• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu lütfen yardımmmmm

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Troubledoll357357

Gel Bebeğim Göbüşüme Gel
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
1.660
1
66
İstanbul
$truva-yemek-odasi399.webp$sumela-koltuk-takimi491b.webp

arkadaşlar konsol takımım ve oturma grubum koltuklarım beyaz renk
konsol takımım aynı renk beyaz ve teak rengi ben ne renk halı kullanabilirim bir de beyaz üstüne çiçekli fon kullanıcam lütfen yardım

öncelikle yemek takımın çok güzel çok beğendim bu salon takımına ve yemek takımına en uygun pembe,açık yeşil,sade beyaz renkleri rahatlıkla kullanabilirsin.perdenin fonunu renkli çiçekli yapacaksan halını düz renk desensiz tercih etmeni öneririm mesela sade pudra yada uçuk pembe halı ile pembe çiçekli fon perde ve yine koltuk takımının kırlentleri sade pembeden yana kullanırsan çok hıoş olur ayrıca aksesuarlarını pembe-beyaz seçmen odana ferahlık katacaktır canım.koyu renk olmasın içinde oturduğum zaman sıkılmayayım beni boğmasın ilerde pişman olmayayım diyorsan pembe,açık yeşil yada sadece beyaz renklerle odanı kombin edebilirsin asla kahve ,siyah .mor.kırmızı gibi renkleri kullanmanı önermem canım şimdiden güle güle otur:nazar:

Eki Görüntüle 498328 Eki Görüntüle 498329

arkadaşlar konsol takımım ve oturma grubum koltuklarım beyaz renk
konsol takımım aynı renk beyaz ve teak rengi ben ne renk halı kullanabilirim bir de beyaz üstüne çiçekli fon kullanıcam lütfen yardım

Fonlarınızdaki çiçeklerin veya yaprakların tonunda modern bir halı kullanabilirsiniz.

Örneğin uçuk pembe veya yağ yeşili bir halı salonunuza renk katacaktır.

Back
X