• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LYS Hakkında ...

Th4Lia

Mutlulukla ‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
2.700
520
363
Kütahya
Merhaba arkadaşlar LYS hakkında 2 sorum olucak
1. sorum sınav başvurusu hakkında, dün parayı bankaya yatırdım herhangi bir okula gidip kayıt yaptıracaktım ama çok geçti gidemedim evde kendim bireysel başvuru yaptım bu yeterlimi yani bunu yaptıktan sonra başka bi yere daha gitmek gerekiyor mu? birde başvurumda yabancı dil alanı vardır bilirsiniz ing, alm ws yazıyordu orayı boş bıraktım yabancı dille alakam olmadıgı için bi sorun çıkartır mı?
2. sorum genel sınav hakkında yani sınav sonuçları belli olunca okuldanda puan veriliyor ya, ben ilk 2 sene anadolu lisesine gittim son 2 sene açık öğretim lisesi bana nasıl puan verilicek gittiğim okul mu yoksa açık öğretim mi bi puan verecek ? verilirse nasıl ve kaç puan civarı veriliyor? Şimdiden Teşekkürler ...

Merhaba arkadaşlar LYS hakkında 2 sorum olucak
1. sorum sınav başvurusu hakkında, dün parayı bankaya yatırdım herhangi bir okula gidip kayıt yaptıracaktım ama çok geçti gidemedim evde kendim bireysel başvuru yaptım bu yeterlimi yani bunu yaptıktan sonra başka bi yere daha gitmek gerekiyor mu? birde başvurumda yabancı dil alanı vardır bilirsiniz ing, alm ws yazıyordu orayı boş bıraktım yabancı dille alakam olmadıgı için bi sorun çıkartır mı?
2. sorum genel sınav hakkında yani sınav sonuçları belli olunca okuldanda puan veriliyor ya, ben ilk 2 sene anadolu lisesine gittim son 2 sene açık öğretim lisesi bana nasıl puan verilicek gittiğim okul mu yoksa açık öğretim mi bi puan verecek ? verilirse nasıl ve kaç puan civarı veriliyor? Şimdiden Teşekkürler ...

1.netten öğrenebilirsin aslında. tc ni ve şifreni yazıp girdiğinde başvurular kısmında çıkması lazım
2. 2 okulunda,2 senelik ortalaması alınıp o şekilde verirler bence. derslerin nasıldı?

kimse cvp yazmadığı için tahmine dayalı yazdım:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Sorun yaratmaz çünkü orayı Dil bölümünden gireceklerin doldurması gerekiyor.
2. sorun hakkında bilgim yok :50: ama üstteki arkadaşın dediği gibi olabilir.

1.netten öğrenebilirsin aslında. tc ni ve şifreni yazıp girdiğinde başvurular kısmında çıkması lazım
2. 2 okulunda,2 senelik ortalaması alınıp o şekilde verirler bence. derslerin nasıldı?

kimse cvp yazmadığı için tahmine dayalı yazdım:26:

1. Sorun yaratmaz çünkü orayı Dil bölümünden gireceklerin doldurması gerekiyor.
2. sorun hakkında bilgim yok :50: ama üstteki arkadaşın dediği gibi olabilir.

Cevap için teşekkürler kızlar. Sorun yaratmamasına sevindim düşünüp duruyodum çünkü. 2 okulunda 2 senelik ortalamasının alınması mantıklı bu şekilde olur heralde. :ssz:

Back