Lütfen yüreğimi ferahlatın, çok mu evhamlıyım ?

Loresima01

O benimm Dünyam
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
74
20
28
Yaklaşık 7 aylık bir ilişkim var.. Aynı üniversite, aynı bölüm, aynı sınıf.. Rabbim nazarlardan saklasın gerçekten herkesin imrenerek baktığı bir çiftiz. Ailelerle tanışıldı. Sevgisinden asla kuşkum yok. Aldatabilcek bir erkek de değil. Hatta kendimden çok güveniyorum ona ''Ben aldatırım ama o aldatmaz..'' misali. Hatta annem bile bazen der bunu. Efendi bi çocuktur.. Okul yaz tatiline girdi okuduğumuz şehirde staj yaptık çalıştık vesaire, yaklaşık 20 gün önce istanbula döndü evine. İşe girdi hemen okul harçlığını çıkartmak için. Ama gittiğinden beri bi tuhaf daha az konuşuyo daha az arıyor. İşlerin yoğunluğundandır belki diyorum ama genede inandıramıyorum kendimi. Gecen gün bunu dile getirdim, kızdı söylendii. '' Sanki seni her aramadığımda, mesaj atmadığımda ellerimin altında kızlar oluyormuş gibi davranıyorsun'' diyor.. Ya sevgisinden kuşkum yok, baskı yapmak istemiyorum sıkılır diye korkuyorum.. Trip yapmaya da meyilli bi insanım Çok yoruluyorum işler çok yoğun diyor anlamıyorum. Dün aksam facesine girdim ilk kez. Bunun istanbulda bi arkadaşı var kız. Kankalar yani. kız buna küsmüştü arayıp sormamış gittiğinden beri diye. Kızın bu hafta doğum günüymüş ve kızın ablasıyla konuşmuş faceden nasıl bişey yapabiliriz falan diye. Ya madem işlerin okadar yoğun az bi vaktinide bana ayırsaydın ya çok mu geliyo.. 15 gün sonra dönüyor.. Düşünmekten ağlamaktan harab oldum.. Bana akıl verin, içimi rahatların lütfennn...

Ustune gitme bence erkekler ustlerine gidildikce hircinlashir.Rahat birakdigin surece iliskiniz surer.Belke geldiyinde zaten anlayacaksin neyin ne oldugunu.Ve sakin faceden sunla konusdun sunu yaptin gibi konsumalara girme akilli davran

Ben aldatirim o aldatmaz diye dusunen insanlarin cogu aldatilir, kimseye kendinizden cok guvenmeyin.

Seni aramadigimda elimin altinda kizlar varmis gibi davraniyorsun demesi, bu ihtimali ona dusundurmus olmaniz cok kotu.

Sizin tavrinizdan bunalirken baska bir kizin nazlanmasina istinaden ona kendini affetirmesi icin ablasiyla is birligine girmesi saka gibi, bu kadari da sizin gordugunuz ustelik.

İmrenilecek bir cift oldugunuzu soylemissiniz ama ben begenmedim erkek arkadasinizin hallerini.

Umarim siz de buraya konuyu acarken sikayet edip yorumlar geldikce biz aslinda soyle seviyoruz, erkek arkadasim boyle harika vs diyen kizlardan olmazsiniz da gelecek tavsiyelere gore iliskinize makul bir yon verebilirsiniz.

Neden bu kadar ilgi göstermesi için çabalıyorsunuz ve üzülüyorsunuz ki..
Geri çekin biraz kendinizi..

çok iyi anlıyorum seni biz kızlar ufacık şeyleri kocaman dertler yapıp üzülmeye meyilliyiz. ama ağlanılacak canını sıkacak bişey yok ortada işlerinin yoğunluğundan dolayı sana zaman ayıramıyodur . samimi arkadaşıysa bi d.günü kutlamasından bişe olmaz diye düşünüyorum lafını bile yapma .

doğum günüymüş diyon normal konuşması ozaman dert etme derim ben.mümkün olduğunca anlayışlı davranmaya çalış o seni aradığında konuşun zırt bırt rahatsız etme ,güler yüzlü konuş aradığında,erkekler güvensiz kadınlardan hiç hoşlanmıyor çok itici geliyor çünkü ,içindeki sıkıntıyı anca o döndüğünde ki tutumundan anlarsın.

arama sorma geri cek kendını cnm.. baska seylerle ılgılen. emın ol o da senin gibi daha az konuşuyo daha az arıyor gibi meraklanacaktır.

Ustune gitme bence erkekler ustlerine gidildikce hircinlashir.Rahat birakdigin surece iliskiniz surer.Belke geldiyinde zaten anlayacaksin neyin ne oldugunu.Ve sakin faceden sunla konusdun sunu yaptin gibi konsumalara girme akilli davran
öyle bi konuya değinmem kendimi geri çekmeye çalışıyorum bazı şeylerin farkına varsın diye umarım varır. Çok seviyorum ama Bir şey beni çok uğraştırdımı ya da çok yordumu ben onu pat diye bırakırım kımse bısey anlamaz.. bu olsun istemiyorum..

Cocuk calisiyomus niye ilgi diye bunaltiyosun ki? Ayrica daha ogrencisiniz ve sadece 7 aydir birliktesiniz, niye aileler tanjmisti anlamadim. Sen mi istedin?

bende ayni oyleyim bir seyden hemen vaz gece bilen tip. Amma sen mesela her zamanki gibi dikkat gostermeni biraz azalta bilirsin ve hic bir sey olmamish normalmish gibi davran.Kendisi sendeki deyisikliyi anlayinca bir seylerin ters gitdiyini gorur zatan baslayacaktir yalakalnmaya

1 kimseye Güvenme
2 Güvenmediğini belli etne
3Kimseye Fazla değerme
Senin Canın daha Kıymetli olmalı Kendini Üzmemelisin.. Kendini Geri çek Arama Fazla Msj atma O seni merak etsin.. Kafasını meşgul etsin..
Seni Seven Önemser...

Benim ki aldatmaz demeyin , büyük konuşmayın. Ayrıca fazla üstüne de gitmeyin. Böyle üstüne giderek onların kafasına sokuyosunuz bu fikirleri. Herşey olacağına varır. Biraz da siz meşgulmüş gibi davranın,bu defa da o sizi arasın merak etsin.

Ya düşünceli bir insandir. Ama biraz vurdumduymaz tarafı var. Şu an belkide tek sinirime dokunan şey o kız için birşeyler yapmaya çalışması. Ben okadar kırılmışım etmişim umrunda değil. Üstelilk hastalıkla uğraştığım bir dönemdeyim ona ihtiyacım var desteğine ihtiyacım var sadce hepsi bu

Seni anliyorum ilk yapacagin shey onu o kizdan uzaklastirmak amma kavqayla deyil kiskanclik tripleriyle deyil akilla.Yani donduyunde hic bir sey olmamish gibi ona daha yakin davran oyle bir durum yarat ki adamin kankasina zamani olmasin hep seninle ilgilensin.Senin yaptigin huysuzluk onu kankasina yakinlastirir derdini bolusur onla veeeeeeeee cok kotu

Cocuk calisiyomus niye ilgi diye bunaltiyosun ki? Ayrica daha ogrencisiniz ve sadece 7 aydir birliktesiniz, niye aileler tanjmisti anlamadim. Sen mi istedin?
İlgi diye bunaltmıyorum pek alada boş vakti oluyor. O kıza doğum dünü süprizi düşünmeyi çok iyi biliyor ama.. Yok anacım ben çok yüz vermişim.. ben anneme söyledim annemde babama söylemiş. gönül eğlendirmelik bir ilişkiniz yok madem tanışalım bilelim kimdirler diye ailelerle tanışıldı

Offffffffffffffffff offf ben bu bunalımdan nasıl kurtulcam Allahım aklımı yitircem yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…