Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
lütfennnnnnnnnnnnn bakın ????????
- Konu Sahibi Irem56
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canim yasin cok kucuk ve hissettiklerin ve yaptiklarin asiriya kacmadikca normal. Kendini ve odani mutlaka temiz tut. Derslerine de gezmene de vakit ayir herseyi yerinde va zamanin da yap her yonuyle begenilen biri olacaksin eminim. Kendine guvenin gelecek ve neler yapabilirmisim diceksin goreceksin bak :) yasinin tadini cikar hayati zehir etme kendine opuyorum seni sansin bol olsun
Canım sen öğrencisin evet ama her şeyden önce bir bireysin ve her birey önce kendime değer vermeli kimseyi düşünmeden özellikle masum olmayan eleştirileri .arkadaşlar 16 yaşındayım lise 3 geçtim fen lisesinde okuyorumm yalnız küçüklükten beri baya devamsızlık yapıyorummm ortaokul çok basit olduğu için kendi başıma günlük bir 30 dk calışmayla halediyordumm liseye geçtimm arkadaşlar çok hareketliyim sınıfta hep yer değiştiriyorumm hep düşünce alemindeyim çok heyecanlıyım çok dağınık ve çok düzensizimm okuda hala devamsızlıklar yapıyorum bü yüzden bir sürü kişi beni kınıyor bir sınava çalışıp yaptığımda aaaa bu kızda benim gibi almış diye beni küçümsüyorlar. moralim çok bozukk kendimi çok ezik hisediyorum kendime olan inancım azaldı malum gelecek sene ygs lysm varr derece yapmak istiyorumm temelim var ama bana moral lazım bunları yapmak kendimi onlara göstermek için sizce ne yapmalıyım bu arada yaşıtlarımla hiç anlaşmıyorummm
Seni güçlü kılacak şey şu anda çalışmak bol bol çalışmak ve okulunu sevmek . Düzen hayatına tahmininden daha çok mutluluk katacak . Değişik teknikler dene .
Pomadoro tekniği tomato tekniği gibi ...
Bir de okul başlayınca bir haftanı not al bak bakalım ömründen giden o bir hafta nasıl gitmiş ve nasıl gitmeliymis.
Takıldığın yer olursa sor öğretmenim ve öğrenci koçluğu üzerine eğitimler alıyorum