- 31 Ocak 2025
- 169
- 66
- 13
- Konu Sahibi canselilham34
Sağlık ocağı ve bazı acil hastanesi bu sistemi yapıyorlar doktorun onayını beklemek zorundasin kzum. Güzel haberlerin gelsin inşallahEvet acilden verdim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ocağı ve bazı acil hastanesi bu sistemi yapıyorlar doktorun onayını beklemek zorundasin kzum. Güzel haberlerin gelsin inşallahEvet acilden verdim ya
İnşallah diyelim hayırlısı aslında beklenmediğim birşy benim ikizlerim var 3 yaşında doğum kontrol hapıyla korunuyorum ama bi geçen ay adet olmadım ve aşırı derecede mide yanmam ve bulantı kokulardan aşırı rahatsız oluyorum baş dönmem resmen bütün belirtileri yaşıyorum kafam çok karıştıSağlık ocağı ve bazı acil hastanesi bu sistemi yapıyorlar doktorun onayını beklemek zorundasin kzum. Güzel haberlerin gelsin inşallah
Bu ay herkesin döngüsünde birşeyler oluyor. Benimde geçen ay sadece 1 gün adet gördüm sonra kesildi pembe lekelenmem oldu.12 gün sonra bende kan vericem. Maşallah hepsi bı anda büyütürsün biraz zor olacak kesin ama Rabbim sabrini verir. Heyecanlıyım bende bu ay birazİnşallah diyelim hayırlısı aslında beklenmediğim birşy benim ikizlerim var 3 yaşında doğum kontrol hapıyla korunuyorum ama bi geçen ay adet olmadım ve aşırı derecede mide yanmam ve bulantı kokulardan aşırı rahatsız oluyorum baş dönmem resmen bütün belirtileri yaşıyorum kafam çok karıştı
Amin canım benim allah razı olsunBu ay herkesin döngüsünde birşeyler oluyor. Benimde geçen ay sadece 1 gün adet gördüm sonra kesildi pembe lekelenmem oldu.12 gün sonra bende kan vericem. Maşallah hepsi bı anda büyütürsün biraz zor olacak kesin ama Rabbim sabrini verir. Heyecanlıyım bende bu ay biraz![]()
Yok kzum 5 yaşında bı oğlum var. Ama geçen ay böyle birşey olunca seviniyorum. hap kullanmıyorum eşim korunur ama geçen ay birkaç defa geri cekilmeyle olmustu. Aslında oğluma kardeş çok istiyorum da hayırlısı olsun inşallah mübarek ayda.Amin canım benim allah razı olsunseninde ilk gebelik mi olucak allah izin verirse
Aradım biz bilgi veremiyoruz dediler bende gitcem hastaneye bi iki saate
Şuan gidiyorum hastaneye bakalım ne diyceklerBenim kanımı kaybetmişlerdi bir daha vermek zprında kalmıştım
Yaa inşallah olur bende 5 yaşına gelsinlerde öyle istiyorumYok kzum 5 yaşında bı oğlum var. Ama geçen ay böyle birşey olunca seviniyorum. hap kullanmıyorum eşim korunur ama geçen ay birkaç defa geri cekilmeyle olmustu. Aslında oğluma kardeş çok istiyorum da hayırlısı olsun inşallah mübarek ayda.
Çok üzücü süreç Rabbim yasatmasin basiniz sağolsunYaa inşallah olur bende 5 yaşına gelsinlerde öyle istiyorumrabbiö gönlüne göre versin inşallah ben geri çekilmeylede hamile kaldım ikizlerden sonra biri düşük oldı biride kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı ondan dolayı hapa başladım
Yaa sizinde başınız sağ olsun zor süreçler gerçekten bu arada gittm hastaneye beta 2.0 çıkmış yok yani bende tartulsal aldım ama içim yine rahat etmedi gebelikli testi aldım tekradan pazar günü yapıcam sonra başlycam hapaÇok üzücü süreç Rabbim yasatmasin basiniz sağolsunbenim de oğlundan sonra sonra gebeliğim olmuştu 13 haftalikta kalbi durmustu 2 tane de kimyasal ve mol gebelik yaşadım.nasip diyelim insallh kuzum
Adet söktürücü falan atma sakın kuzum bı kesinlessinYaa sizinde başınız sağ olsun zor süreçler gerçekten bu arada gittm hastaneye beta 2.0 çıkmış yok yani bende tartulsal aldım ama içim yine rahat etmedi gebelikli testi aldım tekradan pazar günü yapıcam sonra başlycam hapa
Aldınızmı sonucuŞuan gidiyorum hastaneye bakalım ne diycekler
Evet aldım değilmişim 2.0 çıkmışAldınızmı sonucu
Yapsam mı ki bugun testtiAdet söktürücü falan atma sakın kuzum bı kesinlessin![]()
Az önce yaptımAdet söktürücü falan atma sakın kuzum bı kesinlessin![]()
Anladım teşekkür ederim![]()
Çok hafif pembemsilik var kuzum. Kan vermen daha iyi olur aslında. Hayırlı olsunAz önce yaptım
Yaa ben birşy yaptım eşimle konuştuk niye içmiyorsun dedi hapı bilmiyorum dedim belki hamileliyimdir dedim oda doktor dedi ya dedi hamilelik yok diye söyle söyleyinve sinirlendim bi tane tarlusal yuttumÇok hafif pembemsilik var kuzum. Kan vermen daha iyi olur aslında. Hayırlı olsun![]()
Bence tekrar kan verene kadar bekleseydin kuzum belki geç döllenme olmuş olabilir. Frely markaydı sanırım o kesin sonuç verenmis bı dene ister. Bende denemek istiyorum ama 9 gün kaldı. Bitki çay hap falan atmıyorum bu ay bı suphedeyimYaa ben birşy yaptım eşimle konuştuk niye içmiyorsun dedi hapı bilmiyorum dedim belki hamileliyimdir dedim oda doktor dedi ya dedi hamilelik yok diye söyle söyleyinve sinirlendim bi tane tarlusal yuttumbirşy olur mu ki yaa kafaö çok karışık