- Konu Sahibi sheqer_osqem
-
arkadaşlar şimdi üstüne gidilmesin bence bu konuda burda sadece bu kızcağız değil bi çok kişi var bu şekilde konuşan yani ilk yazan kişi bi yazdı herkes o tarafa yöneldi
belki şuan ilk yorum yapan arkadaş bu konuya değinmese bi çoğunuz bu konuda degil başlık konusunda yorumlar yapıcaktı
önce Türkçeni düzeltmekle işe başla..
böyle konuşarak yazarak sevimli görndüğünümü düşünüyorsun...şahsen ben iğrenç buluyorum...tiki ler çoğaldı etrafımızdayasakkelime
türkçe yazılmadığı için cevap yazamayacağım...
bu nasıl bir yazı, nasıl bir türkçe'dir.
harfleri yerli yerine koymak, v hafini yazabilmek bu kadar mı zor olabilir??
ben ancak yazım konusunda yardımcı olabilirim sana, sevgilin konusunda değil
bu dil nece. zimbabwece mi... türkçe yazarsanız cevap yazabilirim.. türkçeye bir tercüme etseniz
şahsım adına söyleyeyim bu tarz bozuk cümlelerden hiç hoşlanmıyorum ve her karşılaştığımda da mutlaka uyarıyorum zaten.
üstüne gidilmesin diyorsunuz ama üstüne gidilmediği için bu şekilde yazanlar da artıyor ama.
bu kişi zaten lise öğrencisi normalde bu tip yazan kişiler el yazısında bu şekilde değiller klavye olayı yani sadece ve suan %90 net kullanıcıları benim msn de ekli olan bir çok şahıs bu tarz yazılar kullanıyorlar
burda bu konu uzar giderr ve sonu konu kapatılmıştır olacak şuan en az 80 başlıkta bu tarz yazılar mevcut bende onaylamıyorum elbette ama bu internet ortamında böle klavye olayı sadece
erkeq arqadashını bırak derslerine konsantre falan ol,
yashın daha choq kuchuq
bu yashta bishiyleri bu kadar cabuq tuketirsen ilerde androidleshirsin bebishim
okeyto?
sevgilimle birbirimisi cok seviorus..11 aydır birlikteis..ama anlamadıqımıs bisekilde kawqalar basladı sanki birbirimise tahammül edemiorus.. ayrılıorus dha sonra ikimisde wasqecemiorus )= birbirimis olmadan yapamıorus ama oluncada yapamıorus=$ ne olduqunu anlamadk oda bnde.. ikimisde birbirimise cok qüweniorus aslnda qüwen problemide yok yani ama blmiorm )= pfff... ayrılamıosda ne ypcas bilemedk ltfen yrdm edin bna noldu bise )=:1no2::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
yashın daha choq kuchuq
okeyto?
bu dil nece. zimbabwece mi... türkçe yazarsanız cevap yazabilirim.. türkçeye bir tercüme etseniz
sevgilimle birbirimisi cok seviorus..11 aydır birlikteis..ama anlamadıqımıs bisekilde kawqalar basladı sanki birbirimise tahammül edemiorus.. ayrılıorus dha sonra ikimisde wasqecemiorus )= birbirimis olmadan yapamıorus ama oluncada yapamıorus=$ ne olduqunu anlamadk oda bnde.. ikimisde birbirimise cok qüweniorus aslnda qüwen problemide yok yani ama blmiorm )= pfff... ayrılamıosda ne ypcas bilemedk ltfen yrdm edin bna noldu bise )=:1no2::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
yashın daha choq kuchuq
okeyto?
arkadaşlar şimdi üstüne gidilmesin bence bu konuda burda sadece bu kızcağız değil bi çok kişi var bu şekilde konuşan yani ilk yazan kişi bi yazdı herkes o tarafa yöneldi
belki şuan ilk yorum yapan arkadaş bu konuya değinmese bi çoğunuz bu konuda degil başlık konusunda yorumlar yapıcaktı
yashın daha choq kuchuq
okeyto?
yashın daha choq kuchuq
okeyto?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?