lütfennnnnnnnnnnnn bakın ????????

Cok hyperaktifliksin gibi geldin bana.
Sirf senin yazdiklarindan yola ciktim.
Belkide bi rahatsizligin var.
Olabilir.
Bunu ogrenmek sana fayda saglar.

Canim yasin cok kucuk ve hissettiklerin ve yaptiklarin asiriya kacmadikca normal. Kendini ve odani mutlaka temiz tut. Derslerine de gezmene de vakit ayir herseyi yerinde va zamanin da yap her yonuyle begenilen biri olacaksin eminim. Kendine guvenin gelecek ve neler yapabilirmisim diceksin goreceksin bak :) yasinin tadini cikar hayati zehir etme kendine opuyorum seni sansin bol olsun

Kesinlikle spor yapın, fitness olabilir, voleybol hentbol tarzi seylerde :) tek yapmaniz gereken ders calismak zamanla o kisiler zaten alisicak yuksek yaptiginiz icin devamli...

Canım sen öğrencisin evet ama her şeyden önce bir bireysin ve her birey önce kendime değer vermeli kimseyi düşünmeden özellikle masum olmayan eleştirileri .
Seni güçlü kılacak şey şu anda çalışmak bol bol çalışmak ve okulunu sevmek . Düzen hayatına tahmininden daha çok mutluluk katacak . Değişik teknikler dene .
Pomadoro tekniği tomato tekniği gibi ...
Bir de okul başlayınca bir haftanı not al bak bakalım ömründen giden o bir hafta nasıl gitmiş ve nasıl gitmeliymis.
Takıldığın yer olursa sor öğretmenim ve öğrenci koçluğu üzerine eğitimler alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…