- 9 Mayıs 2014
- 921
- 1.235
- 113
7 gün önce diş hekimine gittim dişlerimi yaptırmak için daha önceden sinirleri alınmış ve dolgu yapılmıştı dişime başka hekim tarafından yıllar önce dolgu düştü dişimin yan tarafıda kırıldı 7 gün önce gittiğim doktor dişi alalım ilerde sıkıntı verir dedi oysa ki dişim hiç ağrımıyordu peki dedim demez olaydım 7 gündür ne yediğim ne içtiğim belli bu nasıl bir ağrıdır bayan doktordu dişimi uyuşturdu çekmeye çalışırken diğer dişimin parçasınıda kırdı eşiyle beraber aynı muanede çalışıyorlar eşi diyor sena direk çekme sağlı sollu yap o sanırım direk yapmakta inatla çabalıyor eşi ikaz ediyor bu ise karışma inat ettim diyor Allahım resmen kabustu o inatla dişi kırdı ve çekecek tutacağı dişte kalmadı bu kez sıvri bir şeyler diş etimin kenarlarını açıyor dişe ulaşmak için onu yaparken dişimin yanlarına okadar baskı yaptı ki diğer sağlam dişimde ağrısı beynimi deliyor elini itiyorum az kaldı diyor inat ettimekecem bu dişi diyor dahada bir şey demiyor ağzımdan ellerini çekse yeter diye bağırsam derdindeyim ama nafile eşi uyarmaya devam ediyor çok açıldı yan tarafta ki diş kökü gözüküyor sena desede nafile sonunda çıkardı dişimi tek köklü küçük ve ince bir diş a kendi küçük diş ama nasıl yordu beni diyor sonrada inat ettim çektim gururu içinde diş ettim parçalanmış 4 dikiş attı ağrım olur ağrı kesici al geçer eve geldim tam 5 gün öldüm öldüm dirildim bu nasıl bir acı ağrı o ağrıyla hiç abartısız 40 kere doğum yapılırdı uyku haram oldu baktım olcak gibi değil aradım ne yaptın bana ilk kez diş çektirmedim ben ölüyorum bu nasıl bir ağrı ağrı kesici bile almıyor kesmiyor ağrıyı yarın gelin bakayım bu arada antibiyotik aldım farklı 3 tane daha ağrı kesici sprey bir boşet ilaç aldım ne içersem içeyim olmuyor bütün çenem dişlerim kulağım zonkluyor sancıyor gittim dikişlerimi Murat sena hanımın eşi aldı iyikide sena hanım yoktu o acıyla ne yapardım artık meçül diş kırıkları var iyice temizlemeden dikmiş temizledi ilaçla yıkadı dikişi aldı bugün ağırır dahada acımaz dedi orda dindi ağrım eve geldim sabahı bir ettim ve ağlıyarak ağrılarım devam ederek yazıyorum birde Murat bey diyor eşimin hatası değil binde bir olcak bir şey diş çekiminde size geldi bu ikramiye çene kemiğim intihap almış ben ne yapayım şimdi sena Arslan ben çekiyorum siz çekmeyin aklınızda bulunsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi