese ayni ilaclardan variyo ..bizede prox m- sur ve testojel verdi.ve bu ay sadece ilaclara 720 verdik..artik ilaclarada para yatirmaktan fenalik geldi..kac tup bebek parasida gitti benim ilaclara..

daha once saracoglundan bir suru kur 1 tup bebek parasi buna gitti ve sonuc olumsuz..

tvde duydugum gordugum ne kadar aktar varsa kurler sonuc olumsuz( bunlarada bir tup bebk parasi)

ve bir tup bebek denemesi sonuc olumsuz...

hele bu aralar asiri kotuyum olumlu dusunemiyorum artik yaa...

m-- sure yi yeni kullanmaya basladigi icin esim test sonucu hakkinda bir sey diyemeyecgim..ama kaan hocada spermiyogram istemedi..bu ay yaptirmayin dedi hatta..gerci artik yaninada cagiriyo..esimde cok cok az sperm var..morfoloji sifir..

ne yapacam ne edecem bende bilmiyorum..Rabbime siginiyorum...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
biz ağustostan beri M-sure kullanıyoruz.
320 liraya alıyoruz. internetten bulduk adresi.öyle deyince 400 lira dedi. ben indirim yaparmısınız sürekli kullanıcıyız dedim.
tekrar aradığınızda internetten bize ulaştığınızı söylemeyin dedi.İnternetten bulanlara 400 e veriyorlarmış çüünkü.
şuan ikinci kutudayız. yine aynı ücretle gönderdiler.Haa bide Prof.önerisiyle ilaç aldığımızı öğrenincebayağı şaşırdı görevli kız.
sitede olan seka ilaçtan alıyoruz bizde..numarasınıda veririm isterseniz.
ayrıca ekim ayında randevumuz onun için daha test yaptırmadık.,
yaptırınca yazarız.
inşallah dualarımız kabul olur..

kizlar oncelikle selam herkese..bizde kaan hocanin hastasiyiz..kaan hoca sanirim herkese ayni ilaclardan variyo ..bizede prox m- sur ve testojel verdi.ve bu ay sadece ilaclara 720 verdik..artik ilaclarada para yatirmaktan fenalik geldi..kac tup bebek parasida gitti benim ilaclara..

daha once saracoglundan bir suru kur 1 tup bebek parasi buna gitti ve sonuc olumsuz..

tvde duydugum gordugum ne kadar aktar varsa kurler sonuc olumsuz( bunlarada bir tup bebk parasi)

ve bir tup bebek denemesi sonuc olumsuz...

hele bu aralar asiri kotuyum olumlu dusunemiyorum artik yaa...

m-- sure yi yeni kullanmaya basladigi icin esim test sonucu hakkinda bir sey diyemeyecgim..ama kaan hocada spermiyogram istemedi..bu ay yaptirmayin dedi hatta..gerci artik yaninada cagiriyo..esimde cok cok az sperm var..morfoloji sifir..

ne yapacam ne edecem bende bilmiyorum..Rabbime siginiyorum...

sanırım hepimiz aynı şekildeyiz , bir ürün alıyoruz ve umutlanıyoruz sonra bir başka gün moralimiz sıfıra iniyor,Kaan hoca eşim içinde test yaptırmanıza gerek yok birşey değişeceğini sanmıyorum demişti ama tedavide 6 ay dolunca ben dayanamadım ve eşim test yaptırdı,inşallah hepimizin eşi sağlığına kavuşur ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız,durmak yok...mücadeleye devam :))

Merhaba arkadaşlar,
320 liraya alıyoruz. internetten bulduk adresi.öyle deyince 400 lira dedi. ben indirim yaparmısınız sürekli kullanıcıyız dedim.
tekrar aradığınızda internetten bize ulaştığınızı söylemeyin dedi.İnternetten bulanlara 400 e veriyorlarmış çüünkü.
şuan ikinci kutudayız. yine aynı ücretle gönderdiler.Haa bide Prof.önerisiyle ilaç aldığımızı öğrenincebayağı şaşırdı görevli kız.
yaptırınca yazarız.

az önce şişlideki bitkisel terapi merkeziyle görüştüm İletişim 14-15 gün önce ilacı 350 tlye veriyorduk ama dolar arttığı için artık 400tl dediler sizin aldığınız yer nersi telefonunu alabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar,
yaptırınca yazarız.

arkadaşım.telini.alabilirmiyim

arkadaşlar benim en çok merak ettiğim yan etkileri acaba nedir, internetten alınan ilaçları çok onaylayan bir değilim bugüne kadar da hiç almadım, bu ilaç sağlık bakanlığından onaylı değilmiş bildiğim kadarıyla tarım bakanlığından onaylı, üstelik yurt dışından ilacı daha uyguna alabilirmiyim diye baktığımda ben bu ilaç hakkında hiçbirşey bulamadım, malesef sadece yeni kullanan arkadaşlara ulaşabiliyorum ,keşke kullanıp sonucunu bilen birileri olsa

Back