- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi Loresima01
-
ilişki gönül eğlendirmek için değil mi zaten? neden aşağılar gibi yazdınız ki? tam da bunun için,gönül eğlendirmek,sevmek sevilmek,mutlu olmak,gezmek tozmak,hayatı paylaşmak,istersen sevişmek için..henüz üniversitede okurken ,henğüz 7 aylık ilişkide ,öğrencilikte,aileleri karıştırmak doğru değil bana göre..amacınız isteğiniz evlenmek olsa da ,herşey vaktinde güzel..İlgi diye bunaltmıyorum pek alada boş vakti oluyor. O kıza doğum dünü süprizi düşünmedaha yi çok iyi biliyor ama.. Yok anacım ben çok yüz vermişim.. ben anneme söyledim annemde babama söylemiş. gönül eğlendirmelik bir ilişkiniz yok madem tanışalım bilelim kimdirler diye ailelerle tanışıldı
şu işartlediğim yeri samimiyetle sölüyorsan diğer yazdıkların ne?Yaklaşık 7 aylık bir ilişkim var.. Aynı üniversite, aynı bölüm, aynı sınıf.. Rabbim nazarlardan saklasın gerçekten herkesin imrenerek baktığı bir çiftiz. Ailelerle tanışıldı. Sevgisinden asla kuşkum yok. Aldatabilcek bir erkek de değil. Hatta kendimden çok güveniyorum ona ''Ben aldatırım ama o aldatmaz..'' misali. Hatta annem bile bazen der bunu. Efendi bi çocuktur.. Okul yaz tatiline girdi okuduğumuz şehirde staj yaptık çalıştık vesaire, yaklaşık 20 gün önce istanbula döndü evine. İşe girdi hemen okul harçlığını çıkartmak için. Ama gittiğinden beri bi tuhaf daha az konuşuyo daha az arıyor. İşlerin yoğunluğundandır belki diyorum ama genede inandıramıyorum kendimi. Gecen gün bunu dile getirdim, kızdı söylendii. '' Sanki seni her aramadığımda, mesaj atmadığımda ellerimin altında kızlar oluyormuş gibi davranıyorsun'' diyor.. Ya sevgisinden kuşkum yok, baskı yapmak istemiyorum sıkılır diye korkuyorum.. Trip yapmaya da meyilli bi insanımÇok yoruluyorum işler çok yoğun diyor anlamıyorum. Dün aksam facesine girdim ilk kez. Bunun istanbulda bi arkadaşı var kız. Kankalar yani. kız buna küsmüştü arayıp sormamış gittiğinden beri diye. Kızın bu hafta doğum günüymüş ve kızın ablasıyla konuşmuş faceden nasıl bişey yapabiliriz falan diye. Ya madem işlerin okadar yoğun az bi vaktinide bana ayırsaydın ya çok mu geliyo.. 15 gün sonra dönüyor.. Düşünmekten ağlamaktan harab oldum.. Bana akıl verin, içimi rahatların lütfennn...
7 aylık bir ilişki ve araya mesafe girmemişken,tartışma yaşamamışken bu kadar iddialı konuşmayı hiç ama hiç doğru bulmuyorum.Yaklaşık 7 aylık bir ilişkim var.. Aynı üniversite, aynı bölüm, aynı sınıf.. Rabbim nazarlardan saklasın gerçekten herkesin imrenerek baktığı bir çiftiz. Ailelerle tanışıldı. Sevgisinden asla kuşkum yok. Aldatabilcek bir erkek de değil. Hatta kendimden çok güveniyorum ona ''Ben aldatırım ama o aldatmaz..'' misali. Hatta annem bile bazen der bunu. Efendi bi çocuktur.. Okul yaz tatiline girdi okuduğumuz şehirde staj yaptık çalıştık vesaire, yaklaşık 20 gün önce istanbula döndü evine. İşe girdi hemen okul harçlığını çıkartmak için. Ama gittiğinden beri bi tuhaf daha az konuşuyo daha az arıyor. İşlerin yoğunluğundandır belki diyorum ama genede inandıramıyorum kendimi. Gecen gün bunu dile getirdim, kızdı söylendii. '' Sanki seni her aramadığımda, mesaj atmadığımda ellerimin altında kızlar oluyormuş gibi davranıyorsun'' diyor.. Ya sevgisinden kuşkum yok, baskı yapmak istemiyorum sıkılır diye korkuyorum.. Trip yapmaya da meyilli bi insanımÇok yoruluyorum işler çok yoğun diyor anlamıyorum. Dün aksam facesine girdim ilk kez. Bunun istanbulda bi arkadaşı var kız. Kankalar yani. kız buna küsmüştü arayıp sormamış gittiğinden beri diye. Kızın bu hafta doğum günüymüş ve kızın ablasıyla konuşmuş faceden nasıl bişey yapabiliriz falan diye. Ya madem işlerin okadar yoğun az bi vaktinide bana ayırsaydın ya çok mu geliyo.. 15 gün sonra dönüyor.. Düşünmekten ağlamaktan harab oldum.. Bana akıl verin, içimi rahatların lütfennn...
Güzel yere değinmişsinşu işartlediğim yeri samimiyetle sölüyorsan diğer yazdıkların ne?
kendinle çelişiyorsun. ya dediklerinden ya da yaşadıklarından emin değilsin.
Güzel yere değinmişsinNe kadar dikkatlisin ben hiç dikkat etmemiştim
Yaklaşık 7 aylık bir ilişkim var.. Aynı üniversite, aynı bölüm, aynı sınıf.. Rabbim nazarlardan saklasın gerçekten herkesin imrenerek baktığı bir çiftiz. Ailelerle tanışıldı. Sevgisinden asla kuşkum yok. Aldatabilcek bir erkek de değil. Hatta kendimden çok güveniyorum ona ''Ben aldatırım ama o aldatmaz..'' misali. Hatta annem bile bazen der bunu. Efendi bi çocuktur.. Okul yaz tatiline girdi okuduğumuz şehirde staj yaptık çalıştık vesaire, yaklaşık 20 gün önce istanbula döndü evine. İşe girdi hemen okul harçlığını çıkartmak için. Ama gittiğinden beri bi tuhaf daha az konuşuyo daha az arıyor. İşlerin yoğunluğundandır belki diyorum ama genede inandıramıyorum kendimi. Gecen gün bunu dile getirdim, kızdı söylendii. '' Sanki seni her aramadığımda, mesaj atmadığımda ellerimin altında kızlar oluyormuş gibi davranıyorsun'' diyor.. Ya sevgisinden kuşkum yok, baskı yapmak istemiyorum sıkılır diye korkuyorum.. Trip yapmaya da meyilli bi insanımÇok yoruluyorum işler çok yoğun diyor anlamıyorum. Dün aksam facesine girdim ilk kez. Bunun istanbulda bi arkadaşı var kız. Kankalar yani. kız buna küsmüştü arayıp sormamış gittiğinden beri diye. Kızın bu hafta doğum günüymüş ve kızın ablasıyla konuşmuş faceden nasıl bişey yapabiliriz falan diye. Ya madem işlerin okadar yoğun az bi vaktinide bana ayırsaydın ya çok mu geliyo.. 15 gün sonra dönüyor.. Düşünmekten ağlamaktan harab oldum.. Bana akıl verin, içimi rahatların lütfennn...
Güvenme konusunda ne kadar da eminsin.Ben kaç senelik kocamdan en ufak birşey görmediğim halde yine de senin kadar güvenmem.Sen daha 7 aylık ilişkide ne kadar güveniyorsun.Bir de herkesin kendi hayatı var.Arkadaşına sürpriz hazırlamayla seni aramasını nasıl kıyaslıyorsun anlamıyorum.Evine dönmüş.Arkadaşları,ailesi çevresi.Yani bu kadar sıkboğaz etme bence.Yaklaşık 7 aylık bir ilişkim var.. Aynı üniversite, aynı bölüm, aynı sınıf.. Rabbim nazarlardan saklasın gerçekten herkesin imrenerek baktığı bir çiftiz. Ailelerle tanışıldı. Sevgisinden asla kuşkum yok. Aldatabilcek bir erkek de değil. Hatta kendimden çok güveniyorum ona ''Ben aldatırım ama o aldatmaz..'' misali. Hatta annem bile bazen der bunu. Efendi bi çocuktur.. Okul yaz tatiline girdi okuduğumuz şehirde staj yaptık çalıştık vesaire, yaklaşık 20 gün önce istanbula döndü evine. İşe girdi hemen okul harçlığını çıkartmak için. Ama gittiğinden beri bi tuhaf daha az konuşuyo daha az arıyor. İşlerin yoğunluğundandır belki diyorum ama genede inandıramıyorum kendimi. Gecen gün bunu dile getirdim, kızdı söylendii. '' Sanki seni her aramadığımda, mesaj atmadığımda ellerimin altında kızlar oluyormuş gibi davranıyorsun'' diyor.. Ya sevgisinden kuşkum yok, baskı yapmak istemiyorum sıkılır diye korkuyorum.. Trip yapmaya da meyilli bi insanımÇok yoruluyorum işler çok yoğun diyor anlamıyorum. Dün aksam facesine girdim ilk kez. Bunun istanbulda bi arkadaşı var kız. Kankalar yani. kız buna küsmüştü arayıp sormamış gittiğinden beri diye. Kızın bu hafta doğum günüymüş ve kızın ablasıyla konuşmuş faceden nasıl bişey yapabiliriz falan diye. Ya madem işlerin okadar yoğun az bi vaktinide bana ayırsaydın ya çok mu geliyo.. 15 gün sonra dönüyor.. Düşünmekten ağlamaktan harab oldum.. Bana akıl verin, içimi rahatların lütfennn...
teşekkür ederim gercekten eleştiri yerine sorumla yarama derman olduğunuz için. Ben buraya yürek ferahlatmaya geldim millet ailemi niye karıştırdığımı soruyor burası daha beter strese sokuyo arkadaşşYahu ne geri cekmesi, ne aldatmasi? Yemin ediyorum şuraya "eşim Adriana Lima'dan gözlerini alamiyor" filan diye konu açsam, "kesin aldatiyo, bence konuşma, geri çek, tavrini koy" diyebilecek insanlar var. Şaka gibi.
Konuya gelirsek, bence ortada canini sikmana degecek, hungur hungur aglatacak hiçbir sebep yok. Bir yaz gunu çalişan bir insandan surekli arayip sorma,mesaj brklentisi cok sacma. Seni az ariyor diye yakin bir kiz arkadasinin dogum gunu için hediye plani yapmasiyla kendini kiyaslaman da cok gereksiz.Neden yapmasin ki? Gayet normal. Benim eşimle sevgiliyken, bizde de tam tersiydi. Ben de zirt pirt aramaz,mesaj atmazdim ve hep bana kizar, kuserdi. Sevmiyor muydum? Alakasi yok. Bence kadinlarin erkeklerden cok fazla gereksiz beklentileri oluyor ve iliskiletin bitmesindeki en buyuk baslangic sebebi de bu. Biraz rahat birak. Seviyorsa seviyordur zaten. Bir insani kendinizle zorla ilgilendirerek sizi daha fszla sevmesini saglayamazsiniz. Ama sevgisini azaltabilirsiniz. Bence..
teşekkür ederim gercekten eleştiri yerine sorumla yarama derman olduğunuz için. Ben buraya yürek ferahlatmaya geldim millet ailemi niye karıştırdığımı soruyor burası daha beter strese sokuyo arkadaşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?