Mrb ozur dileyerek konuya giriyorum
6 ay once normal dogum yaptim ve bu 2 aydır makatta çatlak ve basur var hastanee gittim ama ilaclar bir ise yaramadıcuma günü tekrar gidicem ve dayanılmaz bir acı var bitki çayları iciyorum egzersizler hareketler ama sonuç yine kabız yine acı napicam bilemiyorum yaşayan varsa lütfen fikir verebilir mi cuma gününe kadar az da olsa rahat edeyim
Bitkisini mi yoksa aloe veralı kremleri mi kastesiyorsunuz??aloe vera sur
kizimdada oldu aylarca ilaclarin iyilestiremedigini aloe vera 3 gunde duzeltti
bitkisini ikiye kesin icindeki jeli sürünBitkisini mi yoksa aloe veralı kremleri mi kastesiyorsunuz??
Merhaba bu olay benim basimdan gecti gebelikte oldum bende 1 ay oturamadim resmen cerrah doktoru bi ilac verdi bu ayni zamanda varis ilacida oluyor kullandm doktor onerisi ile hic ekmek yemedim bol sivi kuru kayisi incir uzum bole beslendim kati yemedim duzeldim basurda kuculduMrb ozur dileyerek konuya giriyorum
6 ay once normal dogum yaptim ve bu 2 aydır makatta çatlak ve basur var hastanee gittim ama ilaclar bir ise yaramadıcuma günü tekrar gidicem ve dayanılmaz bir acı var bitki çayları iciyorum egzersizler hareketler ama sonuç yine kabız yine acı napicam bilemiyorum yaşayan varsa lütfen fikir verebilir mi cuma gününe kadar az da olsa rahat edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?