Arkadaşlar daha öncede sordum ama pek cevap gelmedi sizlere güvendiğim için üye oldum yardım edin bana
Adetimin 2. Günü 13 Eylül de ilişkiye girdim ve sabahına adetim kesildi polikistik over sendromum var ama daha önce hiç erken kesilme yaşamadım hep 5 6 gün yoğun olurum çok hafif kasık ağrısı dışında birşeydim yok ama şuan gebelik istemiyorum açıkçası sizde hamile kalma ihtimalim var mı yoksa neden kesilmiş olabilirim lütfen cevap verin
Arkadaşlar daha öncede sordum ama pek cevap gelmedi sizlere güvendiğim için üye oldum yardım edin bana
Adetimin 2. Günü 13 Eylül de ilişkiye girdim ve sabahına adetim kesildi polikistik over sendromum var ama daha önce hiç erken kesilme yaşamadım hep 5 6 gün yoğun olurum çok hafif kasık ağrısı dışında birşeydim yok ama şuan gebelik istemiyorum açıkçası sizde hamile kalma ihtimalim var mı yoksa neden kesilmiş olabilirim lütfen cevap verin
Teşekkürler bende öyle biliyorum sadece düzensiz adet olduğum için yumurtlama dönemim belli olmuyor ve 2 günlük adet süresinde acaba yumurtlama gününe denk gelmiş olabilir miyim diye korktum sürekli kendimi dinliyorum belirti yok ama yinede insan stres oluyor elimde değil adet günüme de çok var sizlere sormak istedim bende.
Aslında biliyorum ama nadir de olsa adet günü ile yumurtlama dönemi çalışıp hamile kalanlar olduğunu duydum ve ben imansızlar çekiyorum hep:) birazda adetin kesilmesi gözümü korkuttu o kadar araştırdım sonuç bulamadım ister istemez ihtimal aklıma geliyor ve stres oluyorum
Bilimsel olarak mümkün değil canım yumurtanın gelişip patlaması için zaman gerekli 2 hafta kadar kişiye göre de değişir seninki stresten gibi geldi bana
Bilimsel olarak mümkün değil canım yumurtanın gelişip patlaması için zaman gerekli 2 hafta kadar kişiye göre de değişir seninki stresten gibi geldi bana