Bebek İkinci El lüx yonca zıpır salıncak

mucizevi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
606
18
118
Antalya
kızlar yonca zıpır salıncağı internetten aldım,ayın 24ünde, daha bi hafta bile olmadı. fakat oğlum hiç sevmedi, üzerinde durmuyor, biraz hareketli oğlum, oyalanır diye aldım ama, durmadı içinde. yani şuanda hiç kullanılmamış şekilde duruyor. 110 liraya aldım. fiyatta belki biraz indirim yaparım, sıfır olmasına karşın, yeterki elimden çıksın, biraz paraya ihtiyacım var.

Eki Görüntüle 913691

konyadayım ,ilgilenenlere duyrulur. başka şehirlere kargo ücrete ne kadar olur bilmiyorum.ilgilenen olursa konuşuruz ayrıntıları.

ürünü iade niye etmedin derseniz, kolisini açarken yırtmıştım, o yüzden iade kabul etmediler,ürün sıfır, ilgilenen yok mu, acil satılık.

Salıncağı nerden almıştınız bir sorun yaşarsam garanti kapsamında nereye başvuracağım internetten alınca garanti sorun oluyor. Birde yapabileceğiniz son fiyat nedir? Bende otogarın yanında oturuyorum Cvp bekliyorum

internetten ayhançocuktan almıştım, giddigidiyor sitesinden.2 sene garantisi var, fatura duruyo zaten. 24 aralıkta aldım zaten, daha 2 ay bile olmamış, istersen faturayı özelden gönderebilirim. fiyatta anlaşırız, yalnız çok düşemem sıfır çünkü, hiç kullanmadık. sen ne kadar fiyat düşünüyorsun. 110 a aldım ben, istersen internetten bak fiyatına.

60 lira yaparsan alırım çünkü benim oğlumda belki hiç sevmeyecek salıncağı ve benim de iade şansım yok ya da sevmediği takdirde geri iade alırım dersen söylediğin parayı veririm ??

Oğlum 10 aylık şuan ama çok hareketli bir bebek
canım 75 den aşağı düşemem malesef, ikinci el sitelere bak bu fiyata hiç bi yerde bulamazsın. Biz bi de hiç kullanmadık, onu da göz önünde bulundur bence. Zaten elden teslim alacaksın, gelir denersin, oğlun duruyo mu az çok anlarsın, ona göre karar verirsin.ben internetten aldığımdan böyle bir şansım olmadı, ilk seferde durmadı zaten, beğenmedi. Yani kısacası sattıktan sonra iade alamam ve 75 lira son fiyat. düşün, kararını bekliyorum canım.

Ben işimi sağlama alayım iade şansım olan biyerden almak en mantıklısı olacak.Tşk ederim ilgilendiğiniz için

merhaba yatar posisyona gelyor mu bir de kargo size mi ait alanyadayım ben.yoksa baya fazla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…