• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımmm :((

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
merhaba arkadaşlar herkese çok büyük bir sorunum var :KK43: çok düşündüm bunu yazmak için vereceğiniz yardımlarınıza ihtiyacım var....

25 yasındayım ve 2 senedir bi ilişkim var. Ama benim küçükken geçirdiğim hastalıklarım var 2 yaşımda belimden alınan tümorle hastalıklarım başlamış. Ayağımda his kaybı olmus 5 kere ameliyat oldum. Mesanemde sorun olmus çok ameliyatın ardından çıkın sorunlar sonucu idrarımı yapamıyorum senelerce torbalı sonda kullandım üstümde takılı bi şekilde bundan 10 sene once kadar torbalıyı bırakmısız. Kendım sonda takıp idrarımı boşaltıyorum 3 dk mı falan alıyor. Sevgilim sadece ayağımda sorunu biliyor , oda çok az bişekilde görüntü bozukluğu ayagımda anlatamadım. Mesane olayıımı anlatamadım :KK43: annem anlat bastan bilsin belki isteme devresine girdiğinde anlatırsan istemezse ne olcak diyor :KK43: Ailesi kabul etmezse ne olcak diyor:KK43: Ama ben anlatamıyorum böle konuları konusmak beni çok yaralıyor. heleki bide bundan dolayı benden ayrılırsa ölürüm ben :KK43:

Birde şöle bişe oldu bikeresinde sevgilimın cevresindeki insanlar ona ayrıl hastalık sorunları var demıs. Biz teyzemlere oturmaya gittiğimde anlatmıstı teyzeme cevresi öle diomus sevgilimde ben seviyorum bunlar benım için sorun değil dedı. Tabi bu kadar ayrıntılı bilmiyor haastalığımı böle demesi bile benı mutlu etrmıstı. ama çok korkuyorum ben :(

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun ..
Annen bir konuda haklı anlat .. Bilmeli tabiki .. Ama diyelim ki seni istemedi öğrendikten sonra .. Bu sadece bir bahane olur emin ol .. Kimin başına ne zaman ne geleceği belli mi .. Bu durum senin başına 10 yaşında değil de evlendikten sonra gelse ne olacak ..
Ya da sevgilin kaza geçirse sen dönüp ardını gidecek misin ..
Anlat ve sevginizi test et canım .. Hiçbir şeyin ucunda ölüm yok .. Sakın öyle kötü şeyler düşünme ..

Boyle bi nedenle ayrilirsa adam degildir zaten. Bence anlat evlenince mi gorecek yani. Ona da yazik olur gec ogrenirse

öncelikle Allah şifa versin.ben de annen gibi düşünüyorum.iş ciddiye bindiğinde öğrenmesi uygun olmaz ayrıca hastalığın için seni bırakacak adamla da zaten yuva kurulmaz

çok çok geçmiş olsun canım..Rabbim şifa versin..sevgilinin bilmeye hakkı var..kesinlikle anlatmalısın..

Çok geçmiş olsun. Ailesi,çevresi bilse ne bilmese ne? Sevgiline de anlatmalısın tabiki.
Ayrılırsa hastalığın bahanesi olur,sen olsan ayrılır mısın böyle bir sebep yüzünden?

Canım çok geçmiş olsun ..
Annen bir konuda haklı anlat .. Bilmeli tabiki .. Ama diyelim ki seni istemedi öğrendikten sonra .. Bu sadece bir bahane olur emin ol .. Kimin başına ne zaman ne geleceği belli mi .. Bu durum senin başına 10 yaşında değil de evlendikten sonra gelse ne olacak ..
Ya da sevgilin kaza geçirse sen dönüp ardını gidecek misin ..
Anlat ve sevginizi test et canım .. Hiçbir şeyin ucunda ölüm yok .. Sakın öyle kötü şeyler düşünme ..

Allah razı olsun saolun . Bende anlatmak istiyorum ama çok korkuyorum boğazıma düğümleniyor herşey konuşamıyorum karşısında :( Allahım nasıl bi çıkmaz bu

Çok geçmiş olsun. Ailesi,çevresi bilse ne bilmese ne? Sevgiline de anlatmalısın tabiki.
Ayrılırsa hastalığın bahanesi olur,sen olsan ayrılır mısın böyle bir sebep yüzünden?

Allah razı olsun. Bende anneme aynı seyı dedım ailesinin bilmesi gerekmıyor dedim olmaz dedı ciddi konular bunlar dedi :( ben ayrılmam kesinlikle bu dert basımda diye demiyorum ama ben mutlu olim kuru ekmeğe bile rağzıyım ssevdiğim yanımada olsun yeter benım için

Allah razı olsun saolun . Bende anlatmak istiyorum ama çok korkuyorum boğazıma düğümleniyor herşey konuşamıyorum karşısında :KK43: Allahım nasıl bi çıkmaz bu

Canım benim hiç korkma dua et .. Hayırlısını dile .. Bence senin korktuğun şey sevgiline bunu anlatmak değil de bu durumla yüzleşmek gibi hissediyorum ..
Seni gerçekten çok seviyorsa emin ol bu seni terk etmesi gereken bir durum değil ..
Sevgilin yarın ne yaşayacağını biliyor mu ..
Seni olduğun gibi sevecek adamla mutlu olabilirsin .. Seni Gerçekten Sevmeyen adam da kusur arar ve bulur ..
Allah senin yolunu hep hayırlı kılsın .. Anlatımın belli kalbinin güzelliği .. Güzellikler yaşa inşallah hep bundan böyle ..

Geçmiş olsun.. Yalnız anlamadığım bi şeyler var cahilliğime verin konu hakkında bilgim yok sizin idrar probleminiz bi evliliği etkileyecek sorunlar mı getiriyo beraberinde? Yoksa cinselliği, doğurganlığı mı etkiliyo? Karşı tarafın bunu sorun edecek nesi var bilgilendirir misiniz?

Back