lüüüütfeeen yardım :(:(

mosmori

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
56
0
sırtım kollarım omuzlarım tmamen sivilce leke dolu 19 yaşındaym lanet ergenlk btmemş midir dha ya ve bn bnları öle çok dert ediorum ki alıp parçalayasım gelio yani pürüzsüz vücuda sahp onca insan var off nden böyleee

ablamında eskiden sivilce lekeleri vardı denize girdi kurulanmadı güneşlendi yandı gitti hep sivilceleri ve lekeleri bende de olmuştu geçen yıl kışın hep sivilce yazın tatilde gitti çünkü yanıyosun cilt soyuluyo belli süre sonra deniz kum güneş iyi oluyo yardımcı olmuşumdur umarım

Son düzenleme:
tatlım istersen bi dermatolojiye git benimde çoktu sen yaştayken zoratanin diye bi hap var onu kullandım çok şükür kurtuldum 2 buçuk senedir hiç sivilce yok

kuzularım gittim.. ama monodks ve azitro isimli iki hap kullandm hala da kullanıyorm azelderm isimli de bi krem verdi.. bi kaç öncesne kdar baya sorun atlattım fln iyice çogaldı..şmdi yukarıda saydıklarımı tekrar kullanmya başladm işte bilmiyorum ne olur

inş.. bnde kurtulurumm

tatlım istersen bi dermatolojiye git benimde çoktu sen yaştayken zoratanin diye bi hap var onu kullandım çok şükür kurtuldum 2 buçuk senedir hiç sivilce yok

Zoretanini bende kullandm 1 seneye yakin ama sirtimda hala sivilce war tamamen geçirmedi sirtimi sıkıldm ilçatan daha birakmak zorunda kaldm ama güzel bi ilaç keşke zararinin olmucani bilsemde hala dwm edebilsem tabii daha iyi bir doktor ileeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…