Lutfen YARDIMM !

Benim esimde saklamaz telefonunu ama karıştırılmasındanda hoşlanmaz. Bende karıştırmam zaten. Belki eşinizde takıntı yapmıştır. Hemen işkillenmeyin.

ben asla karıştırmam eşimin telefonu havalarına girin yanlış yoldasınız :KK70:
benim sözlüm tuvalete bile yanında götürüyodu oyun oynuyorum die pis çocuk :KK70:
ben de aaaaaa ben asla başkasının telefonunu elimeee bileee almooommm diye triplere girdim o gün bugündür sağda solda geziyo telefon :)
yani relax olun varsa bi gizlisi saklısı elbet çıkar ortaya ama siz karıştırcam derseniz inada bindirir.
hiç elleşmeyin bence elbet bi gün bi yerde unutcak şifre koyarsa o zaman nolur bilemem :KK70:

Bu telefon olaylarından nefret ediyorum :)))) benimkiyle de görüşünce ilk işi telefonumu eline alıyor ve ben telefonumun karıştırılmasından nefret ediyorum.3 kere hattımı kırdı,iki kere telefonumu kırdı şu anda akıllı bir telefon kullanamıyorum,kendisi de kullanamıyor :) çünkü whatsappı erkek bulma programı olarak düşünüyor :) neyse ben onun telefonunu aldıgım zaman şifre yazdım,online işlem şifresini aldım ve tek tek kimle konusuyor,kimle msjlasıyor kontrol ettim,tek tek sordum..Her buluşmamızda konumuz bu oldu sonrasında da telefon olaylarımız kapandı :) artık ikimizin telefonu da ortada

Bir kaç durum var ki;

1) En başından beri, gerçekten bu durumdan hoşlanmıyorsa, üstelemeyi bırakın, belki de cidden hoşlanmıyordur.
2) Öncede gizlemiyor, ama şimdi gizliyorsa, bu "hoşlanmama durumu" yeni peydah olduysa, şüphelenmeye başlayın.
3) "Annesigile de göstermiyormuş" ne demek yahu? Siz onun annesi değilsiniz, malum. Bu açıklamayı eşiniz mi yaptı cidden? Fena çuvallamış da..

Ya hepiniz hakli olabilirsiniz ama söyle bi durum var ben cok fazla takintiliyim bu konuyu konuştuk esimle oda bana ben o.cocugumuyum dedi afedersiniz. Oyle yani korkuyorumda yeni de evliyiz off bilmiyorum bi akil berin lutfen
Siz bayağa bayağa kontrol amaçlı o telefonu elinize almak istiyorsunuz. Ben de telefonumu kimseye kurcalatmam, yok bir de benden emin olmak için karıştıracak, hayatta vermem. Elinde haklı bir sebep yokken benden şüphe eden, isterse kafasını duvarlara vursun. O onun sorunu.

İnat yapıyordur İnat. Sen bakmak istedikçe o saklıyordur inadına. Umursama, kendi haline bırak. Görmezden gel. Zaten bir bokluk varsa çıkar ortaya. sen relaks ol

Ay yani kusura bakmayın ama ben de olsam gostermem bende olsam kizarim diyenler hepiniz çok iticisiniz suan. Tabi ki kimse kimsenin telefonunu sürekli alıp alıp kurcalamasin sinir bozucu olabilir. Ama siz telefonu ortada birakirsiniz biri arar esiniz bakar söyler ya da eline alıp bişeye bakicam dediginde yooookkk bakmaaaaa diye üstüne atlamak ya da telefonu hiç ortalara birakmamak nerdeyse g..ne sokarak saklamak hiç bir iliskinin fitratinda olamaz. Ne bu medeniyet yani. Ki hersey biyana esiniz size ya da siz eşinize telefonunu verir misin diye sordugunuzda naapcan niye ne oldu ki diye sorular sorması da bir o kadar itici. Ben isticem ama eşim telefonu bin bir türlü soru sorarak vermicek ne munasebet herseyden önce telefonunu bilgisayarını ya da herhangi bir esyani benden mi sakiniyosun diye olay çıkarırım ben. Nitekim çıkardım da Bur da boş goygoy yapmıyorum. Gerçekten bende asla vermem ay yook tarzı inanılmaz yanlış geliyor bana. Esimdir istedi verdim, gele kafasına bişey taktigini bilicem telefon onun iti köpeği kulu olsun ben niye sevdiğim insanın kafasında işaret bırakıp onu Üzeyim. vaaay bana guvenmiyo nedir ya? Belki sadece boş bi rüya gördü belki ben annemle fisir fisir dedikodu yaparken duydu ama annemle konustugumu ve ne konuştuğumu anlamadığı için kafasına takıldı. Kendisine olan saygısı ısrarla eslerinin huzurlarindan önce gelen karı kocalar kimse kusura bakmasın ama sevgisizlige eninde sonunda mahkumdur. Aşk, evlilik, önem vermek bu değil. O yüzden hoc boşa kafa karıştırmayın. Hayat arkadasin o senin, telaş ediyorsa telefon hiç ortada değilse vardır sebebi. Sadece kendisine olan saygisindanda seni böyle uzuyosa yine ondan bi bok olmaz. 1 2 kere bakarsın hadi 3 4 kere. Hiç birinde bişey bulamazsan zaten sen de bakmazsin artık. Ona sorucak değilsin yani. Hayret bişey. Resmen sinir katsayim arttı.

valla huyu buymuş demek ne ya. ne yani altı üstü bi telefon ne olabilirki içinde. gizlemedigi bişe yoksa. bizimkide böyle yapardı hatta şifre koymuştu telefona hiç sevmem der dururdu. bende bi gün bu telefonu açarken göz ucuyla baktım şifreyi aldım. telefonu masada unuttu kalktı gitti. eee boş dururmuyum altını üstüne getirdim. bi yazışma yakaladım. geldi oturdu rahat tabi şifreli ya telefon:))) o kim bu kim canım cicim hayatım he dedim. sen bnm telefonu nasıl karıştırırdın dedi. demeye kalmadı ztn çat gitti telefon. şimdi yapsın bakalım yanımda açıyo telefonu birlikte bakıyoruz :))

Son düzenleme:
telefonunu köşe bucak kaçıran erkekten korkarım ben. eğer bu takıntıysa bende takıntılıyım o zaman :KK70: çekinecek bir şeyi olmayan adam böyle şeylerle uğraşmaz bence telefonunu da bırakır ortada sosyal medya hesaplarını bile açık bırakır bilgisayarda. şahsen ben eski sevgilime çok güveniyordum telefonunu ortada bırakıp bir yere gittiğinde elime alıp da bir kez bile karıştırmışlığım yoktur. ama telefonunu kaçırıyor olsaydı insanı ister istemez şeytan dürter acaba ne saklıyor diye bakmaya :)

Telefonunu siz istediginiz halde gostermiyorsa %99 sizden sakladıgı bisey vardir.insanin huyu ne olursa olsun boyle bir dusunceye sebep oluyorum ben yanlis anlasiliyorum diye bile gostermesi lazimdi.

Onu kim dedi ya? Sevgilim deseniz bu konuda net fikir sahibi olamamanızı anlarımda,eşim diyosunuz ama fikriniz yok? Yani bana daha çok konduramıyosunuz gibi geldi.Ben şimdi çok tepki verdim benimkide bi ara böyleydi.Aldım telefonu duvarda parçaladım.Parçalarını toplarken huyundan oh mis anında vazgeçti.Şimdi hiç yanında tutmaz bide aksiyon çıkarmıyım diye şarjdaki telefonunu getirmemi yada götürüp şarja takmamı filan istiyo.Yani aklınca bak saklamıyorum demeye çalışıyo.Yok benim kocamda beni duvara çarpar diyosanız bu fikir çok yanlış gelebilir çoğu kişiye ama ben göze alırdım.Yani göze alarak fırlattım duvara.Normalde çok ılımlı olmakla birlikte damarıma çok basıldığında tepki veririm ve herkesin böyle olması gerektiğini düşünüyorum.Sen kimsinde sevgilinden eşinden telefon kaçırıyosun takıntıysa takıntı yani göster takıntı geçsin sende kes sesini bende kesiyim.Sana mı sorucam uleeeeeeeennnn.Yani arada şirretlik iyidir.Korkutur.Duvara çarpılmaktanda korkmayın gerekirse üstüne giderseniz sesi kesilicektir eninde sonunda.Koca ulen bu,düşman değilki.
Ben bu gazla benim Adamı duvara vurmam inşallah :) aynı şeyleri yapmisiz sonuna kadar katılıyorum :KK66:

Ben bu gazla benim Adamı duvara vurmam inşallah :) aynı şeyleri yapmisiz sonuna kadar katılıyorum :KK66:

E yani :) Ne munasebet canım. Ne benim sıkıntım eşimin kendine olan saygisindan önce gelir, ne de onun ki benimkinden. Nasıl bir ilişki anlayışı bu pardonda. Ben rahat edemem eşim sevgilim benim halledebilicegim bi konuda huzursuzsa. Nede o etsin. Geçelim bunları hayat kısa, sevdiğimiz yanimizda. Ha eğer onların ki bizden önce geliceksede telefon parçalarını toplar yani iyi yapmissin vallahi. Görmek istediğimiz hareketler :KK70:

E yani :) Ne munasebet canım. Ne benim sıkıntım eşimin kendine olan saygisindan önce gelir, ne de onun ki benimkinden. Nasıl bir ilişki anlayışı bu pardonda. Ben rahat edemem eşim sevgilim benim halledebilicegim bi konuda huzursuzsa. Nede o etsin. Geçelim bunları hayat kısa, sevdiğimiz yanimizda. Ha eğer onların ki bizden önce geliceksede telefon parçalarını toplar yani iyi yapmissin vallahi. Görmek istediğimiz hareketler :KK70:
Katılıyorum kesinlikle :KK66:

Çaktırmadan al bak cnm hele ne var ne cins bu erkekler :KK67: Sen onun böyle bir şey yapacağını düşünüyor musun ? Çapkın mı :KK56:

X