• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfenn Dr.Fazile Akyüz Gölgeci hakkında yorum alabilir miyim en acilinden????

zeyzey1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
34
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba ben bu cuma günü medicalpark bahçelievlere gideceğim dr.fazile hanıma baktım hem çok hastası yok bu benim için önemli sıra beklemekten bıktım artık önceki doktorum sayesinde hemde benim sorunum tekrarlayan düşükler ile ilgili ihtisas yapmış olması en önemli nedeni. yalnız formdan araştırdım birkaç iyi yorum haricinde başka bilgi yok hakkında :50: tabi buda bana yeterli değil acaba Fazile hanıma giden var mıdır aranızda? bana hakkında bilgi verirmisiniz lütfennn :44:

Merhaba bir suredir Kadın Hastalıkları ve Dogum Uzmanı Dr. Fazile Akyüz Hanimin hastasiyim. İlgi ve bilgisinden cok memnunum.
Almanya'da egitimini tamamlamıs oldukca donanımlı bir doktor.
Kime tavsiye ettiysem cok memnun kaldı. Muayene ederken rahatsızlıgınızla ilgili her ihtimali ele alıyor.
Bir yakınımın yıllardır bitmek bilmeyen mantar sorunu vardı, alakasız bir rahatsızlıktan kaynaklandıgını fark etti ve tedavi etti. Gonul rahatlıgıyla gidebilirsiniz..

Ben 3 kez gittim ama hiç memnun kalmadım.Ilgisiz,eksik bilgilendiriyor,kendi vermiş olduğu ilacı 3 hafta sonra Sen bu ilacı niye kullanıyon ki diye soran bir doktor.
Bana 3 hafta sonraya randevu verip sonra gittiğimde Sen niye geldin diye soran bir doktor.

Çok üzüldüm..

Back