- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 29
- Konu Sahibi denizirmakss
-
Test icin erken mi diye düşünüyorum aslındaTest yap rahatla canım.varsa çıkar artık.
Evet haklısınız bugun yapayım yaRegle 3-4 gün kala silik de olsa çıkıyor. Ben olsam direk kan veirirdim. Kanda regle 1 hafta kala bile cikiyor. Ama sizin regl donemi gecmis zaten.
Yap at buraya inşallah gebeliktir.Evet haklısınız bugun yapayım ya
Ay insallah mutlaka yazacağımYap at buraya inşallah gebeliktir.
Ben de bu tarz bir şey yaşadım idrar ve kan testi yaptım negatif çıktı maalesef. İnşallah sen hamilesindir :)Kızlar biz yaklaşık 7 aydir çocuk istiyoruz . Benim adetlerim normalde çok düzenli değildir. Ama son aylarda düzene girmeye başladı 11, 12 sinde olurum . Ve normalde ilk gün kanamam çok az olur ertesi gün çoğalır . Bu ay ayin 10 unda yanı 10 Şubat çok az lekelenmem oldu ve iki gün filan devam etti durdu su an da kanamam yok bitti. Yerleşme kanaması midir acaba diye dusunum adet belirtilerim de tam anlamıyla yok ne yalan söyliyeyim normalde göğüslerim patlayacak gibi olurda şimdi çok az sis agri filan da yok yanı. Daha önce yerleşme kanaması oldu mu sizde lütfen BİSey deyin eşimle de paylasamiyorum bir kez daha hamilelik şüphem olduğunda söylemiştim bilgisayarinda bebek odası bebek arabası bakarken gördüm .heveslndirmk istemiyorum . Bana bi akıl verin lütfen yerleşme kanaması ise yada olabilirse ne zaman test yapmalıyım hepinize çok teşekkür ederim
Gebeysen bize de dua et.Ay insallah mutlaka yazacağım
Yanı bir yıllık evliyiz uzun bir sure değil ama 7 aydir deniyoruz herseyini hayırlısı tabi ki Allah yıllardır bekleyenlere versin fakat insallah gebeliktir ☺
Bende yarin sabaha randevu aldım sabah vereceğim kan insallah Allah isteyen herkese versinBen de bu tarz bir şey yaşadım idrar ve kan testi yaptım negatif çıktı maalesef. İnşallah sen hamilesindir :)
Randevu aldım yarin sabah gideceğim insallah Allah tüm isteyenlere versin bakalım ne çıkacakGebeysen bize de dua et.bekliyorum sonucunu.
Amin inşallah sende hamilesindirBende yarin sabaha randevu aldım sabah vereceğim kan insallah Allah isteyen herkese versin
HamilemisinizKızlar biz yaklaşık 7 aydir çocuk istiyoruz . Benim adetlerim normalde çok düzenli değildir. Ama son aylarda düzene girmeye başladı 11, 12 sinde olurum . Ve normalde ilk gün kanamam çok az olur ertesi gün çoğalır . Bu ay ayin 10 unda yanı 10 Şubat çok az lekelenmem oldu ve iki gün filan devam etti durdu su an da kanamam yok bitti. Yerleşme kanaması midir acaba diye dusunum adet belirtilerim de tam anlamıyla yok ne yalan söyliyeyim normalde göğüslerim patlayacak gibi olurda şimdi çok az sis agri filan da yok yanı. Daha önce yerleşme kanaması oldu mu sizde lütfen BİSey deyin eşimle de paylasamiyorum bir kez daha hamilelik şüphem olduğunda söylemiştim bilgisayarinda bebek odası bebek arabası bakarken gördüm .heveslndirmk istemiyorum . Bana bi akıl verin lütfen yerleşme kanaması ise yada olabilirse ne zaman test yapmalıyım hepinize çok teşekkür ederim
Maalesef değilim doktora gittim doktor bir ilaç verdi ve adet oldum yarin hormon testi icin kan vereceğim gebelik hazırlığı yapacağım artıkHamilemisiniz
Rabbim en kısa zamanda kucaginizi doldursun insaAllahMaalesef değilim doktora gittim doktor bir ilaç verdi ve adet oldum yarin hormon testi icin kan vereceğim gebelik hazırlığı yapacağım artık
Amin insallah sizin de durumunuzu bilmiyorum ama Rabbim dizinde gonluzunuzden geceni hakkınızda hayırlı eylesin gönlünüzce ve hayırlı olsun insallahRabbim en kısa zamanda kucaginizi doldursun insaAllah
Aminn Allah razı olsun canımm. Seni etiket yapcam okuAmin insallah sizin de durumunuzu bilmiyorum ama Rabbim dizinde gonluzunuzden geceni hakkınızda hayırlı eylesin gönlünüzce ve hayırlı olsun insallah
Düzenli adet görenlere hep özenirimtam aradigim konuinsan 20
gunde regl olurmu ya noluyo bize
valla evlenene kadar iyiydi 24 ocakta dusuk yaptim millet bekliyor 40gun benimki oldu 28 gunde。22subatt adetolduydum hadiDüzenli adet görenlere hep özenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?