Lütfenn yorum yapın kızlar

Artimed marka vardı onu aldim çok güvenilir değil diyorlar o markaya ama bilmiyorum

En başından deniyoruz derim baksınlar diye çünkü çok iyi degerlendirdik olmaz ise anca bir sorun vardır o yüzden olmamıştır icim rahat degil
Böyle düşünmeyin yaşlara göre oranlar değişiyor, illa bir sorun olmak zorunda değil kendinize stres yapmamanızı öneririm

Bu testi adet bittikten sonra başlıyorsun kutu içinde 30 tane var ama sen gebelik testi yaptın mı niye gecikti
Yaptım eve kan verdim 1,20 çıktı ama bilemedim lekelenmede oldu çok az ama adet olmadım acaba diyorum oda çok küçük ihtimal ilk hamile kaldığımda gecikmemin 11 12 gününde öğrenmiştim şimdi beklicem bakalım 15 güne kadar olcak mıyım ama düşünüyorum da 1,20 çıkıpta sonrasında gebe kalan varmıdır ki ya

Var diye biliyorum ama bende geçen ay 3 gün geciktim sonra kan testi verdim 1.20 çıktı doktor adet olmaz isen tekrar test ver yukselmismi bak dedi ama ben ertesi günü adet oldum bi arkadaşım gecikmenin 10. Gününde öğrenmişti mesela sen yine dikkat et kendine

Onunda 1,20 mi çıkmış acaba çok düşük ya ondan soruyorum ben yükselmez belki diye strese girdim normalde 28 inde olmam lazım

Onunda 1,20 mi çıkmış acaba çok düşük ya ondan soruyorum ben yükselmez belki diye strese girdim normalde 28 inde olmam lazım
O hiç test yapmamış gecikmenin 10. Günü kaset test ile ogeenmis stres yapma bence sakin kal yoksaa da sonu değil ya devam edersiniz ama daha adetine çok varmiş

Çok teşekkürler ama adetime daha var değil geçen ayın adetini olmadım yani ağustos 28 adeti henüz olmadım bakalım bekleyelim bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…