- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.229
- 548
- Konu Sahibi Deniz M Gunes
-
ben şiiri çok severim çokta memnun olurum eklersen yeni satırlar kalemin güzel çünkü keyif aldım okurkenoyoyoyy ben utanırım ki şimdi :)
Okuyup yorumlayan yürek sende ben yine yazarım sen yeterki yaz de
peki eklerim söz :)ben şiiri çok severim çokta memnun olurum eklersen yeni satırlar kalemin güzel çünkü keyif aldım okurken
teşekkür ederim canımpeki eklerim söz :)
Asıl ben teşekkür ve şiir borçluyum şimdi tatlımteşekkür ederim canım
yüreğine sağlık çok anlamlıydı kuzumSeni mevsimlere bölmeden
Saatlere ayırmadan
Seni sen olduğun için
Ve olduğun gibi sevmiştim ben...♡
Amy
Kısa ve öz teşekkürleryüreğine sağlık çok anlamlıydı kuzum
Rica ederim kendimce karalıyorumson iki satıra bayıldım amyşiir çok güzeldi ama en çok o son 2 satır çok anlamlıydı yüreğine sağlık
Çak diycem ama ellerimiz çok uzak tatlımyüreğin satırlara ne kadar güzel dökülüyor öyle yazdıkça rahatlama oluyor bende içim huzurla doluyor sendede oluyor mu bu durum kuzum?
hmm oluyor o halde anladım çaktık sayalım bitanem hayallere sınır yokturÇak diycem ama ellerimiz çok uzak tatlım
Bizde şöyle yapalımhmm oluyor o halde anladım çaktık sayalım bitanem hayallere sınır yoktur
bu da güzel oldu işte bak aslında biz çaktık resmimiz bile var kız nasılız amaBizde şöyle yapalım
Oldukça uzağı yakın etmişiz pek şeker görünüyoruzbu da güzel oldu işte bak aslında biz çaktık resmimiz bile var kız nasılız ama
gönüller bir olsun yakın uzak kavramı sadece bir kelime olarak kalır o zaman evet çok şekerizOldukça uzağı yakın etmişiz pek şeker görünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?