evet tam olarak yatıyor, kargo malesef size ait.
belli bir zaman veremem, belki yazın bile olabilir.yani elden teslim için çok beklemeniz gerekir.kargo olunca çok oluyor.60 verebilirim. siz getirrseniz de olur ama ne zaman
belli bir zaman veremem, belki yazın bile olabilir.yani elden teslim için çok beklemeniz gerekir.
evet ciddi alıcılara satmak istiyorum, yokmu düşünen?
evet ciddi alıcılara satmak istiyorum, yokmu düşünen?
mrb canım ben yeğenim için almayı düşünüyorum ama biraz yardımcı olur musun istanbula kargo olacak bi de kutusunun ölçüleri ve ağırlığı ne kadar?
canım kutusunu yırttığım için iade edememiştim, konunun başında belirtmiştim, o yüzden kullanılmamış bir şekilde bekliyor, fiyatta çok yardımcı olamam ürün sıfır olduğu için, yeterince indim zaten. uygun bir kutu bulacağım ama, boyutları ve ağırlığı hakkında bir fikrim yok, internete yazıp "yonca zıpır mama tepsili lüx salıncak" yaz bakalım belki boyutları ve kilosu yazıyordur bir yerde. ben ayhançocuktan aldım, ama kilosu falan yazmıyordu.
mrb canım ben yeğenim için almayı düşünüyorum ama biraz yardımcı olur musun istanbula kargo olacak bi de kutusunun ölçüleri ve ağırlığı ne kadar?
canım htcp arkadaş almak istiyor, şimdilik ona söz verdim, eğer o vazgeçerse sana haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?