lütfennnnnnnnnnnnn bakın ????????

bende oturmak istemezdim yerimde kendi kendime calısıp yapardım . keske lisede
devmslıgımın hepsini kullansaydım derim .ünife hep kullanırdim ama

sen millete bakma lys ygs calıs
dediğini yaparım abla ya sende 1.5 senem var temelimde var yaparyımıyım biraz korkuyorummm özgüvenim kırılfı

Bahsettigin belirtiler benim erkek kuzenimdede vardi ilk okul caginda farkedildi cok zeki ancak tam anlattigin gibiydi

Şuan orta okulda ilac kullanıyor cok sukur gayet iyi başarılı efendi bir cocuk oldu

Sende mutlaka doktora git gerekli tetkikler yapılsın canım

Lisedeyken bana da çok büyük problem gibi gelirdi böyle şeyler,şimdi hiç bir arkadaşımla bile görüşmüyorum.Universite de öyle ordanda 2,3arkadasin kalıyor sonra bu yasadiklarinin çoğunu hatirlamiyorsun bile elinde kalan tek şey seçtiğiniz meslek oluyor :) o yüzden tek yapman gereken yapmak istediğin mesleğe odaklanmak

Bahsettigin belirtiler benim erkek kuzenimdede vardi ilk okul caginda farkedildi cok zeki ancak tam anlattigin gibiydi

Şuan orta okulda ilac kullanıyor cok sukur gayet iyi başarılı efendi bir cocuk oldu

Sende mutlaka doktora git gerekli tetkikler yapılsın canım
gidcem mutlakaaaa bende öyle düşünyorummm ortaokulda az çlışıpta başarılı lduğum için ailem ve öğretemnlerim bu sorunlarımı takmadılarr liseye 3 geçtim aileme haber vermeden psikloğa gididcem beni nasıl tanımışıslrsa öyle tanımaya devam etsinler bu sorunun üstesinde inşallah gelcem çok çalışıp derece yaparım umarım ablaa tavsiyen için çok teşekürler :)

Lisedeyken bana da çok büyük problem gibi gelirdi böyle şeyler,şimdi hiç bir arkadaşımla bile görüşmüyorum.Universite de öyle ordanda 2,3arkadasin kalıyor sonra bu yasadiklarinin çoğunu hatirlamiyorsun bile elinde kalan tek şey seçtiğiniz meslek oluyor :) o yüzden tek yapman gereken yapmak istediğin mesleğe odaklanmak
sence 1.5 yılda psiklog desteğiyle derece yapabilirmyim temelim var istekliyimde çokta çalışırım

Arkadaslar derken :KK14:

Ailenle paylas bu durumunu , 16 yasinda kendi basina nasil psikologa gideceksin ? Zaten once bir pedagoga gitmen gerekir
Ailenden destek iste

Ben seni yerim küçük hanım:)16 yaşında kıyamam.Ailenden habersiz olmaz psikolog bitanem.Ben kızımın böyle bir sıkıntısı varsa bilmek ve yanında olmak isterdim.Ailen de öyledir.Mutlaka konuş ailenle,onlar da destek olsun sana.Hep başarılı olursun inşallah kuzucum.

Ben seni yerim küçük hanım:)16 yaşında kıyamam.Ailenden habersiz olmaz psikolog bitanem.Ben kızımın böyle bir sıkıntısı varsa bilmek ve yanında olmak isterdim.Ailen de öyledir.Mutlaka konuş ailenle,onlar da destek olsun sana.Hep başarılı olursun inşallah kuzucum.
Umarimmmm abla söylemeye karar verdim umarım senin kızın hep basaril olurr benim gibi sorunları olmaz ablaa

Başarının 1 numaralı anahtarı dersi derste dinlemek. Tabi bunun için devamsızlık yapmaman lazım.

İkincisi bir hedefinin olması.

Üçüncüsü de plan plan plan. Planlı programlı çalışacaksın. Saatlerce durmaksızın çalışma olmaz. 30dk çalıştıysan 10-15dk tenefüs.

Günlük konu tekrarı. Ardından çözümlü testler, testler, denemeler.. Yanlış yaptığın soruları araştıracaksın ya da öğretmenine vs soracaksın ve bu soruların cevaplarını ayrıca bir yere not tutsan iyi olur.

Okula gitmeden önce münkünse yarım saat o günkü işlenecek konu için ön hazırlık yapmalısın.

Ayrıca her gün en az yarım saat kitap oku ki bunun yararlarından bahsetmeye gerek yok, çok önemli. Bunları uygularsan yavaştan meyvelerini alırsın.

Tabi sadece ders olmaz sosyal hayatınla dengeli olmalı.

Son düzenleme:
6 7 zayıfı olup üst sınıfa gectiklerinde sınıfının en iyilerinden olan tanıdıklarım var (şu anda meslek sahibi olan). Demek ki isteyince oluyor işte:)

6 7 zayıfı olup üst sınıfa gectiklerinde sınıfının en iyilerinden olan tanıdıklarım var (şu anda meslek sahibi olan). Demek ki isteyince oluyor işte:)
Kesinlikle haklısın abla 1.5 yılda cok iyi şeyler yapabilirim ama öncelikle dikkat ve diğer sorunlarimi cozmek lazım yoksa bu sorunlarım olduğu sürece okula gitmek mantiksiz☺☺☺☺

Sen zeki bir kızsın bence ki fen lisesinde okuyorsun. O yüzden kendini ezik hissetme değilsin çünkü.zekanı kullanıp hayatının şekillenmesini sağlayacağın en kritik dönüm noktasındasın , aklını Ziyan etme şuanda hayatını düZene sokmazsan Asıl eZikliği birkaç yıl sonra yaşacaksın.

Sen zeki bir kızsın bence ki fen lisesinde okuyorsun. O yüzden kendini ezik hissetme değilsin çünkü.zekanı kullanıp hayatının şekillenmesini sağlayacağın en kritik dönüm noktasındasın , aklını Ziyan etme şuanda hayatını düZene sokmazsan Asıl eZikliği birkaç yıl sonra yaşacaksın.
Kesinle haklisn

Kesinlikle haklısın abla 1.5 yılda cok iyi şeyler yapabilirim ama öncelikle dikkat ve diğer sorunlarimi cozmek lazım yoksa bu sorunlarım olduğu sürece okula gitmek mantiksiz☺☺☺☺

Bi an önce adım at ama çok az zamanın kaldı bak
Yaparsın tabi niye yapmayasın :)
Çözüm araman bile bir adım

arkadaşlar 16 yaşındayım lise 3 geçtim fen lisesinde okuyorumm yalnız küçüklükten beri baya devamsızlık yapıyorummm ortaokul çok basit olduğu için kendi başıma günlük bir 30 dk calışmayla halediyordumm liseye geçtimm arkadaşlar çok hareketliyim sınıfta hep yer değiştiriyorumm hep düşünce alemindeyim çok heyecanlıyım çok dağınık ve çok düzensizimm okuda hala devamsızlıklar yapıyorum bü yüzden bir sürü kişi beni kınıyor bir sınava çalışıp yaptığımda aaaa bu kızda benim gibi almış diye beni küçümsüyorlar. moralim çok bozukk kendimi çok ezik hisediyorum kendime olan inancım azaldı malum gelecek sene ygs lysm varr derece yapmak istiyorumm temelim var ama bana moral lazım bunları yapmak kendimi onlara göstermek için sizce ne yapmalıyım bu arada yaşıtlarımla hiç anlaşmıyorummm
dikkat eksikligi var canim sen de psikitatriste git duzelirsin

çok hareketliysen spor yapmalısın. mesela senin yaşındayken akşam 6ya kadar okul vardı parmağımı kıpırdatamıyodum. ama hem fen lisesindeysen hem de bu kadar hareketliysen çok zeki bir kızsındır tatlım. koşabilirsin yüzebilirsin imkanına bağlı olarak mutlaka spor yap :)

arkadaşlar 16 yaşındayım lise 3 geçtim fen lisesinde okuyorumm yalnız küçüklükten beri baya devamsızlık yapıyorummm ortaokul çok basit olduğu için kendi başıma günlük bir 30 dk calışmayla halediyordumm liseye geçtimm arkadaşlar çok hareketliyim sınıfta hep yer değiştiriyorumm hep düşünce alemindeyim çok heyecanlıyım çok dağınık ve çok düzensizimm okuda hala devamsızlıklar yapıyorum bü yüzden bir sürü kişi beni kınıyor bir sınava çalışıp yaptığımda aaaa bu kızda benim gibi almış diye beni küçümsüyorlar. moralim çok bozukk kendimi çok ezik hisediyorum kendime olan inancım azaldı malum gelecek sene ygs lysm varr derece yapmak istiyorumm temelim var ama bana moral lazım bunları yapmak kendimi onlara göstermek için sizce ne yapmalıyım bu arada yaşıtlarımla hiç anlaşmıyorummm
Canım tipi zeki insan sendromu yaşıyorsun. Eğer düzene sokmazsan hayatını bu zeka elinde patlar kendini kontrol altına almayı öğrenmen lazım. Bu arada sen bence çok iyi bir derece alırsın ama kendini disipline etmen lazım yoksa kum tanesi gibi kayıp gidersin

X