- 26 Ocak 2022
- 69
- 2
- 1
Öncelikle lütfen yargılamayın. Yaptığım hatanın farkındayım ve günlerdir ağlamaktan uyuyamıyorum. Erkek arkadaşımla adetim bittikten 5 gün sonra cinsel ilişkiye girdik geri çekme yöntemi ile içime boşalmadı boşalacak olduğu zaman anlıyor ve geri çekiliyor ama ben çok korkuyorum geri çekildikten sonra vajinamda atış oldu yarım saat sonra tuvalete gittiğimde su gibi şeffaf bir akıntı geldi içime boşalmadığından emin. Ama ben emin olamıyorum ve çok korkuyorum düzenli adet oluyorum 28 günde bir ilişkiye girdiğimiz gün adet döngünün 11. Günü düşünmekten ağlamaktan uyuyamıyorum nolur yargılamayın çok korkuyorum sürekli vücudumu dinliyorum psikolojik mi bilmiyorum dün yüzümde bir kaç sivilce çıktı ve hafif bel ağrım vardı ama bugün kesildi ve kasıklarım vajinamda ağrı var. Nolur yargılamadan cevap verin yalvarırım hatamın farkındayım ve cok korkuyorum göğüs uçlarım kararmış gibi görüyorum 5 Şubat'ta adet olmam gerekiyor ama stresten korkudan ölüyorum nasıl bekliycem bilmiyorum nolur görüşleriniz paylaşın..
Son düzenleme: