S sovalyemm SAVAŞÇI RUHUM... Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 858 0 96 Kocaeli 12 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sovalyemm #1 arkadaslar lys fızık konu anlatımlı kaynak önerirmisiniz anlatımı guzel olan ve örneklerıde kolaylıkla anlamamı saglayacak kaynak .elımde guvender var onun harıci kullanıpta memnun kaldıgınız kaynak hangısı?
arkadaslar lys fızık konu anlatımlı kaynak önerirmisiniz anlatımı guzel olan ve örneklerıde kolaylıkla anlamamı saglayacak kaynak .elımde guvender var onun harıci kullanıpta memnun kaldıgınız kaynak hangısı?
YagmurunEllerii Tarifsiz kederler içerisindeyim. Kayıtlı Üye 7 Nisan 2010 8.402 455 163 12 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sovalyemm #2 Maltepe yayınları aldım ben ama hiç adam gibi inceleme fırsatım olmadı daha Güzel bişeye benziyo Fiziği hiçbir türlü anlayabileceğimi sanmıyorum ama
Maltepe yayınları aldım ben ama hiç adam gibi inceleme fırsatım olmadı daha Güzel bişeye benziyo Fiziği hiçbir türlü anlayabileceğimi sanmıyorum ama
S sovalyemm SAVAŞÇI RUHUM... Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 858 0 96 Kocaeli 12 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sovalyemm #3 YagmurunElleri .!.: Maltepe yayınları aldım ben ama hiç adam gibi inceleme fırsatım olmadı daha Güzel bişeye benziyo Fiziği hiçbir türlü anlayabileceğimi sanmıyorum ama Genişletmek için tıkla... bende anlamıyorum bu olayı; kıtabı hatım etsem dahı yıne soruları çözemıyorum fızıkten, kalıplaşmış bır onyargım mı var? yoksa temelde mı bı zayıflık var çözemedim. bakalıum kaynağı değiştiricem sorun bende mı onda mı anlıcaz?
YagmurunElleri .!.: Maltepe yayınları aldım ben ama hiç adam gibi inceleme fırsatım olmadı daha Güzel bişeye benziyo Fiziği hiçbir türlü anlayabileceğimi sanmıyorum ama Genişletmek için tıkla... bende anlamıyorum bu olayı; kıtabı hatım etsem dahı yıne soruları çözemıyorum fızıkten, kalıplaşmış bır onyargım mı var? yoksa temelde mı bı zayıflık var çözemedim. bakalıum kaynağı değiştiricem sorun bende mı onda mı anlıcaz?
fyzanur Nirvana Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2012 10.215 25.460 798 15 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sovalyemm #4 konu anlatımlı olarak kültür , ve nihat bilgin güzel bence . tamamı çözümlü soru bankası olarakta ekip yayınları güzel .
konu anlatımlı olarak kültür , ve nihat bilgin güzel bence . tamamı çözümlü soru bankası olarakta ekip yayınları güzel .
S sovalyemm SAVAŞÇI RUHUM... Kayıtlı Üye 20 Kasım 2011 858 0 96 Kocaeli 15 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sovalyemm #5 fyzanur .!.: konu anlatımlı olarak kültür , ve nihat bilgin güzel bence . tamamı çözümlü soru bankası olarakta ekip yayınları güzel . Genişletmek için tıkla... sagolasın canım bu saatten sonra fayda edermı bılmem
fyzanur .!.: konu anlatımlı olarak kültür , ve nihat bilgin güzel bence . tamamı çözümlü soru bankası olarakta ekip yayınları güzel . Genişletmek için tıkla... sagolasın canım bu saatten sonra fayda edermı bılmem
AkarGider ❤ bin şükür Allah'ım.. Kayıtlı Üye 16 Aralık 2011 13.791 13.671 498 15 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sovalyemm #6 Bizim zamanımzda fem dergisinin konu anlatımları çok güzeldi, hem özet şeklinde hem de yeterli varsa onu bir dene derim.
Bizim zamanımzda fem dergisinin konu anlatımları çok güzeldi, hem özet şeklinde hem de yeterli varsa onu bir dene derim.
pearlpearl 🌿 Kayıtlı Üye 7 Haziran 2011 1.195 1.220 333 19 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sovalyemm #7 Sınav ve Fen Bilimlerini beğeniyorum ben.