bebeğime annem bakıyor ama çalışmam lazımişe gitme diye müdür yardımcısı mi söyledi arkadaşın mı arkadaşınsa işe git müdür yardımcısysa gitme konuyu müdür e anlat olanları ki müdür yardımcısı asayişi bence sağlayamamış sende hata yapmışsın mahallede kavga eden kadınlar gibi . mesleğin ne o da önemli çık çıkma demek için ; bebeğine kim bakıyor işten çıksan iş bulana kadar destek olanın var mı işin zor kardeşim Allah yardımcın olsun ama o arkadaşında az değil keşke direk muhabbeti kesseydin senin için daha hayırlı olurdu bence
evet son söz müdürdearkadaşın dediğin arkadaş değilmiş zaten, olan olmuş maalesef.müdür yardımcısı gelme demiş bu kovulmaktır.ona rağmen gitmeyi mi düşünüyorsun.haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini, öyle kavga mı edilir iş yerinde hem de.eğer son söz müdürdeyse onunla konuş.Allah yardımcın olsun.
müdür yardımcısı odadaydı çok seslide sölemedim yanına gittim söledim benim hakkımd a konuşma dedim senin suratını dağıtırım dedim ama sesli değilMüdür yardımcısının yanında senin suratını dağıtırım dersen tabi onu savunur.
bebeğime annem bakıyor ama çalışmam lazım
ama bu şekilde davranıyorlar bana
müdür yardımcımız zaten eski mhasebecimiz aramız resmi değil zaten
eevt tutamadımAma sende diline hakim olamamıssın be canım. Sen yinede müdürünle konus ama budefada müdür yardımcısı sana tavır alabilir beni şikayet etmişsin gibisinden
işte işe gelme dedi ama müdüre dicekki kendisi çıktıağır konuşmuşsun arkadaşım seninde hatan var ki yaşadığın olayları müdürüne ispatlıya biliyor musun diye biliyor musun bu olaylar olduğu için benim tavrım bu şekilde oldu çünkü işin huzurunu bozan kişiyi işte tutmazlar özel sektörün çok katı kuralları vardır . eğer müdür benden yana olacak diyorsan git konuş sebeplerini tek tek açıkla ama şu var zaten adam yarın gelme diyerek seni kovmuş gibi olmuş en azından senin işten çıkmana gerek yok yani tazminat alırsın
öyle yapabilirlermi zaten çıkmam işe ihtiyacım varo zaman işe git müdür beye durumu anlat sakın gitmemezlik etme çünkü işten kendin ayrıldığın için senden tazminat alabilirler ...
öyle yapabilirlermi zaten çıkmam işe ihtiyacım var
müdür kovmadıkça çıkmam
mdürümüzde çok iyidir çık demez eminim kovmaz
ama ben aldığım zam ortaya çıkınca suratları çok değişti
insanlar hiç kendilerinde hata aramıyor.bence sen işine bak işine odaklan geçen bir söz okudum diyorki bırak arkandan havalı desinler herkesle konuşmaya değmez aynı o hesap sen işini düzgün yap ablacım rabbime sığın biraz fazla açık sözlü olacak ama dilinede az destur ver ,içinden sabır çek çünkü şuan seni kabul etselerde 3. hatanı affetmezler
Evet kavga etmekle hata yaptım ama dayanamadım işte bu ikidir para yüzünden benmle tartışıyor.arkadaşın dediğin arkadaş değilmiş zaten, olan olmuş maalesef.müdür yardımcısı gelme demiş bu kovulmaktır.ona rağmen gitmeyi mi düşünüyorsun.haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini, öyle kavga mı edilir iş yerinde hem de.eğer son söz müdürdeyse onunla konuş.Allah yardımcın olsun.
inşallah müdürün akıllıdır da seni çıkartmaz işten.hayatta maalesef bazen haksızlar kazanıyor ne kötü değil mi.sen sakin bir şekilde müdürüne anlat durumunu,en azından dürüst ol gerisini Allah'a bırak.umarım düzelir her şey.Evet kavga etmekle hata yaptım ama dayanamadım işte bu ikidir para yüzünden benmle tartışıyor.
Birde ban yatıracakları parayı sana yatırmışlar diyor yani gözü 3 kuruş parada keşke bna fazla yapmasalardı dedim
Çok hırslı amambende yoruldum artık onun bu para hırsı beni bitirdi dostluğmzuu bitirdi dayanacak gücüm kalmadı ben tek başıma ayakta kalmaya çlışıyorum çocuğuma gelexek sağlamak için ama insanlar çok acmasız müdür çıkartmaasa bile ben bu insanlara daayanabilirmiyim bilmiyoruminşallah müdürün akıllıdır da seni çıkartmaz işten.hayatta maalesef bazen haksızlar kazanıyor ne kötü değil mi.sen sakin bir şekilde müdürüne anlat durumunu,en azından dürüst ol gerisini Allah'a bırak.umarım düzelir her şey.