mb kızlar ben göğüs küçültme yaptırıcam nisan da düğünüm var hemen olmalıyım şekil ve izler konusunda tedirginim hangi dr ları tavsiye edersiniz ameliyat sonrası izleriniz ne durumda lütfen benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lütfennn cevap yazın kızlarrr göğüs küçültme
- Konu Sahibi qokyuzu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Ben bu sene Ocak ayı veya Mayıs ayı gibi düşünüyorum canım.istanbulda yaşıyorum ama ilgine tşk ederim canm sen ne zaman oluosun iz konusunu düşündünmü
İz konusunu düşündüm benim ve sözlüm için pek sorun değil.
Zaten zamanla çok çok azalıyormuş.. Zaten benim ameliyatım öyle çok ağır geçmeyecek gibi geliyor bana E cup bir göğüsüm yok.. C cup benmki.
Daha dik ve minik istiyorum.
mb kızlar ben göğüs küçültme yaptırıcam nisan da düğünüm var hemen olmalıyım şekil ve izler konusunda tedirginim hangi dr ları tavsiye edersiniz ameliyat sonrası izleriniz ne durumda lütfen benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız...
İstanbulda cem payaslı var. ben büyütme yaptırdım. görüşmeni tavsiye ederim. :)
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
benimde dd cup senin iyiymiş umarım iyi sonuç alırsın .aslında izler bnm içinde çok sorun değil ama nişanlım nasıl karşılar bilemiorum bide dr un eli cok önemli ne kadar az iz bıraksa o kadar iyi . bu ameliyatı olmuş birilerinin deneyimlerinide öğrensek keşke ne iyi olur dimi
Aynen canım ama forumda meme küçültme ameliyatı olan çok az sanırm hiç başlıklarda göremedim.
Daha çok büyüten mevcut
Ama Dr. haldun bey çok övülmüş meme büyütmede.
Küçültmede de iyidir diye düşünerekten ona olacağım sanırım ben..
İnşallah hepmiz istediğimiz memişlere kavuşuruz canım
merhaba,
Ben Dr. Evren Helvacı'ya dört ay önce meme büyütme ameliyatı yaptırdım ve çok memnunum. doktor hanımın meme ameliyatları konusunda tecrübeli olduğunu biliyorum. istersen onunla da görüşebilirsin. bu ameliyatlar bizim için önemli ve iyi araştırmak gerekiyor. umarım istediğin sonuca hızlıca ulaşırsın
Ben Dr. Evren Helvacı'ya dört ay önce meme büyütme ameliyatı yaptırdım ve çok memnunum. doktor hanımın meme ameliyatları konusunda tecrübeli olduğunu biliyorum. istersen onunla da görüşebilirsin. bu ameliyatlar bizim için önemli ve iyi araştırmak gerekiyor. umarım istediğin sonuca hızlıca ulaşırsın
Merhaba kızlar, ben yaklaşık 4hafta önce küçülttüm. Adanada dr erol kesiktaş ( ki arkadaşımda aynı dr. ameliyat olmuştu) yaptırdım.
İstanbuldada sblam prof dr oguz cetinkale ye oldu yaklaşık bir yıl önce. Bu işin bence iyi dr / kötü dr yok!! İz kalıyor, nekadar kalıcagını dr degil bünyen belirliyor! İltihaplanma yine dr un elinde olan bişey değil. Önemli olan senin isteklerini druna iyi anlatabilmende! Bence püf noktası ve sonuctan memnun kalmandaki etken o.
İstanbuldada sblam prof dr oguz cetinkale ye oldu yaklaşık bir yıl önce. Bu işin bence iyi dr / kötü dr yok!! İz kalıyor, nekadar kalıcagını dr degil bünyen belirliyor! İltihaplanma yine dr un elinde olan bişey değil. Önemli olan senin isteklerini druna iyi anlatabilmende! Bence püf noktası ve sonuctan memnun kalmandaki etken o.
Merhaba kızlar, ben yaklaşık 4hafta önce küçülttüm. Adanada dr erol kesiktaş ( ki arkadaşımda aynı dr. ameliyat olmuştu) yaptırdım.
geçmiş olsun cnm memnun kalmışsındır umarım.bende en yakın zamanda olmaı düşünüyorum bikaç dr la görüştüm en sonda fatih dağdelenle görüştüm fiyatı diğerlerine göre daha uygun ama sonrasında memnun olurmuyum emin olamıyorum . fatih dağdelene op olan varmı acaba