Mrb arkadaşlar ben pcosluyum.24 yasinda ve 26 aylik evliyim esimde de hafif derecede varikosel sayi morfoloji sıkıntısı var doktor sorun cikaracak kadar degil var bile demek dogru olmaz aslinda desede defalarca klomen dememe ragmen gebe kalamadim sonrasinda hsg cekindim ve sonucum temizdi temmuzda gonal f ile asilama deneyelim dedik o da cok sayida yumurtanin gec ve ayni anda gelismesi nedeniyle iptal edildi 2 ay ara verdim ancak adet goremedim bu ay az once hcg negatif sonucunu aldim ve tarlusal kullanmaya basladim simdi adetimin gelmesini bekliyorum ekim ayinda tedavime devam etmek istiyorum sizce direk tüpbebek mi yaptirmaliyim yoksa asilama denemelimiyim esim yasimiz genc oldugu icin tup e pek sicak bakmiyor once asilama deneyelim o olmazsa tup diyor ama bende kendime eziyet etmek istemiyorum 19 aydir bebek hasreti cekiyorum denemedigim tedavi ve kur kalmadi kimseyle durumumu da paylasmadim esimden baska bilen de yok psikolojim cok yiprandi siz ne tavsiye edersiniz son donemde istanbulda tup bebek icin gorusme yapan arkadaslar fiyat bilgisi ve başarı orani hakkında bilgi verirse cok sevinirim herkese simdiden tskler :)