lütfen yol gösterin

yapman gereken tek şey kızla ilişkini kesmek olmalı ve de yarın iş konusunu halletmen. :KK28:
Müdür sorarsa konuşmyı düşünüyorum sormazsa hiçbirşey olmamış gibi davranıcam onada az önce meaaj attım son defa çok kırıldığımı söledim artık güvümün kalmadığını yorulduğumu söyledim hayatında mutluluklar dilerim dedim hakkım varsa helal olsun dedim

Müdür sorarsa konuşmyı düşünüyorum sormazsa hiçbirşey olmamış gibi davranıcam onada az önce meaaj attım son defa çok kırıldığımı söledim artık güvümün kalmadığını yorulduğumu söyledim hayatında mutluluklar dilerim dedim hakkım varsa helal olsun dedim
çok iyi demişsin canım bir daha muhattab olma bence.. müdürle de hallerdersin inşallah takma kafana.

O kızla o kadar laflarına rağmen neden yeniden onuştun ki? İş ortamında üslubuna dikkat etmek lazım orası iş yeri mahalle kavası gibi suratını dağıtırım falan. Birde ona kızıyorsun ama sende onu küçümser gibi konuşmuşsun ben 4 yıllığım falan ne gerek vardı? Gidip müdürle konuş ama böyle uslublarla çok fazla barınamazsın kendini frenlemen lazım haklı durumdayken haksız duruma düşersin.

O kızla o kadar laflarına rağmen neden yeniden onuştun ki? İş ortamında üslubuna dikkat etmek lazım orası iş yeri mahalle kavası gibi suratını dağıtırım falan. Birde ona kızıyorsun ama sende onu küçümser gibi konuşmuşsun ben 4 yıllığım falan ne gerek vardı? Gidip müdürle konuş ama böyle uslublarla çok fazla barınamazsın kendini frenlemen lazım haklı durumdayken haksız duruma düşersin.
evet o laflara rağmen konuştum çünkü onunla tekrar konuşmam için elinden gelen herşeyi yaptı bende okadr yılın hatrına görmezden geldim açıkcası
ama yanlış yapmışım
hep para muhabbeti yapt benmle tek derdi ise benm 1 senelik onun 5 yıllık eleman olması
bunu kendine yedireemdi
hata bende

Tabiki hakkını savunacaksın ama ağır konuşmuşsun biraz.yani onun seviyesine inmenin bir anlamı yoktu,daha sakin ve akıllı manevralarla hakkını savunsaydın belki müdür yardımcısı da seni haksız bulmazdı...örneğin son zam olayınca bilmem deyip geçseydin,o konu onunla müdürüyet arasında kalsaydı...bence işine git ama fazla dalaşma,sen işine bak ve sakinliğini koru...iş yerinde malesef katdeşin de olsa baban da olsa bu tarz anlaşmazlıklar olabiliyor
ben zaten ilk başta çok sustum benim patlama anım bana diye sana yatırmışlar demesi oldu evet orda kendimi tutamadım.
zaten benden daha fazla maaş alıyor yani bana yapılan fazladan 40 tl de kalmış gözü ben buna anlam veremiyorm.
kendinde hiç suç aramıyor
birde arkamdan konşuyor atıp tutuyor haketmedeiğim şeyler sölüyor bumu dostluk
zaten ilk olayda ben ilişkimi kesmiştim yine o beni rahat bırakmadı
allahından bulsun ben işten çıkmaya karar verdim benim çocuğumun rızkıyla oynaacak.
müdür yardımcısıyla arasından su sızmıyor şuanda müdür yardımcımızda eski muhasebecimiz
müdür yardımcısı oldu olalı kaç kşiyi haksız yere işinden etti

Arkadaşınız arkadaş değilmiş
öyle arkadaşmı olur
ilişkinizi kesin ve işinize devam edin onlara inat pes etmeyin

X