- 7 Şubat 2025
- 33
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi canselilham34
-
Bi taneden birşy olurmu ki yaBence tekrar kan verene kadar bekleseydin kuzum belki geç döllenme olmuş olabilir. Frely markaydı sanırım o kesin sonuç verenmis bı dene ister. Bende denemek istiyorum ama 9 gün kaldı. Bitki çay hap falan atmıyorum bu ay bı suphedeyim
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ocak 20 de adetim başladı 21 bitti. 3 Şubat'ta yukutlamamdi. Sende takip et inşallah güzel haberler alırız. Bu ayda denedim bı sure birakicam artık yordu beniBi taneden birşy olurmu ki yapazartesi kan verim bi daha markayı tam hatırlamıyorum ama inşallah senin vardır canım dikkat et takip et bakalım kendini
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ocak 20 de adetim başladı 21 bitti. 3 Şubat'ta yukutlamamdi. Sende takip et inşallah güzel haberler alırız. Bu ayda denedim bı sure birakicam artık yordu beni
Aminn inşallah beklemek çok zor kafayı rahat bırakıcan aslında ben iki sene istedim olmadı sonra yumurta çatlatma iğnesi kullandım doktorumu değiştirdim değiştirdiğim doktor bana dediki senin hiç ni sıkıntın yok dedi rahat bırak kendini dedi o ay üçlere hamile kaldım biliyon mu ve ben doktorum dedim ki ben ikiz istiyorum doktor dediki bi dur cansel dedi bi tane olsunda ikizi ne yapacan dedi bi dahaki ay üçlere kaldım hamileAmin Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ocak 20 de adetim başladı 21 bitti. 3 Şubat'ta yukutlamamdi. Sende takip et inşallah güzel haberler alırız. Bu ayda denedim bı sure birakicam artık yordu beni
Çok zor süreç hem bedenen hem fiziken. Malesef çoğul gebelik hem erken doğum riski var hemde tehlikeli hamilelik. Rabbim sana ve ailene bidaha yaşatmasın inşallah okuyunca düşünmesi bile etkiliyor insanı. Başın sağolsunAminn inşallah beklemek çok zor kafayı rahat bırakıcan aslında ben iki sene istedim olmadı sonra yumurta çatlatma iğnesi kullandım doktorumu değiştirdim değiştirdiğim doktor bana dediki senin hiç ni sıkıntın yok dedi rahat bırak kendini dedi o ay üçlere hamile kaldım biliyon mu ve ben doktorum dedim ki ben ikiz istiyorum doktor dediki bi dur cansel dedi bi tane olsunda ikizi ne yapacan dedi bi dahaki ay üçlere kaldım hamile31 haftalık doğum yaptım iki kız bi oğlandı bi kızımm 5 gün yaşadı vefat etti benim süreclerm çok zor geçti gerçekten allahım isteyen herkese nasip etsin
Allah razı olsun canım benim aminÇok zor süreç hem bedenen hem fiziken. Malesef çoğul gebelik hem erken doğum riski var hemde tehlikeli hamilelik. Rabbim sana ve ailene bidaha yaşatmasın inşallah okuyunca düşünmesi bile etkiliyor insanı. Başın sağolsunbı evladım daha olmasını çok istiyorum oğluma kardeşiyle oynamasını dünyada yanlız kalmasını istemiyorum biz yaşlanınca destek olurlar en azından. Rabbim hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah
Benimde dualarım seninle kuzum mutlaka haberdar etAllah razı olsun canım benim aminöyle tabi insan istiyor bi kardeşi olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah gülüm allahım en kısa zamanda o duyguyu tekrar yaşatsın dualarım seninle
Allah razı olsun canın sende haber etBenimde dualarım seninle kuzum mutlaka haberdar et
Var gibi gözüküyor ama kaset test yerine avox marka erken gebelik testi yapsana bir de canım benim bu kaset testten dilim yandı 2 gün 1’er tane yaptım pozitif çıktı sonra adet gördümben bugün yine test yaptım kızlar bakarmısınız
Onuda yaptım iki gün önce ondada silik çıktıVar gibi gözüküyor ama kaset test yerine avox marka erken gebelik testi yapsana bir de canım benim bu kaset testten dilim yandı 2 gün 1’er tane yaptım pozitif çıktı sonra adet gördüm
Benimde dualarım seninle kuzum mutlaka haberdar et
Bu artimed marka sanırım bu testten şikayetçi olan çok var başka bir marka testle iki gün sonra yaptığında varsa daha net çıkar yada acile gidip bir kan ver istersenOnuda yaptım iki gün önce ondada silik çıktı
Hayır doctor days diye bi markaydı kan da verdim zaten yarın çıkıcak inşallahBu artimed marka sanırım bu testten şikayetçi olan çok var başka bir marka testle iki gün sonra yaptığında varsa daha net çıkar yada acile gidip bir kan ver istersen
Adet geçti baya canım bugün verdim kan sağlık ocağına bakalımAdete kaç gün var kzum? Var gibi maşallah kan testi vermelisin
Güzel haberlerin gelsin inşallah güvenilir marka birde kesin varAdet geçti baya canım bugün verdim kan sağlık ocağına bakalım
Hayırlısı bakalım yarın sabah görücez artık tam sonucuGüzel haberlerin gelsin inşallah güvenilir marka birde kesin var
Hadi inşallah güzel haberler alırsınızzHayır doctor days diye bi markaydı kan da verdim zaten yarın çıkıcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?