Lütfenn yardımmmm

Bi taneden birşy olurmu ki ya pazartesi kan verim bi daha markayı tam hatırlamıyorum ama inşallah senin vardır canım dikkat et takip et bakalım kendini

Bi taneden birşy olurmu ki ya pazartesi kan verim bi daha markayı tam hatırlamıyorum ama inşallah senin vardır canım dikkat et takip et bakalım kendini
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ocak 20 de adetim başladı 21 bitti. 3 Şubat'ta yukutlamamdi. Sende takip et inşallah güzel haberler alırız. Bu ayda denedim bı sure birakicam artık yordu beni

Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ocak 20 de adetim başladı 21 bitti. 3 Şubat'ta yukutlamamdi. Sende takip et inşallah güzel haberler alırız. Bu ayda denedim bı sure birakicam artık yordu beni
Aminn inşallah beklemek çok zor kafayı rahat bırakıcan aslında ben iki sene istedim olmadı sonra yumurta çatlatma iğnesi kullandım doktorumu değiştirdim değiştirdiğim doktor bana dediki senin hiç ni sıkıntın yok dedi rahat bırak kendini dedi o ay üçlere hamile kaldım biliyon mu ve ben doktorum dedim ki ben ikiz istiyorum doktor dediki bi dur cansel dedi bi tane olsunda ikizi ne yapacan dedi bi dahaki ay üçlere kaldım hamile31 haftalık doğum yaptım iki kız bi oğlandı bi kızımm 5 gün yaşadı vefat etti benim süreclerm çok zor geçti gerçekten allahım isteyen herkese nasip etsin

Çok zor süreç hem bedenen hem fiziken. Malesef çoğul gebelik hem erken doğum riski var hemde tehlikeli hamilelik. Rabbim sana ve ailene bidaha yaşatmasın inşallah okuyunca düşünmesi bile etkiliyor insanı. Başın sağolsun bı evladım daha olmasını çok istiyorum oğluma kardeşiyle oynamasını dünyada yanlız kalmasını istemiyorum biz yaşlanınca destek olurlar en azından. Rabbim hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım benim aminöyle tabi insan istiyor bi kardeşi olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah gülüm allahım en kısa zamanda o duyguyu tekrar yaşatsın dualarım seninle

Allah razı olsun canım benim aminöyle tabi insan istiyor bi kardeşi olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah gülüm allahım en kısa zamanda o duyguyu tekrar yaşatsın dualarım seninle
Benimde dualarım seninle kuzum mutlaka haberdar et

ben bugün yine test yaptım kızlar bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_0861.jpeg
    263,2 KB · Görüntüleme: 16
  • 6D14D0A4-F520-467B-B768-95B1505A3999.jpeg
    197,1 KB · Görüntüleme: 15
Var gibi gözüküyor ama kaset test yerine avox marka erken gebelik testi yapsana bir de canım benim bu kaset testten dilim yandı 2 gün 1’er tane yaptım pozitif çıktı sonra adet gördüm
Onuda yaptım iki gün önce ondada silik çıktı

Eklentiler

• IMG_0819.jpeg
    175,9 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_0815.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…