Lütfen yorumlayın

ayse3817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
14
2
36
32
Arkadaslar benmi yanlıs görüyorum bırsey varmı

Eklentiler

• E58DA84D-A1B5-446C-8B42-1B7C5C3B436B.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 77
  • 20F4B965-6B76-4DC2-B9F4-639064CA2979.jpeg
    31,8 KB · Görüntüleme: 75
Gebelik belirtileri var mı yaşıyor musunuz ? Gerçi olsa testte bile net değil çok çok belirti yaşamazsınız ama mesela bat ne zamandı ?

Mart 7 sinde ılk gun adet olur gıbı oldum ıkıncı günü kesıldı az az kahverengı lekelenmeye dondu

Normalde pko hastasıyım ne kadar test yaparsam yapayım hıc ıkıncı çizgi saatler geçerse çıkmazdı ılk defa boyle bırsey yaşadım ılk 5 dk hayalı çizgi çıktı sonra bıraz daha netleşti ama umutlanmak ıstemıyorum ıste

Malesef buharlaşma çizgisi gibi geldi bana tamamen şeffaf gördüm hafif bi pembelik olsaydı belki umutlanırdım ama üzgünüm göremedim

Canım uzun uzun baktım evirdim çevirdim ama göremedim ben .
Adet düzensizliği ve akıntı değişikliği pko da normal diye biliyorum. İki gün sonra bi tekrarla istersen varsa biraz daha görünür hale gelir. İnşallah vardır

çok ince bi çizgi gözüküyor tabi hemen çıktıysa 5 veya 10 dakika içinde hamile olma ihtimalini yüksek inşallah hamilesindir.

Kuruma çizgisi bu canım zaten testten de belli baya kurumuş o yüzden o izi çizgi gibi görünüyor. İnş tez vakitte güzel haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…