Lütfenn yorum yapın kızlar

sensen19

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
123
32
28
4 5 aydır deniyoruz bu ay gün aşırı degerlendirdik bir gecenin günlüğü sayfasından ovulasyon testi de alldim hatta yumurtlama olmadan önceki günü yumurtlama gününü ve sonrasındaki iki günü de degerlendirdik adetime 4 gün var merakımdan erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce pozitif döner mi erken mi yaptım testi yoksa bisey yokmudur. Bu ayda olmaz ise ikimizde kontrole gidicez

Yaşınız kaç acaba

Ben ovulasyon testi ile hamile kaldım, yine aynı firmanın erken gebelik testi regle 6 gün kala ve 2 gün kala negatif çıktı, regl 1 gün geçtikten sonra pozitife döndü, kaset testte de silik çizgi vardı. Gittiğimde beta değerim 300lü bir şeydi. Test 10 betahcgye duyarlı demesine rağmen erken aşamada pozitif değil negatif sonuç verdi. Özetle sizin de pozitife dönebilir, en sağlıklısı regl gününü veya ertesi günü beklemeniz.

Tesekkur ederim inşallah benimde öyle olur umudum çok yüksek

Merhaba testi nerdn aldınız hangi marka bende almayı düşünüyorum kullanmasını vesaire bilmiyorum ama önerrsniz internetten bakim bende

Merhaba testi nerdn aldınız hangi marka bende almayı düşünüyorum kullanmasını vesaire bilmiyorum ama önerrsniz internetten bakim bende
Intagram sayfası var bir gecenin günlüğü oradan aldim sayfasını inceleyin başka ürünlerde var one çıkanlarda youtubede falan nasıl kullanıldığını anlatıyor

Intagram sayfası var bir gecenin günlüğü oradan aldim sayfasını inceleyin başka ürünlerde var one çıkanlarda youtubede falan nasıl kullanıldığını anlatıyor
Teşekkürler şimdi bakıcam birde benim adetim 7 gündür gecikti ve hala olmadım lekelenme adet öncesi gelmişti bu dediğiniz testlerden alıp kullansam sonuç alabilir miyim sizce adet olmayı mı beklemem lazım

Benim aldığım test innovita mavi ovulasyon testi idi, gebelik testi hediyesiydi. Bunu trendyoldan almıştım. Kaset testi de eczaneden almıştım. Erken gebelik testi predictor ve prodoctor markaları var eczanede. Ama az bir süre kalmış zaten bence moral bozmadan bekleyin, gününde ya da 1 gün gecikince hangi testi yapsanız çıkar zaten.

Bu arada her testin içinde nasıl kullanacağı yazıyor, önemli olan süreye riayet etmek, dediği süreden daha sonra baktığınızda farklı ve gerçek dışı bir sonuç görebilirsiniz.
Bir de eğer korunmasız olarak 1 yıldır ilişkiye giriyor ve hamile kalamıyorsanız doktorlar değerlendirmeye alıyor, elinizde ovulasyon testiniz varsa 1 2 ay daha deneyip öyle gidin, ya da eğer şimdi gitmek daha az strese neden olacaksa regl olursanız gidin.

Düzeltme yapayım, regle 6 gün ve 3 gün kala test yaptığımda negatif çıkmış, beklenen regl tarihinin ertesi günü akşam yaptığım testler pozitif çıkmış. Regl tarihinden 2 gün sonra yani testi yaptığım akşamın sabahında kan verdiğimde beta hcg 171 çıkmış. Yani hamilelik testi hormon değeri 100 iken yakalayabilmiş ancak, kullanma kılavuzunda 10 yazıyordu.

Teşekkürler şimdi bakıcam birde benim adetim 7 gündür gecikti ve hala olmadım lekelenme adet öncesi gelmişti bu dediğiniz testlerden alıp kullansam sonuç alabilir miyim sizce adet olmayı mı beklemem lazım
Bu testi adet bittikten sonra başlıyorsun kutu içinde 30 tane var ama sen gebelik testi yaptın mı niye gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…