lütfen yardımmm :((

Sevgiline söyle net ol.Hastalık allahtan gelen birşey yapacak birşey yok duadan başka dualarım sizinle,
Eğer herşeye gögüs gerip istiyorsa zaten seviyordur ve mucadele edecektir ama değilse asla üzülmeyin rabbime sığının

Güzel dilekleriniz içn saolun. belkide dediğiniz gibidir yüzleşmek istemiyorumdur. Çok kırılgan yapım var en ufak bişede bile kendimi harap ediyorum dizilerde bile ağlıyorum düşünün o yüzden çok korkuyorum kötü şeylerle karşılasmaktan kırılmaktan üzülmekten şuan okadar mutluyumı onunla bozulmasından korkuyorum

İnanın bunu bende bilmiyorum . Zaten annemle bu konuları hiç konuşamam çekirim doğurganlığı etkiliyo bilmiyorum bikeresinde bunu ananemle paylaştım ona sordum öle bişe olsaydı annen bana söylerdi dedi. ama benımde çok kafamı karıştırıyor. bide şöyle düşünüyorum sorun mesanemde rahımde falan değil ve adet de görüyorum hasta oluyorum anneme sevgilimi anlattığımda bana böle bişeden bahsetmedi. ya kırılmamdan korktu yada böle bişe yok . Biara doktora gidip konuşmayı düşündüm bu hastalığımın evliliğe sorun olurmu diye sonra vazgectim :S karşı tarafın sorun etceği şey yani düşünün idrarımı szin gibi yapamıyorum sonda yardımıyla kendım boşaltıyorum ve tedavisi yok sorun edebilirler bunu. Peki sizce bı kadın doğum doktoruna danıssam mı ?

Allah razı olsun Allah da sizin herşeyi gönlünüze göre versin..

Allah şifa versin canım geçmiş olsun.
Bence bu sebepten ayrılsanızda seni her halinle kabul edicek başkası olur illaki.. bence söyle nişanlıylen söylersen hiç dönüşü olmax onun için..

Evliliginizi etkileyecek bir sorun degilki bu. Tuvalete girip sen cisini yaparken seni izleyecek değil ya. Benim bir akrabam ın gece altına kaçırma sorunu vardı. Ona rağmen 20 yıldır evli. Hala devammı hastalığı bilmiyorum. Söylemen gerek ama yinede en azından zihniyetini anlarsın bu yüzden senden ayrilirsa onun aslında seni sevmediğini anlarsın. İnsanlar engelli insanlar ile evleniyor. Sırf sevdikleri için. Kimi sevdiği insan kanser oldu askerde gazi oldu diye terk ediyor. Evet belki kırıcı ama aslında sevmedimlerinin kanıtı. Eşim askerde iken gözünden ameliyat oldu dışarıdan farkedilen bişey yok ama Bır göz neredeyse görmüyor. Bu ayrılık sebebi olamaz. Evlendik mide kanamasından geçirdi kollarimda ölüyor du neredeyse. O güne kadar hergün istiğfar ediyordu. Bu yüzden mi ayrilacaktim. Hastaneye yattı ameliyat oldu daha 3 hafta olmuştu evleneli tuvalet sonrası temizliğini ben yaptım kaç hafta. Sevgi böyle birşey işte

Heh işte ben de buna anlam verememiştim bence içini ferah tut çok sıkıyosun kendini.. Canına yazık
Bi doktora danış tabi hiç bişey olmasa bile kendi vücudun hakkında bilgi sahibi olursun, doğrusunu yanlışını öğrenirsin..
Gelelim esas meseleye :) Annenin bu tavrı pek hoşuma gitmedi. Senin tuvalette yaptığın ettiğin kimi ne ilgilendirir. Erkeklerin iğrenç tuvalet maceralarını düşünsene bi hangisi daha normal bu senin sağlıkla ilgili bi problemin.. boğazında balgam sorunu olsa bunu karşı tarafın ailesine söyleyecek mi benim kızımda balgam var diye kimmmmseyi ırgalamaz moral vermek için söylemiyorum gerçekten ayıp bu yapılanlar.. Ayrıca sağlıktan da öte bu senin özelin..
KAldı ki bu durum evliliğini etkileyecek bi problem içeriyosa bile bırak bunun kararını evleneceğin kişi versin.. Çocuk sahibi olamama korkum vardı benim de mesela ciddi bi durum yoktu ortada ama ben çok sıkıntı yapmıştım bunu kendime.. ağlaya ağlaya ölüyodum bekarken.. Aşguma durumu açtım ağlayarak bana öyle güzel şeyler söyledi kiii yıllarca sevgili kaldık şimdi evliyiz ve bebişimiz yolda ve bu hatıramızı ikimizden başka hiç kimse bilmiyor.. biraz uzun oldu ama :) kendine güven karşındaki adamın da karakterini görmüş olursun. Herşey Allahtan..

evet bencede değil ama annem kafamı karıştırdı, ailesi kabul etmez dedi kendın gibi birini bul dedı bana
Bende sizin gibi düşünüyorum sevgi herşeyin üstesinden gelir diyorum ama acaba biz bayanlarmı bu konuda bu kadar hassasız...

Ömür boyu mutluluğun için aman ha annenin her dediğini kafaya takma kardeşim Bu neyimiş kuzguna yavrusu şahin görünürken annen neden seni kötülüyor? İnsanların o kadar büyük dertleri var ki bu seninki için yatıp kalkıp şükretmesi lazım bi annenin.. Sen kendini geliştir kendine güven Allaha sığın

Yazdıklarınızı okurken çok duygulandım gercekten Allah sizin yüzünüzü güldürmüş dilerim bende aynı sonuçları alırım. Ama o korku bende hala var çocuk sahibi olmamı etkilermi bilmiyorum anneme soramıyorum böle şeyleri.

Yok beni kötülemesi değil de benım üzülmemi istemiyo sonucunda Ailesi bu sebepten dolayı ıstemez diye korkuyor yakın bi çevremizde benzer bi durum olmustu kızın kalp hastalığı varmıs anlatmamıs nişanlanınca demiş ve adam nişanı atmıs ailesi istememiş o yuzden bana anlt diyor en basta bilsin herseyi dıyor . İyi dilekleriniz için çok saolun

İyi dilekleriniz için çok saolunun Allah razı olsun

Belli zaten hassas bir kız olduğun yazdıklarından direkt hissediliyor narin bir yapın olduğu ..
Sen rahatsızlığın hakkında ne kadar bilgiye sahipsin .. Diğer yorumlara cevaplarını da okudum .. Aslında önce bir doktora gidip görüşsen .. Tıp günden güne ilerliyor ..
Sevgilinle bu durumu paylaştığında daha bilinçli yorumlar yapabilmen açısından da hem de kendin içinde ..
Biliyorum eminim yüzleşmek çok zor .. Benimde konusunun açılmasını istemediğim yüzleşmeye dayanamadığım şeyler var hayatta .. Belki hepimizin var .. Ama bu senin iyiliğin için gerekli ..
Ben de üzülmekten çok korkan bir insandım senin yaşlarında .
Hatta sırf bu yüzden en yakın arkadaşımla bile görüşmeyi kestim ..
Ama bu benim üzülmeme engel olmadı .. Korkularımla yüzleşmeme engel olamadı ..
Üzülmen gerekiyorsa da üzüleceksin ama geçecek ..
Güçleneceksin .. Şunu asla ve asla unutma .. Sevgilin senden sadece bu sebep yüzünden vazgeçerse bu sadece onun bir bahanesi olur ..
Bu arada sevgilinin ailesini ilgilendirmez senin rahatsızlığın .. Sadece sevgilini ilgilendirir ..
O yüzden gereksiz kişilerle paylaşmana gerek yok ..

Ben kesin bu durumun doğurganlığı etkileyecek bişey olmadığını düşünüyorum o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum sen bi doktora git canım için rahatlasın kimseye sorma bilirine bilmezine konuşur millet ben gibi :) :) biliyosun .. inşaallah için bi an önce ferahlar huzura kavuşursun..

Yoo bayan olmakla alakası yok. Bana kv demişti gözü yüzünden ayrilirsin diye çok üzüldüm diye. Çok kizmistim o nedemek öyle diye. Eğer bu yüzden ayrilirsa zaten evliliginiz çok ta doğru değil demektir. Yani sen evlendikten sonrada bu hastalığı gecirebilirdin. Yada daha kötüsü onun başına gelebilir. Peki ya aileler. Kaç gelin var kv kp in altını temizleyip sondasını değiştiren. O aile düşünme li bunu yaşayan insan bize de empati yapar yaşlaninca diye.

Öncelikle geçmiş olsun canım bence de anlatmalısın yani utanacak korkacak birşey yok herkesin başına gelebilir.

Ben yeterli bilgiye sahip değilim bu konuları konuşamam bile annemle şimdi çıksam doktora anlatsam doktorun karşısında bile ağlarım bu huyumdan nefret ediyorum güçlü olamıyorum ama şu yazdıklarınızı okuduktan sonra tekrar gitmeye karar verdim doktora. Hiç değilse evliliğimi cocuk yüzünden etkilemiyceğini öğrenirsem içim bı nebze rahatlar. Bu sebepten vazgecerse işte ben yıkılırım bunun korkusu beni tutuyor gliba

Evet eğer vicdan sahibiyse yapar empati ama değilseler ya 2 senemi verdim şuan gidişat nereye gider kestiremiyorum bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…