Mrblar bende salıncak almayı düşünüyorum oğluma salıncağınız hala duruyorsa birkaç sorum var
Salıncağı nerden almıştınız bir sorun yaşarsam garanti kapsamında nereye başvuracağım internetten alınca garanti sorun oluyor. Birde yapabileceğiniz son fiyat nedir? Bende otogarın yanında oturuyorum Cvp bekliyorum
60 lira yaparsan alırım çünkü benim oğlumda belki hiç sevmeyecek salıncağı ve benim de iade şansım yok ya da sevmediği takdirde geri iade alırım dersen söylediğin parayı veririm ??
canım 75 den aşağı düşemem malesef, ikinci el sitelere bak bu fiyata hiç bi yerde bulamazsın. Biz bi de hiç kullanmadık, onu da göz önünde bulundur bence. Zaten elden teslim alacaksın, gelir denersin, oğlun duruyo mu az çok anlarsın, ona göre karar verirsin.ben internetten aldığımdan böyle bir şansım olmadı, ilk seferde durmadı zaten, beğenmedi. Yani kısacası sattıktan sonra iade alamam ve 75 lira son fiyat. düşün, kararını bekliyorum canım.Oğlum 10 aylık şuan ama çok hareketli bir bebek
Ben işimi sağlama alayım iade şansım olan biyerden almak en mantıklısı olacak.Tşk ederim ilgilendiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?