- 8 Temmuz 2014
- 74
- 20
- 28
- Konu Sahibi Loresima01
Yaklaşık 7 aylık bir ilişkim var.. Aynı üniversite, aynı bölüm, aynı sınıf.. Rabbim nazarlardan saklasın gerçekten herkesin imrenerek baktığı bir çiftiz. Ailelerle tanışıldı. Sevgisinden asla kuşkum yok. Aldatabilcek bir erkek de değil. Hatta kendimden çok güveniyorum ona ''Ben aldatırım ama o aldatmaz..'' misali. Hatta annem bile bazen der bunu. Efendi bi çocuktur.. Okul yaz tatiline girdi okuduğumuz şehirde staj yaptık çalıştık vesaire, yaklaşık 20 gün önce istanbula döndü evine. İşe girdi hemen okul harçlığını çıkartmak için. Ama gittiğinden beri bi tuhaf daha az konuşuyo daha az arıyor. İşlerin yoğunluğundandır belki diyorum ama genede inandıramıyorum kendimi. Gecen gün bunu dile getirdim, kızdı söylendii. '' Sanki seni her aramadığımda, mesaj atmadığımda ellerimin altında kızlar oluyormuş gibi davranıyorsun'' diyor.. Ya sevgisinden kuşkum yok, baskı yapmak istemiyorum sıkılır diye korkuyorum.. Trip yapmaya da meyilli bi insanım
Çok yoruluyorum işler çok yoğun diyor anlamıyorum. Dün aksam facesine girdim ilk kez. Bunun istanbulda bi arkadaşı var kız. Kankalar yani. kız buna küsmüştü arayıp sormamış gittiğinden beri diye. Kızın bu hafta doğum günüymüş ve kızın ablasıyla konuşmuş faceden nasıl bişey yapabiliriz falan diye. Ya madem işlerin okadar yoğun az bi vaktinide bana ayırsaydın ya çok mu geliyo.. 15 gün sonra dönüyor.. Düşünmekten ağlamaktan harab oldum.. Bana akıl verin, içimi rahatların lütfennn...
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)