- 7 Şubat 2025
- 33
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi canselilham34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani henüz kese olmadığı için kesin değil demek, önemli birşey değil. Kese göründüğü zaman sistemde gebelik yazarArkadaşlar yardımcı olurmusunuz beta verdim ben fakat sadece z32.0 GEBELİK HENÜZ DOĞRULANMAMIŞ YAZIYOR ne demek acaba
Neden beta halen yazmıyor pekiTEŞHİS BU HASTANE KAYIT İÇİN OLABİLİR TEST YAPILDIGI İÇİN
Yani gebelik varmı ki kese görülecekYani henüz kese olmadığı için kesin değil demek, önemli birşey değil. Kese göründüğü zaman sistemde gebelik yazar
Beta o kısımda yazmaz, tahlillerim kısmına bakınNeden beta halen yazmıyor peki
Bu teşhis sadece hiç bir önemi yok takılma :)Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz beta verdim ben fakat sadece z32.0 GEBELİK HENÜZ DOĞRULANMAMIŞ YAZIYOR ne demek acaba
Anladım teşekkür ederimHenüz çıkmadıysa da ya da gebelik yoksa da öyle yazabilir, o doktor gebelik var mı yok mu diye test istediğinden kaynaklı öyle yazıyor
Çok teşekkürler birde ben dün test yaptım erken gebelik çok silik çıktı artı günümde geçiyor ondan tedirgin oldumBu teşhis sadece hiç bir önemi yok takılma :)
Orayada baktım hiç bir tahlil yok kiBeta o kısımda yazmaz, tahlillerim kısmına bakın
Bu teşhis sadece hiç bir önemi yok takılma :)Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz beta verdim ben fakat sadece z32.0 GEBELİK HENÜZ DOĞRULANMAMIŞ YAZIYOR ne demek acaba
hiç korkma kan haricinde hiç bie teste de takılma. Beta kaç çıktı hastanede?Çok teşekkürler birde ben dün test yaptım erken gebelik çok silik çıktı artı günümde geçiyor ondan tedirgin oldum
İşte sıkıntı beta ortada yok sadece o attığım şey varBu teşhis sadece hiç bir önemi yok takılma :)
hiç korkma kan haricinde hiç bie teste de takılma. Beta kaç çıktı hastanede?
Kan aldılar mı sendenİşte sıkıntı beta ortada yok sadece o attığım şey var
Evet aldırlarKan aldılar mı senden
Hastaneyi arayıp düzelttir istersen düşmediyse sistemeEvet aldırlar
Hastaneyi arayıp düzelttir istersen
Acilde verdiyseniz bazı hastane yerleri doktorun girisi olmadan gözükmüyor tahlil sonuçları. Birkaç defa yaşadım ordan biliyorumAradım biz bilgi veremiyoruz dediler bende gitcem hastaneye bi iki saate
Evet acilden verdim yaAcilde verdiyseniz bazı hastane yerleri doktorun girisi olmadan gözükmüyor tahlil sonuçları. Birkaç defa yaşadım ordan biliyorum