- Konu Sahibi sheqer_osqem
bu tarz bi türkçeyle anlatılan dert'e cevap verme gereği duymuyorum!!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona da böyle msn ağzıyla konuşuyorsan kaççak yer arıyordur
erkeq arqadashını bırak derslerine konsantre falan ol,
yashın daha choq kuchuq
bu yashta bishiyleri bu kadar cabuq tuketirsen ilerde androidleshirsin bebishim
okeyto?
O yazıyı, bu arkadaşımız isteyerek, yazmamış.Ama konuyu açan arkadaşımızın, bunu bilerek yaptığı aşikar....buyrun bu arkadaşa da yüklenin
kaççak diye bir kelime varmı bizim lügatımızda
Bence arkadaşımız yazısını düzeltsin ve öyle yorum, yapalım.Türkçemizin bu hale getirilmesini ,kabul etmem, mümkün değil....
ya arkadaslar ne kadar büyük bi sorun yaptınız allah aşkına ne dediğin anlaşılmıyor vs gayet net anlasılıyo aslında bu ne yaaa ilk yazan öyle yorum yaptı diye hala devam ediliyo
bu tarz konusmayla ilişkinin hiiiçççte alakası yok sündürdükçe sündürüyoruz çok seviyoruz biz böle şeyleri
yolda bi kalabalık gördüğümüzde aa ne olmuş diyipte bir tanesi böyle böyle olmuş der ya
sonra ona kalabalığı görüp gelen bir baska kişi sorar ne olmuş diye o da aynısını nakleder aynen ona benzer bi durum ilk arkadaş yorumu yaptı onu görür görmez o yazıyı okuyabilmenize rağmen devam ettiriyorsunuz hakkaten enteresan
iyide mesela ben direkt konuyu okur okumaz yorum yaptım diğerlerine bakarak değil
yani bu diğer arkadaşlar içinde geçerli olabilir
genelde herkes aynı zamanlarda yaptı yorumunu zaten
ha ayrıca madem Türkçede o yok bu yok olayına girdik
o zaman Türkçede diyipte değil deyipte yazılır,anlaşılıyo değil anlaşılıyor yazılır
hakkaten değil hakikaten yazılır
böle değil böyle yazılır
ediliyo değil ediliyor yazılır
arkadasım ben burda kimsenin konusmasını yargılamadım yargılayanlara karsılık öyle söyledim aman nae yaparsanız yapın millet asabi
biliyorum canım bende seni yargılamak için yazmadım zaten
hani sen dedin ya kaççak diye bir kelime yok lugatımızda diye o bakımdan yazdım bende yani konuyu iyice derinleştirmeyelim diye
yoksa bende Türkçeyi ve dilbisini çok iyi bilmeme rağmen bu kurallara burda uymuyorum
konuşma ağzıyla yazıyorum çoğu zaman
bende yani burda bi çok kişi ben de dahil türkçemizi katlediyoruz tek bu arkadas degil konuyu büyütmeyelim anlamında söyledim
neyse uzatmayalım zaten başlığı açan ortalıkta bile yok boşuna kasıyoruz kendimizi kaydirigubbakcemile3
bencede yaa konuyu açan ortada yok millet birbirine girmiş :roflol: