Lütfen yüreğimi ferahlatın, çok mu evhamlıyım ?

ilişki gönül eğlendirmek için değil mi zaten? neden aşağılar gibi yazdınız ki? tam da bunun için,gönül eğlendirmek,sevmek sevilmek,mutlu olmak,gezmek tozmak,hayatı paylaşmak,istersen sevişmek için..henüz üniversitede okurken ,henğüz 7 aylık ilişkide ,öğrencilikte,aileleri karıştırmak doğru değil bana göre..amacınız isteğiniz evlenmek olsa da ,herşey vaktinde güzel..
soruna gelince,adam sevgiliniz oldu diye,tüm boş vaktini size harcayacak diye bir durum olmamalı zaten.yersiz kıskançlık..arkdaşının doğumgünü yerinde sizi düşünmeli,her an her saniye,odak nokta siz olmalısınız sanıyorsanız yanılgı içindesiniz..
ayrıca her erkeğin aldatma potansiyeli vardır,büyük konuşmamakta da fayda var..

Canım sen bebek misin sürekli sana ilgi göstersin ?
Çalışıyormuş işte akşamda düşünsesini giyinmesi soyunması bisürü vakti dolu
Doğumgününde haklısın ama onun dışında çok boğma adamı
Aldatmaya gelince büyük konuşma bi laf var edepli hale getirip yazayım "BABAM IYI BI ADAM OLSA BEN OLMAZDIM"

Ayrıca daha 7 aylık ilişkiye ve üstüne öğrenciyken neden aileleri karıştırdınız. ?

7 aylık bir ilişki için erkek arkadaşınla ilgili çok iddialı ve büyük konuşuyorsun.kendine bile fazla güvenmemek gerekirken bir erkek için fazla bu sözler.son zamanlardaki davranışları biraz bunaldıgını gösteriyor. Üstüne gitme bi süre arama hatta.
Öğrenciyken ve 7 aylık ilişkide ailelerinizi karıştırmak yanlış olmuş extradan yük olacak bu durum ileride.

şu işartlediğim yeri samimiyetle sölüyorsan diğer yazdıkların ne?
kendinle çelişiyorsun. ya dediklerinden ya da yaşadıklarından emin değilsin.

Bence çok üzerine gitme rahat birak her dakika onu dusunme başka uğraşlar bul kendine sen üzerine gittikçe uzaklasir akisina birak bence ...

7 aylık bir ilişki ve araya mesafe girmemişken,tartışma yaşamamışken bu kadar iddialı konuşmayı hiç ama hiç doğru bulmuyorum.
Diğer konu için de yoğunluktan arayamadığını düşünüyorum,siz uzak durun biraz,arar nasılsa

şu işartlediğim yeri samimiyetle sölüyorsan diğer yazdıkların ne?
kendinle çelişiyorsun. ya dediklerinden ya da yaşadıklarından emin değilsin.
Güzel yere değinmişsinNe kadar dikkatlisin ben hiç dikkat etmemiştim

Güzel yere değinmişsinNe kadar dikkatlisin ben hiç dikkat etmemiştim
aslında bence kendi inanmak istiyor dediklerine ama bir taraftan da şeytanı dürtüyor.
işin gerçeği 7 ay için çok hızlı davranmış. beklentilerinden fazla hayal kurunca en ufak pürüz üzmüş konu sahibi.
ha biri de olabilir neden olmasın ki.. ama olmayabilir de..
ama çok güvenip kişiye kefil oluyorsa bu telaşı neden? yoğundur der geçer.
eğer kefil olmuyor yazdıkları kandırmaca olur.

Aynılarını yaşadım canım erkek arkadaşıma kendimden fazla güveniyordum. Bizde siz gibi aynı üniversiteydik ailemle çok tanışmak istiyordu ailem daha erken diyip ertelemişti 1,5 yıllık bir ilişkimiz vardı. İkimizde aynı memleketteyiz fakat o ilçede. Sabah bir uyanıyordu geceye kadar çalışıyor gece de balık tutmaya gidiyordu bu arada bana günde sadece 4 kez mesaj atar olmuştu. Sabah uyandığında öğlen yemek yediğinde gece işten çıkıp balığa gittiğinde ve uyurken.

Bizim zaten ilgi sorunumuz vardı ve bir kaç şüpheli hareketini yakalamıştım ama elimde delil yoktu sonra araştırdım telefon dökümlerine baktım foyaları birbir döküldü ortaya bana çalışıyorum diye günde sadece 4 mesaj atan adam elalemin kızlarına döktürmüş vallahi.

Dikkat et derim fazla güvenme ne demişler bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.

bu kadar kısa süreli bir ilişkiye aileleri karıştırmak banada hiç doğru gelmedi herkesin bakış açısı saygı duyarım.. Sevgilinizin ilgisini istemeniz çok normal şimdi uzaktada olduğu için bu ilgi isteği bi kat daha artmış sanırım ama erkekler bunları bunları yapıyorum ya daha ne yapayım moduna giriyor hemen ilgisizlikten şikayet edildiğinde fazla sıkıya gelemiyorlar.. hastalıkla uğraşırken ilgi beklemeniz ve onun zamanını kankasına ayırması sinirlerinizi bozmuş kıskanmışsınız. Her ne kadar bunu farketmiş olsanızda sakın belli etmeyin erkekler kıskanıldığında kendini birşey sanıyor hiçbirşey olmaamış gibi davranmaya çalışın umarım sevgiliniz dönünce herşey yoluna girer..

Güvenme konusunda ne kadar da eminsin.Ben kaç senelik kocamdan en ufak birşey görmediğim halde yine de senin kadar güvenmem.Sen daha 7 aylık ilişkide ne kadar güveniyorsun.Bir de herkesin kendi hayatı var.Arkadaşına sürpriz hazırlamayla seni aramasını nasıl kıyaslıyorsun anlamıyorum.Evine dönmüş.Arkadaşları,ailesi çevresi.Yani bu kadar sıkboğaz etme bence.

Su dikkatimi cekti hep bole baslik acanlarin iliskisine imrenilerek bakildigi soylenilior ama imrenilcek bisi de olmuo oglan bikac defa pervane olunca hemen aldatmaz beni cok sevio oluo

Yahu ne geri cekmesi, ne aldatmasi? Yemin ediyorum şuraya "eşim Adriana Lima'dan gözlerini alamiyor" filan diye konu açsam, "kesin aldatiyo, bence konuşma, geri çek, tavrini koy" diyebilecek insanlar var. Şaka gibi.
Konuya gelirsek, bence ortada canini sikmana degecek, hungur hungur aglatacak hiçbir sebep yok. Bir yaz gunu çalişan bir insandan surekli arayip sorma,mesaj brklentisi cok sacma. Seni az ariyor diye yakin bir kiz arkadasinin dogum gunu için hediye plani yapmasiyla kendini kiyaslaman da cok gereksiz.Neden yapmasin ki? Gayet normal. Benim eşimle sevgiliyken, bizde de tam tersiydi. Ben de zirt pirt aramaz,mesaj atmazdim ve hep bana kizar, kuserdi. Sevmiyor muydum? Alakasi yok. Bence kadinlarin erkeklerden cok fazla gereksiz beklentileri oluyor ve iliskiletin bitmesindeki en buyuk baslangic sebebi de bu. Biraz rahat birak. Seviyorsa seviyordur zaten. Bir insani kendinizle zorla ilgilendirerek sizi daha fszla sevmesini saglayamazsiniz. Ama sevgisini azaltabilirsiniz. Bence..

Aşırı kıskanç bir sevgili olduğumdan sevgilimin başka bir kıza doğum günü sürprizi hazırlama telaşesi beni rahatsız eder. Ve yine sanırım kıskançlığımdan dolayı anlattıklarınız arasında en çok bu kısım dikkatimi çekti. *-*

O değil de ben de aşırı güvenme durumunu hiç anlamıyorum.
Lütfen yapmayın bunu.
Kimseye sonsuz güven duymayın.
Efendiymiş falan bunlar yüzeysel şeyler.
İnsanoğlu çok karmaşıktır. Efendidir diye tamam, her şey süper, beni asla aldatmaz gibi bir dünya yok.
Güvenmek abartılmadığı sürece güzel.

Keske hemen ailenle tanistirmasaydin simdi 2 kat yukun icindesin umdugun gibi cikmazsa ailenede yuzun olmaz nie acele ettin ki

teşekkür ederim gercekten eleştiri yerine sorumla yarama derman olduğunuz için. Ben buraya yürek ferahlatmaya geldim millet ailemi niye karıştırdığımı soruyor burası daha beter strese sokuyo arkadaşş

teşekkür ederim gercekten eleştiri yerine sorumla yarama derman olduğunuz için. Ben buraya yürek ferahlatmaya geldim millet ailemi niye karıştırdığımı soruyor burası daha beter strese sokuyo arkadaşş

Valla sirf gozlem yapmak icin bazi basliklarin butun yorumlarini okuyorum. Bircok yorum bütün gun balkonda oturup, her seyden haberi olup bire bin katan komşu yorumu gibi. Karanlik, moral bozan ve cozum uretmek yerine yargilayan.
Bosver yanlis bi durum yok ortada. Icini ferah tut, minicik de trip ve kiskancliklari azalt o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…