- 5 Ağustos 2014
- 430
- 104
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaslar 2 haftadir akintim artti rengi sarimsi Boyle bi de kasintim oluyo.annemlerde koydeyim doktora gidemm suan.sogan kurunun faydasi oluyormus heralde.adetim geceli 12gun falan oldu yine de faydasi olurmu yapsam mantar oldugunu dusunuyorum iyi gelirmi sizzce
yardim edebileck kimse yokmuu
baska bi yolu yokmu acaba evde yapabilecegimmBende yaşamıştım bu durumu ama bana fayda etmedi bu kür. Mantar için kullanmadım ama soğan kürü biter bitmez mantar oldum. Fayda etse olmazdım diye düşünüyorum
mantarsa yalnız sizin tedavi olmanız veya ilaç kullanmanız yetmez.
eşinizde kullanmalı ayrıca ilişkide ilerlemesine sebep olur.
mantar sanirim surekli kasinti var.birde vajinamn sol tarafinda biraz ustte bi aci hissediyorum dokununca bide sertlik var o aciyn yerde Bu NE olabilir kimantarsa yalnız sizin tedavi olmanız veya ilaç kullanmanız yetmez.
eşinizde kullanmalı ayrıca ilişkide ilerlemesine sebep olur.
Doktor vajinal mantar erkeğe geçmez demişti yani eşli tedaviye gerek görmemişti gerçekten olabilirmi ki??
mantar sanirim surekli kasinti var.birde vajinamn sol tarafinda biraz ustte bi aci hissediyorum dokununca bide sertlik var o aciyn yerde Bu NE olabilir ki
mantar sanirim surekli kasinti var.birde vajinamn sol tarafinda biraz ustte bi aci hissediyorum dokununca bide sertlik var o aciyn yerde Bu NE olabilir ki
yardimin icin cok tskrler cnm eczaneyede gidemm Su an annemlerde koydeuim cunku.camasir gunde 2defa degistiriyorum surekli orayi yikiyorum temiz tutmaya calisiyrm AMA fayda etmiyo maleseff..Kelin ilacı olsa keşke :) doktora gitme gibi bi durumun yoksa eczane varsa yakın bi yerlerde vajinal tabletler var bıcak gibi kesiyor eğer mantar ise tabi. Doktoruma sormustum tekrarlarsa size gelmeden tableti kullanayımmı diye, gayet tabi demişti. Birde bazı tavsiyeler iç çamasırını pamuklu kullan ve kullanmadan önce mutlaka ütüle ben öyle yapıyorum uzun zamandır tekrarlamadı cok şükür birde sık çamaşır değiştir cnm ama önce temizlenmesi lazım mantarın tabi. bilirim cok fena bişey bu geçmiş olsun
erkeğe geçmez de erkekten bize geçiyor.
bu sebeple sen ona o sana taşıdıkça iyileşme süreci uzuyor.ve zaten kurcalandıkça :) mantar yayılıyor.
mantar ağrı yada şişlik yapmaz.bence dr görünün.