lütfennnnnnnnnnnnn bakın ????????

Irem56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
77
27
23
arkadaşlar 16 yaşındayım lise 3 geçtim fen lisesinde okuyorumm yalnız küçüklükten beri baya devamsızlık yapıyorummm ortaokul çok basit olduğu için kendi başıma günlük bir 30 dk calışmayla halediyordumm liseye geçtimm arkadaşlar çok hareketliyim sınıfta hep yer değiştiriyorumm hep düşünce alemindeyim çok heyecanlıyım çok dağınık ve çok düzensizimm okuda hala devamsızlıklar yapıyorum bü yüzden bir sürü kişi beni kınıyor bir sınava çalışıp yaptığımda aaaa bu kızda benim gibi almış diye beni küçümsüyorlar. moralim çok bozukk kendimi çok ezik hisediyorum kendime olan inancım azaldı malum gelecek sene ygs lysm varr derece yapmak istiyorumm temelim var ama bana moral lazım bunları yapmak kendimi onlara göstermek için sizce ne yapmalıyım bu arada yaşıtlarımla hiç anlaşmıyorummm

arkadaşlar 16 yaşındayım lise 3 geçtim fen lisesinde okuyorumm yalnız küçüklükten beri baya devamsızlık yapıyorummm ortaokul çok basit olduğu için kendi başıma günlük bir 30 dk calışmayla halediyordumm liseye geçtimm arkadaşlar çok hareketliyim sınıfta hep yer değiştiriyorumm hep düşünce alemindeyim çok heyecanlıyım çok dağınık ve çok düzensizimm okuda hala devamsızlıklar yapıyorum bü yüzden bir sürü kişi beni kınıyor bir sınava çalışıp yaptığımda aaaa bu kızda benim gibi almış diye beni küçümsüyorlar. moralim çok bozukk kendimi çok ezik hisediyorum kendime olan inancım azaldı malum gelecek sene ygs lysm varr derece yapmak istiyorumm temelim var ama bana moral lazım bunları yapmak kendimi onlara göstermek için sizce ne yapmalıyım bu arada yaşıtlarımla hiç anlaşmıyorummm

Canım yapman gereken tek şey ders çalışmak , hiçbi şeyi düşünmeden sadece ders çalış bunu devamlı yap . Pes etmeden yaptığında farkı göreceksin. Kendini motive etmek için kendine ortam hazırla kalemler renkli kağıtlar güzel Kahveler gibi

Düzenli ders çalışmanın yanında herhangi bir spor dalını devamlı yapmamı tabivsiye ediyorum. Böylece fazla enerjini atıp derslere de kafa yorabilir psikolojini düzeltebilirsin cnm

öyle yapacam umarırım başarırım çalışıpta başaranlardanım :)

Can'ım emin ol herkes çalışıp başarıyor ben de seninle aynı yollardan geçtim sayılır üniversitede anladım her şeyi . Kendine güvenin gelecek sen dediğimi dene muhakkak . 1 gün çalıştın 2 3 4 derken 21 oldu mu devam edersin . Takıntı yapma kendine her insan çalışınca başarır :)

Bi doktora gitmeni oneririm dikkat eksikligi var davranis bozukluguda olabilir faydasi olur.emin ol

Can'ım emin ol herkes çalışıp başarıyor ben de seninle aynı yollardan geçtim sayılır üniversitede anladım her şeyi . Kendine güvenin gelecek sen dediğimi dene muhakkak . 1 gün çalıştın 2 3 4 derken 21 oldu mu devam edersin . Takıntı yapma kendine her insan çalışınca başarır :)
yardımcı olduğun için çok teşekkürler abla :))

Ya oyle bir yazmissin ki bende birsey oldu sandim :)
Ben senin yasindayken tıpkı senin gibiydim :) devamsizlik yapiyordum ama derslerden de guzel notlarla geciyordum :) uni bitecek hala devamsizlik yapiyorum ve derslerden iyi notlarla geciyorum arkadaslarim alisti :) bizim tarzimiz boyle sanirim :)
Daha once de bu kadar hareketli degil miydin ki bunu dert ettin?
Daginikliginin farkindasin bu guzel birsey :) daginikligin ustesinden nasil gelirsin biliyomusun aldigin seyleri kullandiktan sonra yerine mutlaka koy. saga sola atma kiyafet olsun baska birsey olsun.

bende oturmak istemezdim yerimde kendi kendime calısıp yapardım . keske lisede
devmslıgımın hepsini kullansaydım derim .ünife hep kullanırdim ama

sen millete bakma lys ygs calıs

X