Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar konsol takımım ve oturma grubum koltuklarım beyaz renk konsol takımım aynı renk beyaz ve teak rengi ben ne renk halı kullanabilirim bir de beyaz üstüne çiçekli fon kullanıcam lütfen yardım
öncelikle yemek takımın çok güzel çok beğendim bu salon takımına ve yemek takımına en uygun pembe,açık yeşil,sade beyaz renkleri rahatlıkla kullanabilirsin.perdenin fonunu renkli çiçekli yapacaksan halını düz renk desensiz tercih etmeni öneririm mesela sade pudra yada uçuk pembe halı ile pembe çiçekli fon perde ve yine koltuk takımının kırlentleri sade pembeden yana kullanırsan çok hıoş olur ayrıca aksesuarlarını pembe-beyaz seçmen odana ferahlık katacaktır canım.koyu renk olmasın içinde oturduğum zaman sıkılmayayım beni boğmasın ilerde pişman olmayayım diyorsan pembe,açık yeşil yada sadece beyaz renklerle odanı kombin edebilirsin asla kahve ,siyah .mor.kırmızı gibi renkleri kullanmanı önermem canım şimdiden güle güle otur
arkadaşlar konsol takımım ve oturma grubum koltuklarım beyaz renk konsol takımım aynı renk beyaz ve teak rengi ben ne renk halı kullanabilirim bir de beyaz üstüne çiçekli fon kullanıcam lütfen yardım